Şimdi Ara

Dell Vostro 5470 alındı! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
22
Favori
71.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu parmak izi tanıma driverını windows 8.1 için kuran oldu mu ? ben dell'in sitesinden driverı indirdiğimde windows 8.1'i desteklemiyor diyor.
  • windows 8.1'de nvidia kontrol paneli açılmıyor.sanırım dell'in sitesindeki driverın windows 8.1 ile bir uyumsuzluğu var.aygıt yöneticisnde kart yüklü görünmesine rağmen denetim masasından nvidia kontrol paneli açılmıyor.böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? hangi ekran kartı driverı sizde yüklü arkadaşlar windows 8.1 için ? dünden beri uğraşıyorum çözemedim sorunun ne olduğunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

windows 8.1'de nvidia kontrol paneli açılmıyor.sanırım dell'in sitesindeki driverın windows 8.1 ile bir uyumsuzluğu var.aygıt yöneticisnde kart yüklü görünmesine rağmen denetim masasından nvidia kontrol paneli açılmıyor.böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? hangi ekran kartı driverı sizde yüklü arkadaşlar windows 8.1 için ? dünden beri uğraşıyorum çözemedim sorunun ne olduğunu..

bu sorunun çözümü dell'in sitesinden bios update etmekmiş.bios update yapınca düzeldi.ama parmak izi okuyucunun driverını hala bulamadım windows 8.1 için..
  • Sa..Arkadaşlar bu modeli kullananların acil yardımına ihtiyacım var ben genelde oyun oynamak için notebook almayı düşünüyorum ve bütçeme göre ekran kartı en iyi özellikte notebook bu ama kararsızım..

Makinanın oyun performansı nasıldır deneyenleriniz oldumu 3-4 saat aralıksız oyun oynandığında sıcaklık ne derecede çok aşırı ısınıyor mu yoksa ısınma normalmi, makinada sıcaklıktan kapanma gibi durumlar oluyormu oyun oynarken bu sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum ..Kısaca makina oyun için alınırmı performansı nasıldır..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    diğer başlıkta yazdım kabaca oyun perfomansını bu cihazın.
  • bu arada bu cihazla windows 8.1 64bit kullananlar için dell'in cihazla ilgili driver sitesindeki parmak izi okuyucu driverı kesinlikle windows 8.1 ile uyumsuz ve kabul etmiyor sistem bu driverı.yabancı forumlarda da herkes şikayet etmiş zaten.parmak izi okuyucu için bu cihazla uyumlu olan driver şu: Validity_DDK_4_4_231_0.
  • quote:

diğer başlıkta yazdım kabaca oyun perfomansını bu cihazın.

Tamam bakıyorum sağol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 21 Mayıs 2014; 0:02:16 >
  • Dell 5470 paylaşımlarının hepsini okudum , herkese çok teşekkür ederim, alanlar iyi günlerde kullansınlar.
    Ürünü bende almayı düşünüyorum, kullanma amacım seyahat ve fotoğraf işlemeye dair olacak , yukarıda bir arkadaş cs4 portatif photoshop da sorun yaşadığını yazmış, ayrıca bu ürün yurtdışında düz ekran ve dokunmatik ekranlı 2 versiyon halinde satılıyor, elbette benim tercihim dokunmatik değil ama ekran yansıması için de anti-glare kaplama önerilmiş, fiyat ve ağırlığı ile çok cazip görünüyor, bir aralar Sony Vaio'nun 13.3 bluray li VPC serileri vardı 1,5 kg civarında çok beğenmiştim , Toshiba'nın ucuz portage'larından bulunmuyor, gerçi Toshiba Haziranda fotoğrafçılar için özel 13.3, i5, 128GB SSD 9 saatlik pil ömrü olan 1,75 kg lık Dynabook KIRA L93 diye bir model çıkarıyor ama fiyatı yüksek olacaktır...Biraz daha araştıracağız galiba ... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plex49 -- 24 Mayıs 2014; 5:39:47 >

• merhabalar hdd yi ssd ile değiştiren oldu mu hiç ? kısa bir bilgi verebilir misiniz kendimiz takarsak garantide problem olur mu ? hangi parçayı kullandınız vsvsvs.
  • Arkadaşlar bilgisayarına mSata half size ssd alıp taktıran oldu? 120Gb Ssd düşünüyorum Tr.'de nereden alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar win 8.1'de bu kameranın çözürnürlüğünü nasıl düşürebiliriz ? ekran 1366x768 piksel ama bu kamera 720p sanırım görüntüyü Windows kendi büyütünce de görüntü bulanıklaşıp biraz karıncalanıyor tabi.kameranın max çözünürlüğü neyse o boyutda ekrandan görüntü almak istiyorum.birde kameranın flashı nasıl kapatılır ? bilen yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwinwin -- 30 Mayıs 2014; 22:37:44 >
  • Herkese merhaba,

Dell Vostro 5470'i dün aldım. Windows 7 64 bit kurulumu yaptım. Ancak sürücüleri yüklerken bir yerden sonra bilgisayar klavye ve fareyi görmedi. Bu nedenle 2 kere daha format atmak zorunda kaldım bilgisayara. Sanırım bir yerde hata yaptım ve sürücülerde çakışma oldu. Ama neyseki üçüncü formatta halloldu. Şu anda çalışıyor.

