Şimdi Ara

Dell Vostro 5470 alındı! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
22
Favori
71.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar planlarımda değişiklik oldu vostro 5470 i5 4210u bişgisayarımı satıyorum. Dükkanda ilan var.

Cihazda kozmetik ıfak çizikler dışında sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba herkese,

benim bir problemim var. nvidia ekran kartımın yazılımı çalışmıyor. daha önce iki defa daha oldu ve program ekle kaldır'dan silip tekrar temiz kurulum yaptığımda düzeldi ancak şuan yine aynı şekilde kurmaya çalışıyorum ancak kurulamadı hatası alıyorum. benim gibi bir sorun yaşayan var mı ?
  • arkadaşlar kasayı düşürdüm ve kötü gözüküyor. değişimi nerde yapabilriim. anakartta sıkıntı yok sadece kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Joe.

merhaba herkese,

benim bir problemim var. nvidia ekran kartımın yazılımı çalışmıyor. daha önce iki defa daha oldu ve program ekle kaldır'dan silip tekrar temiz kurulum yaptığımda düzeldi ancak şuan yine aynı şekilde kurmaya çalışıyorum ancak kurulamadı hatası alıyorum. benim gibi bir sorun yaşayan var mı ?

her güncelleme geldiğinde aynı sorunu yaşıyorum, ve her seferinde bir şekilde şans eseri düzeliyor. bir tek ben mi yaşıyorum bu sorunu ?
  • Arkadaşlar, cihazın pek kronik sorunu yok anlaşılan. Bu saatten sonra almaya kalksam, 2. eline ne kadar ödemeliyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 Ağustos'ta aldım, 2 senedir her gün iş bilgisayarı olararak (SolidWorks çizimlerim için) kullanıyorum, bana mısın demedi :)

İkinci el değeri hakkında bilgim yok ama sağlam cihazdır, temizse gözün kapalı alabilirsin...
  • Stranger S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bakıyorum bir tane bundan. Nedense Dell Inspiron 7537 ve Dell Vostro 5470 kadar güzel modeller çıkaramadı sanki 3 yıldır. Önceden windows için aldığım 7537, Macbook'un yanında sırıtmıyordu ama ikinci bilgisayar olarak bu kadar büyük ve ağır bir şey istemediğim için sattım. Hem windows hem linux kurabileceğim daha ufak bir şey ararken bu geldi aklıma. Bunda msata slotuna da ssd takarak oraya da linux kurulur sanırım?
    Bir de en fazla 14" ve grafik yönünden güçlü ve de pek pahalı olmayan ama kaliteli de olan bir tek bu bilgisayar var sanki hala piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Teşekkürler, bakıyorum bir tane bundan. Nedense Dell Inspiron 7537 ve Dell Vostro 5470 kadar güzel modeller çıkaramadı sanki 3 yıldır. Önceden windows için aldığım 7537, Macbook'un yanında sırıtmıyordu ama ikinci bilgisayar olarak bu kadar büyük ve ağır bir şey istemediğim için sattım. Hem windows hem linux kurabileceğim daha ufak bir şey ararken bu geldi aklıma. Bunda msata slotuna da ssd takarak oraya da linux kurulur sanırım?
    Bir de en fazla 14" ve grafik yönünden güçlü ve de pek pahalı olmayan ama kaliteli de olan bir tek bu bilgisayar var sanki hala piyasada.

İlk çıktığı zamanlarda da öyleydi, ekran kartı bu kadar iyi bir 14 inç yoktu bu fiyatlara. Tek kötü tarafı ekran çözünürlüğünün HD olması diyebilirim.

mSata slotuna sadece half-size kartlar takılabiliyor. Bu formdaki kartların performansı pek iyi değil ancak boot etmek/ linux kurmak mümkün...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stranger

quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

İlk çıktığı zamanlarda da öyleydi, ekran kartı bu kadar iyi bir 14 inç yoktu bu fiyatlara. Tek kötü tarafı ekran çözünürlüğünün HD olması diyebilirim.

mSata slotuna sadece half-size kartlar takılabiliyor. Bu formdaki kartların performansı pek iyi değil ancak boot etmek/ linux kurmak mümkün...

