Şimdi Ara

Dell vs Acer vs Monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, arkadasim sirf oyun oynamak icin notebook alacak fakat bir turlu karar veremiyor. Bu asagidaki 3'u arasinda kaldi, sizce hangisi?
    Acer'in kasa kalitesi daha iyi(Bende de Helios 300 var ve neredeyse birebir ayni kasaya sahip, oldukca memnunum), ekran parlakligi daha yuksek ve daha az isiniyor gibi. Dell ve Monster donanim olarak daha iyi, ama ozellikle Dell tamamiyle plastik bir yapiya sahip. Monster'a marka olarak guvenilir mi, bilmiyoruz.

www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V13.4.3 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V13-4-3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DateMasamune -- 23 Ocak 2019; 17:35:0 >

• Ben dell g3 kullanıyorum. Oyunlarda undervolt yapmadan 95c civarında geziyordu sıcaklık. Undervolt yaparak ve soğutucyla 65c ye kadar düşürdüm. Ama sırf oyun için alıcaksa monster daha mantıklı bir seçim gibi duruyor. Acer da aynı şekilde ısınıyor diye biliyorum ama tam bir bilgim yok. Monster'ın servisine kimisi çok iyi diyor kimisi çok kötü bilemedim. Ben sadece oyun oynamayacağım için dell aldım ama sırf oyun içinse monster daha iyi bir seçenek gibi. Keza işlemcisi de oldukça güçlü. Ancak forumda birkaç yorum görmüştüm ADATA SSD'ye bulaşmayın diye, sebebini bilmiyorum. Üstüne 1000₺ daha koyabilirse 1060'lı tulpar alabilir. Kasası iyi diye biliyorum ama bir araştırın.
  • hiç düşünmeden monster alırdım
  • Dell yıllardır bilinenen marka ama Koçsistem için fazla kötü yorum okudum. Laptop alırken en sonunda kafayı yiyecektim ben. 4-5 ay araştırdım. Hangi marka için dolaşsam her yerde kötü şeyler yazıyor. Mesela biri monster muhteşem diyor birisi berbat bulaşmayın diyor. En son gözlerimi yumup aldım. İçinize hangisi sinerse onu alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.