Şimdi Ara

@@!!!!DELL XPS-M1330/M1530 KULLANICILARI BURAYA!!!!@@ (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
5
Favori
178.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maxutuzun istedeğimiz zaman uzatabiliyoruz demi garantiyi?
  • merhaba arkadaşlar bende dell xps m1330 var garantisi bitti format attım drıver cd si yok sitesinden ses driverı inmiyor ne yapıcam ben
  • 1 yıl 90$+kdv 2 yıl 150$+kdv
    İstediğin zaman garanti satın alabiliyorsun.
  • garanti almadan yükleyemezmiyim yani
  • Garanti konusu burakyılmaz içindi
  • pardon peki benim sorum hakkında bi fikriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: masal_naz

garanti almadan yükleyemezmiyim yani

Mail adresini PM atarsan driverı gönderebilirim buakşam. şu an işteyim.
  • çok teşekkür ederim gönderiyorum hemen
  • bir sorunum daha var camera yok görünürde ve parmak izi okuyucu da yok çalışmıyor beceremedim ben bi format atmayı bide c ve d yaptım böldüm sadece c de herşey d bomboşş ne işe yarıycak offffffff
  • d ye istediğin verileri atacaksın yani tekrar format atarken c'ye format atarsın d de olan verilerin sende kalır :)
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımda aşırı ısınma var ve fan seside oldukça rahatsız edici, sizde de bu tip şikayetler var mı ?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin07

XPS için Windows7 Creative Webcam driveri çıktı mı? Gören duyan bilen var mı?
    Verimsiz çalışıyor şu an...

Aynen dostum haklısın özelliklede ses kaydı rezalet durumda, vista yapılan kaydın yanına bile yaklaşamıyor buun yanısıra bir çok özellikte devre dışı kalıyor. Ama dell xps 1530 için windows7 driveri çıkartmama konusunda ısrarcı sanırım. Çok uzun süre oldu herhangi bir güncelleme söz konusu değil. Vaz geçtiler bizden. Bende parayı toparlayayım dellin workstationlarından alıcam birtane oyun falan oynamıyorum artık zaten. Tasarımların randerlarını almak çok uzun sürüyo bununla. Dün bi render için 26 saat bekledim şöyle 32gb ram 2 gb quadro ekran kartlı bir canavar düşünüyorum yaza. 15.000 dolar civarı bişi şahane olcak şahane.

• quote:

Orijinalden alıntı: bernec

Garanti konusu burakyılmaz içindi

Dostum bilgi için çok teşekkür ederim bayadır gelmiyordum foruma, yeni gördüm mesajını ilgine tekrar teşekkürler. Koç sisitemden alıcam yine 1 senelik garanti, bataryayı falan değiştiricem bide panel boya attı, oda metalmiş fanın üst kısmı 26 saatlik renderdan sonra herhalde ısı baya bi yordu boyayı
  • Beyler bu cihazdan ikinci el olarak bir arkadaşa bakıyoruz. Temiz kullanılmış ve garantisi devam edipte satmak isteyen varsa iletişime geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 1 Ocak 2011; 16:04:56 >
  • 3 gün önce ekran kartı eskiden olduğu gibi tekrar gümledi. Dell'i aradım, garantimin 10 ay önce dolmuş olmasına rağmen anakartı tekrardan değiştirdiler.

Tekniker dün geldiğinde anakartın kutusuna gözüm çarptı. Üzerinde 'refurbished' yazıyordu. Adamlar bozulan anakartların ekran kartı chipsetlerini değiştirip o anakartları değişimlerde kullanıyorlar.
  • slm arkadaşlar bakıyorum hala çoğunuz burada burky hocam sana da daha önçeki yardımlarundan dolayı teşekkürler.... benim 1530 çalındığından beridir ilk defa giriyorum siteye sk dğmn dükkanı bana leptopu satarken faturaya seriyi yazmamış delde bulmak icin seriyi istiyo koyuncudan isdedim, sipariş üzerine şu tarihte şu bayinize gönderdiniz dedim onlarda biz kayıt tutmuyoruz dediler a a s tklrm neyse benim delll gitti herbir giden dell memnunki yerinden bir çok seneler geçti dönen yok seferinden.... neyse arkadaşlar tekrar bi delll alayım diyorum xps 15 l 501 x nasıl (3200) fiyatıona göre bilen varmı veya özelliklerine bakıp fikir yaza bilirmisiniz teşekkürler burky hocam sende ilgilenirsen çok sağol .

