Bildirim
Dell XPS 11 ultrabook: 2K ekran, karbon fiber kasa, Gorilla Glass'lı ekran ve dahası...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Türkiye'de satılıyor mu XPS 11?
-
DELL denince aklıma ilk gelen uzun ömür oluyor. cihazlarını sağlam yapıyorlar.
-
Oha hem karbon fiber hem de Gorilla Glass kullanmışlar. En dayanikli notebook diyebiliriz herhalde.
-
videodaki zira kullanımı fazla olmuş, dikkat çekiyor zira. -
Ben daha full hd'ye geçemedim.
-
11.6 inç ekranda 2k yani 2560 x 1440 çözünürlük. günümüzde halen daha 15.6 inç laptoplarda 1366 x 768 çözünürlük kullanılırken.
-
Bence vaio flipin mekanizması çok daha başarılı...
-
AGIRLGI 1,13KG sony tap 11 hala bu segmente en iyisi..
-
Dell+Microsoft+İntel=
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin.25
11.6 inç ekranda 2kyani 2560 x 1440 çözünürlük. günümüzde halen daha 15.6 inç laptoplarda 1366 x 768 çözünürlük kullanılırken.
hadi geçtik 11küsür inçte 2k ne kadar ergonomik olur. Nedense birden nokianın yıllar önce yaptığı reklam geldi aklıma. Biz daha küçüğünü yapacak teknolojiye sahibiz ama ergonomi... Böyle gidiyodu reklam. Şu an belki 5"lerde bile 2k yakalayacak teknoloji var ama ne kadar efektif olur???????
Kişisel fikrim; donanımı allama pullama ve fiyatı hakediyor diyebilme çabaları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dell'in tek sorunu fiyat politikası.
-
Konuyu doğru bölümde paylaşsana
@fx57 -
Dell çok sağlam ürünler çıkartıyor. Önyargıları yıkmak lazım. Bundan birkaç sene öncesinde 15.6'' ekranda 1920X1080 piksel olur mu diyenler vardı şimdi gözümüz alıştı. 11.6''de 2K'ya da alışmak çok zor olmasa gerek.
-
2si1 nerede?
-
Şu "zira" dan kurtulun artık Erdi bey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaciik
Şu "zira" dan kurtulun artık Erdi bey.
Ben donanım haberi bildim bileli "zira" var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ziraya bir tek ben takıntılıyım zannediyordum.evet bencede çok dikkat çekiyor bu zira kullanımı.eğer kişi bazı kelimeleri gereğinden fazla kullanıyorsa konuşmasında bence bu bir kusurdur.bu tarz konuşan çok insan var çevremizde uyaralım lütfen... -
amerikada 1000 dolar ise türkiye 2700 tl falan olur ...
-
Asil bomba precision m3800 ama tabiki kimsenin bu modelden haberi yok.
Benzer içerikler
- instagram profilime kim baktı
- spotify link kısaltma
- udf indir
- iphone zil sesi yapma
- instagram aktiflik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X