Açıkçası buradaki arkadaşların anlattığı bazı şeylerden ötürü çekincelerim vardı. Çok oyun oynayan biri değilim ama bilgisayar görünce insan yine de dayanamıyor :D

Bilgisayarda 4 saat assassin's creed 2 ve payday 2 oynadım. Grafikler çok iyi. Bilgisayar hiç kasmadı. Isınma gibi bir sorunu da yok. Masanın üzerinde 4 saat boyunca çalıştırdım ancak 65 dereceyi gördü en yüksek. Bunun dışında zaten 38-40 derecede çalışıyor normalde.

Bilgisayar resimlerde görününden daha kibar duruyor. Klavye takımını sevdim. Akıcı bir yazma imkanı veriyor. Ekran gözü yormuyor. Yansıma yapma gibi bir durumu da yok direk arkadan güneş ışığı vurmadıkça. Batarya 4-5 saat arası gidecek sanırım, şimdilik öyle görünüyor.

Tüm sürücüleri yükledim. Avira antivir kurdum. Ofis kurdum. Yukarıda saydığım oyunları kurdum. Açılma-kapanma süresi 20-30 saniye civarı.

Taşıması da çok kolay. Şimdiye kadar odun kullanmışım bilgisayar diye onu anladım.

Taşınabilirliği, şıklığı, performansıyla 1400 liraya piyasada bulunabilecek en iyi cihaz şu anda bu sanırım.

• racaca kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan.bende laptoptan çok memnunum sana katılıyorum. 1350tl'ye 9 taksit aldım ben ve laptop bu paradan çok daha fazlasını sunuyor.sana zahmet laptopun kamerasıyla ilgili yorum yapar mısın ? sende görüntü nasıl Windows'un kendi kamera programıyla ve çözünürlük ayarlarını nereden değiştirebiliyorsun ?
  • quote:

güle güle kullan.bende laptoptan çok memnunum sana katılıyorum. 1350tl'ye 9 taksit aldım ben ve laptop bu paradan çok daha fazlasını sunuyor.sana zahmet laptopun kamerasıyla ilgili yorum yapar mısın ? sende görüntü nasıl Windows'un kendi kamera programıyla ve çözünürlük ayarlarını nereden değiştirebiliyorsun ?

iyi günlerde kullanın hocam. nereden aldınız 1350 tl ye acaba?
  • geryeon kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.pcdepo'dan aldım ayın 15'inde.1330tl kredi kartına 9 taksitdi maksimum kart 20 tl'de kargo parası.havale ile alınırsa 1270 civarı birşeydi.çok sık fiyat güncelleyen bir site, gün içerisinde iki üç defa fiyat güncellenebiliyor.almayı düşünüyorsanız, bu fiyatlara denk geldiği anda alın.istanbuldaysanız elden alıp 20tl kargo ücretide ödemezsiniz.
  • quote:

teşekkürler.pcdepo'dan aldım ayın 15'inde.1330tl kredi kartına 9 taksitdi maksimum kart 20 tl'de kargo parası.havale ile alınırsa 1270 civarı birşeydi.çok sık fiyat güncelleyen bir site, gün içerisinde iki üç defa fiyat güncellenebiliyor.almayı düşünüyorsanız, bu fiyatlara denk geldiği anda alın.istanbuldaysanız elden alıp 20tl kargo ücretide ödemezsiniz.

sağolun hocam bu ne hız :D

takipteyim o zaman haftaya kısmetse ince hafif bir şey almak istiyorum. dell vostro yu da kattım seçenekler arasına.
  • bu arada 4. nesil gpu lu ob 4400 ekran kartlı modeli 1080 tl.
    fiyat çok iyi gözüktü.
    alsam mı acaba şimdi?
    :) can sıkıntısı işte gece gece.birazda her laptopun ana konusunda onlarca sayfa varken bu laptopun bu kadar underrated olması şaşırtıyor beni.laptopla ilgili paylaşım neredeyse yok denecek kadar az.yaşadığım sorunları çözene kadar göbeğim çatladı desem yeridir.neyse ama allaha şükür şuan hiçbir sorunum yok ve gerçekten çok memnunum.
    linkini yollarsan bakayım bir.oyun falan oynamayacaksın sadece internet,film vs için mi kullanacaksın ?
  • quote:

linkini yollarsan bakayım bir.oyun falan oynamayacaksın sadece internet,film vs için mi kullanacaksın ?

yok hocam oyunu masaüstü pc de oynayan tayfadanım. laptopla asla oynamam.

makale okuyacağım az biraz da web tasarım.

yanımda her yere gelsin çantada ağırlık yapmasın yeter.

http://www.pcdepo.com/dell-vostro-5470-s10f45c-notebook

4. nesil işlemci olması önemli benim için.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.