Bildirim
dell xps l502x problem!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
muhtemelen tozlanma vardır nasıl kullanıyorsun toz kapmasından bu olabilir fan ızgaralarından içeri üfleyebilirsiniz süpürgeyle çekmeyi deneyin ayrıca arka planda işlemciyi kullanan programlar vardır.başlata msconfig yazıp açılan pencerede başlatma menüsündeki programları iptal edebilirsiniz.cclaner gibi programları kullanın gereksiz dosyaları ve önbelleği boşaltın rahatlama olacaktır.birde ortam soğuksa mesela 20 derece altı kendini belli bir seviyeye kadar ısıtmak için fazla dönüşten dolayıda ses çıkarabilir dediklerimi bir uygulayın. -
teşekkür ederim kardeş. bi deneyelim -
ccleaner da fayda etmedi başka bir çözüm var mı? süpürge ile fanı çektim. sıcak da üflüyor format mı çeksem servisi mi çağırsam? -
servis eve kadar geliyor durumu izah edin temizlesinler benim sunduklarım geçici çözümlerdi toz fana sülük gibi yapışmışsa süpürge bişey yapamaz,çağırın temizlik yaparlar yada fanını değiştirirler. -
hocam peki bu servise nasıl ulaşabilirim. 0800 lü numarayı arıyorum ulaşamıyorum bir türlü. -
hemşerim trabzondamısın yoksa istanbuldamı genelde direkt servis yerini ararsın nette bir sürü var sana yakın olanı ara durumu bildir. -
konuyla alakasız olacak ama driverlerini bi siteye upload yapabilir misin -
yok hemşerim istanbul'dayım şu anda. arayalım bakalım. Sağolasın. bilbar beceremem ben o işi. support.dell den bakabilirsin ona.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X