Şimdi Ara

Dell Xps 720-/-Dell Xps 730 Kasa Temini ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ghan87 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece kasa olarak Dell Xps 720 yada Dell Xps 730 kasalarını temin edebilecek bi contact varmıdır Türkiyede?Arena bilgisayara mail attım ama sonuç olumsuz.

Ebay de satan kişiler var ama gümrüğe takılma riski kargo ücreti vs vs. biraz zor gibi

Bilgisi olanlardan cvp lütfen

Xps 720

Xps 730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 14 Aralık 2011; 10:26:57 >

• Amerikandan veya ingiltereden bir tanıdığını ebaydan alacak o kasayı ve yanında gelirken getircek.Başka alternatifi yok.
  • http://www.dell.com.tr/ ye direk mail atın , temin konusunda sizi yetkili dist. yönlendirirler , 4-6 haftada temini sürer sanırım. Ben yurtdışından alışverişi farklı bir yoldan yaptığım için ebay,amazon vs. bizzat alışveriş yapıp getirtmedim ama forumda getirtenler vardı , bir araştırın onları. Gümrükte neden takılma riski oluyor birde prosedür nedir araştırın. Alttaki güzelmiş iş istasyonu olarak kullanılacak bir sistem için iyi gider
  • eger yurtdisindan iyi fiyataysa gumruge takilirsa ki bence takilir gumruk vergisi odersiniz yine iyi fiyata gelirse siparis verin derim.

isterseniz amazondan siparis verip trye kargolatabilirim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

http://www.dell.com.tr/ ye direk mail atın , temin konusunda sizi yetkili dist. yönlendirirler , 4-6 haftada temini sürer sanırım. Ben yurtdışından alışverişi farklı bir yoldan yaptığım için ebay,amazon vs. bizzat alışveriş yapıp getirtmedim ama forumda getirtenler vardı , bir araştırın onları. Gümrükte neden takılma riski oluyor birde prosedür nedir araştırın. Alttaki güzelmiş iş istasyonu olarak kullanılacak bir sistem için iyi gider

hocam sitede dell firmasının direk e-mail adresini göremedimama arena ve armada'ya mail attım.Arena'dan olumsuz,armada'dan ise şuana kadar cvp gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 14 Aralık 2011; 20:28:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

eger yurtdisindan iyi fiyataysa gumruge takilirsa ki bence takilir gumruk vergisi odersiniz yine iyi fiyata gelirse siparis verin derim.

isterseniz amazondan siparis verip trye kargolatabilirim size.

Kasayı boş olarak almak istiyorum yanlışlık olmasın.Amazon.com'da ben kasayı göremedim
  • diger yabanci sitelerde nerelerde var link atarsaniz eger isterseniz dedigim gibi amerikaya, sonra trye kargolatabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell laptop ram boyutu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

• Raidmax'in bir kasası buna benziyor,monster olabilir modeli tam hatırlamıyorum,bende xps kasalarına hastayım,kasa üreticileri hep kendilerini tekrar ediyor,cm,tt falan baydı...
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicariouS -- 14 Aralık 2011; 22:17:38 >
  • Evet raidmax monster andırıyor kasayı ama fiyatı uçuk onunda. 525 tl gibi fiyattan satılıyo.

Dell şu kasaları satışa sunsa kötü mü olur yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.