Sizlerden istediğim yardım şu bilgisayarımın özelliklerini paylaştım anakartım ile uyumlu bana uygun fiyata 4 çekirdekli bir işlemci söyliyebilir misiniz, kesin uyumlu olur sıkıntı yaşamassın diyebiliceğiniz? Bilgisayar bayağı donma yapıyor. Pek bilgim yok bu konuda bazı sorduğum arkadaşlar Intel Q9650'nin bu modelin uyumlu olduğunu alıp takabilceğimi söylediler ama tam kesin de konuşamadıkları için size yazmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
son olarak birde ram alsam 4 gb lık toplamda 6 gb yapabilirmiyim pc yi 2 slot var anakartta Teşekkürler şimdiden Donanım işinden hiç anlamıyorum onu göz önünde bulundurararak cevaplarsanız sevinirim
bahsettiğin işlemciyi destekliyor. tam listesi de var
ram alırken çift modül alıp takılı olanları çıkarmak daha sağlıklıdır. mevcut ram ile kullanmak istersen cl7 1066mhz alabilirsin. bir de işlemci potansiyelin altında çalışıyor. bios tan 1500 mhz den 2900mhz e çıkarmayı unutma.
Bu işlemci listesini bende buldum elimde mevcut ama Emin konuşamadığı için kimse konuyu açmak istedim
ramla alakalı söylediğiniz anlamadım cünkü donanım bilgim yok gerçekten modülmüş pinmiş soketmiş gibisinden al tak kafasındayım biraz
bios olayınıda araştırarak yapmaya çalışcam belliki olması gerekenden daha düşük performans sergiliyo
hocam şu biostan mhz arttırma dediğin olay nasıl oluyor acaba biosa girdim bütün ayarlarda yani üstünde oynama yapabildiğim hepsinde sadece enabled disabled diye ayar var sadece bunları değiştirebiliyorum mhz felan yazan hiç bir şey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme