yoğun şekil de Photoshop ve ufak tefek haber videolarını işleme amaçlı kullanmayı düşünüyorum.
Özellikle kullanan arkaşalrardan ısınma sorunu olup olmadığını cevaplamalarını bekliyorum. Eski leptopum 5920G'yi ısınma kaynaklı olarak ekran kartınının yanması dolayısı ile kullanamıyorum.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Notebook Markası : Dell İşlemci Markası : Intel İşlemci Modeli : 4.Nesil Intel® Core i5-4200U Çift Çekirdekli işlemci İşlemci Tipi : Intel Core i5 İşlemci Hızı : i5-4200U - 1.6 GHz Turbo Boost ile 2.6 GHz'e kadar İşlemci Cache : 3 MB Ekran Boyutu : 14 Ekran Tipi : HD Geniş Ekran LED TrueLife (1366x768) 720p Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : 2 GB - Paylaşımsız Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 740m HDMI : 1 HDMI bağlantı noktası Sistem Belleği : 4GB Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 500 GB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : Yok Ethernet : Gigabit Ethernet LAN Wireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Bluetooth 4.0 Usb Portu : (2) USB 3.0, (1) Power Share özellikli USB 3.0 Klavye : Standart tam boy Chiclet klavye Hoparlör : Tümleşik stereo hoparlör (1, MaxxAudio 4.0 özellikli HD Ses Kart Okuyucu : SD Kart Okuyucu Kamera : Tümleşik 720 HD (1.0 MP) kamera ve mikrofon Parmak İzi Okuyucu : Var Touchpad : Harekete Duyarlı Çoklu Dokunmatik Yüzey İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 8 Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Pil Teknolojisi : 3 hücreli Lityum İyon pil (48 Notebook Ağırlığı : 1.53 Kg