Şimdi Ara

Dell Vostro 5470 alındı! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
22
Favori
71.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bu modeli almaya karar verdim. Uygun bir kampanya bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar neredeyse bütün mesajları okudum forumdan bir arkadaşın tavsiyesi sonucu gördüm laptopu gerçekten bukadar ucuz bir fiyata böyle özelliklere sahip bir cihaz bulamayız gibi geliyor

benim birkaç sorum var

1.klavye yazımı ve tuşların kalitesi nasıl (şuan html ve css kodlama için kullanmayı planlıyorum okulda )
    2.740m performansını deneyen oldumu dota lol tarzı oyunları açarmı seyehatte falan gittiğim yerde oynarım onun dışında sağlam performans gerektiren oyunları zaten bunda denemem bile
    3.şarj aleti küçükmü
    4. sizin sıkıntı yaşadığınız konnular varmı ses ve wifidan başka
  • Az önce kliksa'dan sipariş verdim.

World puan ile 1500 liraya gelmiş oldu W8 yüklü.

Öğleden sonra teslimat diyor, gelsin ufak bir inceleme de ben yaparım artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu cihaza benzer 15 inc bir cihaz görürseniz haber verir misiniz ? çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Az önce kliksa'dan sipariş verdim.

World puan ile 1500 liraya gelmiş oldu W8 yüklü.

Öğleden sonra teslimat diyor, gelsin ufak bir inceleme de ben yaparım artık

Hocam hayirli olsun. geldi mi urun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty90@ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Evet, geldi; ama çok yoğun kullanma fırsatım olmadığı için yazamadım.

Tasarımını oldukça beğendim. Beklediğimden ince olduğunu söyleyebilirim. Gayet şık bir bilgisayar.

Performans konusunda benim pek beklentim olmadığı için genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.

Yani FM14 oynadım sadece, onda da herhangi bir sorun ile karşılaşmadım :)

Özet olarak taşınılabilirliği ön planda tutan, ortalama üzeri bir performans da bekleyen; ancak bütçesi ultrabook seviyelerine çıkmayanlar için son derece mantıklı bir tercih olur.
  • carman kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

1- Klavye yazımı rahat ve tuş kalitesi bence iyi
    2- Oyun amaçlı kullanmadığım için bilgim yok
    3- Şarj aleti küçük
    4- Ses ve Wifi konusunda sıkıntı yaşamadım. Beğenmediğim tek özelliği, daha önce de söylediğim gibi ekranı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Teşekkür ederim. Evet, geldi; ama çok yoğun kullanma fırsatım olmadığı için yazamadım.

Tasarımını oldukça beğendim. Beklediğimden ince olduğunu söyleyebilirim. Gayet şık bir bilgisayar.

Performans konusunda benim pek beklentim olmadığı için genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.

Yani FM14 oynadım sadece, onda da herhangi bir sorun ile karşılaşmadım :)

Özet olarak taşınılabilirliği ön planda tutan, ortalama üzeri bir performans da bekleyen; ancak bütçesi ultrabook seviyelerine çıkmayanlar için son derece mantıklı bir tercih olur.

gayet guzel bir fiyat/performans urunu demek ki. tekrar hayirli olsun hocam..

• arkadaşlar ürünü bu haftasonu gittigidiyordan 1540(100 lira bonusla 1440 lira) liraya alacağım. İçinde Linux işletim sistemi yüklü. Vostro satılan diğer sitelerde de Linux işletim sistemi yüklü. Windows satılan yerlerde ise en az 100-150 lira fark var. Sizce Linuxta sıkıntı yaşarmıyım? Daha önce hiç Linux kullanmadım.
  • LahmacuN38 kullanıcısına yanıt
    Bende linux yüklü aldım Windows 7 kurdum sorunsuz kullanıyorum.

• SxXXxN kullanıcısına yanıt
    bende windows 7 veya windows 8 olmadığı için linux kullanmak zorunda kalacağım. ne gibi sıkıntıları olabilir linuxun onu merak ediyorum.
    linux apayrı bir sistem ve windowsta kullandığın programların linux versiyonu yoksa o programlar çalışmaz ancak format atarak içine windows kurabilirsin onun içinde illaki elinde windows dvd si olmasına gerek yok bir bilgisayarcıda yaptırabilirsin yada kendin kurup cracklersin boşuna linux kullanma derim
  • Sağolun bilgilendirme için. Bir de 15,6 için olan sırt çantaları uyar mı? 14 inç için tavsiye edeceğiniz laptop çantası var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben aşağıdaki ürünü aldım çok memnunum. Çokta kaliteli bir ürün. Mediamarktlarda var oradan görebilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/port-marbella-14-gri-notebook-cantasi/productDetails.aspx?productId=bs43051&categoryId=676

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 15 Nisan 2014; 7:58:09 >
  • mSata kullanimi ve isletim sistemi kurulumunun yapilabildigi asagidaki linkte mevcut.

http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19530287.aspx?pi239031352=2
  • Çantayı uzun süredir kullanıyorum ve gayette memnunum. Zaten macbooklar için tasarlanmış. Sığar mı sığmaz mı diye tereddütüm vardı. Fakat 'cuk' oldu diyebilirim ve malzeme kalitesi de oldukça iyi. Çanta bakan arkadaşlara rahatlıkla önerebilirim.

• merhba arkadaşlar, bu ürünün free-dos olanını alınca nasıl windos yükleyebilirim?
    150 tlye yakın bir far var ve de windows 7 den de oldukça memnunum.
  • ogecor O kullanıcısına yanıt
    Microsoft'un "Windows 7 USB/DVD download tool" isminde bir yazılımı var.
    Bu yazılımı kullanarak ISO formatındaki windows kurulum dosyasını USB flash diske "bootable" olarak kaydedebilirsin.
    Daha sonra da flash diskten kurulumu başlatabilirsin.
    Programın linki: http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
  • merhaba arkadaşlar, mesajları baştan itibaren okudum. vostro 5470 alanlar hala memnun mu, bazı sorunlar yaşayanlar olmuş onların dışında problemle karşılaşanlar oldu mu? ben de freedos olanı almayı düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum. Bir de hangi siteden almayı tavsiye edersiniz ebrar bil., sadecenotebook, notebookadresi vb. hangisi güvenilir?
  • şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.