Merhaba ben arkadaşıma ait olan mSATA halfsize olmayan normal model taktım ve kasayı kapattığımda sorun olmadı anca taktığım 64gb olduğu için 128 sınırı hakkında bir yorum yapamıyorum.

Ve normal mSata çalıştı sorunsuz olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 26 Eylül 2016; 14:43:59 >

• arkadaşlar şarz soketinde temassızlık var.
    istanbulda tavsiye edebileceğiniz sağlam firma varmıdır?
  • Arkadaşlar benim batarya artık eskisi kadar dayanıklı değil.

Malum 2015 ocak ayında almıştım. neredeyse 2 sene olacak. çoğu zaman doldur boşalt kullandım ama bir süredir (6-7 aydır) devamlı prize takılı. o yüzden sanırım ömrünü yedik.

Şimdi 4 saat anca gidiyor. Eskiden 8 saate kadar dayanırdı....

Önerisi olan var mı?

Yeni pil almak istemiyorum (en azından şimdilik)
  • Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    Şahsen hiç 8 saati görmedim hatta aldığımdan beri 4 saat civarı bir pil ömrüyle kullanıyorum şaşırdım doğrusu :)
  • Sürekli windows için aldığım bilgisayarları değiştiriyorum, normalde bir de Mac kullanıcısıyım. Bu sefer Dell Vostro 5470 ile aranıza katıldım. Dell bu bilgisayarı yaptığı zamanlar Dell Inspiron 7537 ile birlikte çok güzel iki cihaz sürmüş piyasaya.
    Bunun yenisine baktım, hem çok da ucuz değil hem de özellikleri daha kısılmış, hoşuma gitmedi. Aynısı Dell 7537'den sonra Dell 7559'u görünce olmuştu.
    Bu sefer bu cihazı seçmemin sebebi, laboratuvarda windows yanında linux ya da duruma göre Sun işletim sistemi kullanmamız. Portatif, ince, pek de ağır olmayan, cd rom'u olmayan ve ikinci bir harddisk takabileceğim, aynı zamanda orta seviyeye kadar oyun oynayabileceğim ve pil konusunda da beni çok üzmeyecek, ayrıca parça ve pil değişimini kendim yapabileceğim ve işçiliği ile geride kalmayan uygun fiyatlı tek laptop buydu sanırım ve aldım. sürüyle kriter önemli benim için ve bu boyutta boşta m.sata olması 2. işletim sistemi kurmak için harika. Tabi önceden bir süre kullandığım Thinkpad X serisinin tadını verecek kadar sağlam değil sanki ama gayet güzel ve harici ekran kartı da bir nebze önemli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 2 Ekim 2016; 21:42:42 >

• Merak eden olursa diye yaziyorum;
    Cihazda fifa 2017 rahat calisiyor. Online modda hafif takilmalar var.

Kac yil oldu performans hala on numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabaşar, bana recovery image lazım yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?
  • arkadşlar benim klavye cortladı harflerin yarısı basmaz oldu değişim nerden yaptırabiliriz garanti bitti :(
  • hayırlı olsun
  • Selamlar,

SSD alacağım şunu düşünüyorum, uygun mudur? Farklı bir önerisi olan var mı?
    https://www.amazon.de/Samsung-MZ-75E250B-EU-interne-schwarz/dp/B00P736UEU/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1488788715&sr=1-3&keywords=ssd

Onun dışında M.2 ssd diye bir şeyler çıkmış yeni yeni görüyorum uyar mı bizim cihaza?
  • thrillernight T kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz model uyar hocam. Fakat biliyorsunuzdur içerisindeki eski hdd yerine takacaksınız. Bende 2 sene önce aşağıdaki ürünü almıştım. Taktığınızda bugüne kadar neden almamışım diyeceksiniz.

https://www.amazon.de/SanDisk-Ultra-Interne-250GB-540-MB/dp/B01MRD9AVT/ref=sr_1_4?s=computers&ie=UTF8&qid=1489941550&sr=1-4&keywords=sandisk+ssd+plus+240gb+sata+iii

• Arkadaşlar Dell Vostro 5470 cihazımın anakartında bir parça yandı ve değiştirilemiyormuş. Yeni anakart almam lazım nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.