• quote:

Orijinalden alıntı: koaska

slm arkadaşlar bakıyorum hala çoğunuz burada burky hocam sana da daha önçeki yardımlarundan dolayı teşekkürler.... benim 1530 çalındığından beridir ilk defa giriyorum siteye sk dğmn dükkanı bana leptopu satarken faturaya seriyi yazmamış delde bulmak icin seriyi istiyo koyuncudan isdedim, sipariş üzerine şu tarihte şu bayinize gönderdiniz dedim onlarda biz kayıt tutmuyoruz dediler a a s tklrm neyse benim delll gitti herbir giden dell memnunki yerinden bir çok seneler geçti dönen yok seferinden.... neyse arkadaşlar tekrar bi delll alayım diyorum xps 15 l 501 x nasıl (3200) fiyatıona göre bilen varmı veya özelliklerine bakıp fikir yaza bilirmisiniz teşekkürler burky hocam sende ilgilenirsen çok sağol .

Xps in yeni modeli çok hoşuma gitti açıkçası dayanamayıp pc topladım USA sitesinden 1669 dolar Bi giden olsa da sipariş versek ya ilk Xps imi de amerikadan almıştım

PROCESSOR Intel® Core™ i7-740QM (1.73GHz, 8 threads, turbo boost up to 2.93GHz, 6M cache) edit
    OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English edit
    Dell Recommends
    Get everything you need for work and home. Windows 7 Professional offers the features you need for business along with the great media and entertainment features of Home Premium.
    Upgrade to Genuine Windows® 7 Professional, 64bit, English [Add $130.00 or $3.00/month1]
    OFFICE SOFTWARE Microsoft® Office Starter: reduced-functionality Word & Excel w/ ads. No PowerPoint or Outlook edit
    VIDEO CARD NVIDIA® GeForce® GT 435M 2GB graphics edit
    MEMORY 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory edit
    HARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive edit
    SERVICE PLAN 1 Year Basic Service Plan edit
    Dell Recommends
    Attention! You may want to extend the term of your Limited Hardware Warranty* and service plan. The average cost of a Dell hardware repair without a warranty is $210. Upgrade now to a 3 Year Basic In-Home Service Plan. In-Home Service after Remote Diagnosis: for issues covered by Limited Hardware Warranty, technician and/or part will be dispatched, if necessary, usually in 1 or 2 business days following Remote Diagnosis. During Remote Diagnosis, you may be asked to access the inside of your system (where safe to do so) or to participate in troubleshooting until a cause can be isolated. *Important Info
    Upgrade to 3 Year Basic Service Plan [Add $210.00 or $6.00/month1]
    SECURITY SOFTWARE McAfee SecurityCenter, 15-Months edit
    COLORS Silver Anodized Aluminum 15.6" FHD (1080p) B+RGLED Display with Facial Recognition and 2.0 MP webcam edit
    Software & Services
    INTERNAL OPTICAL DRIVE Tray Load Blu-ray Disc BD-Combo (Reads BD and Writes to DVD/CD) edit
    WIRELESS CARDS Intel© Centrino© Advanced-N + WiMAX 6250 802.11 a/g/n edit
    Service Activation Available
    You can activate mobile services when you click on the next page, in your cart
    BATTERY OPTIONS 92 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery edit
    KEYBOARD Backlit Keyboard - English edit
    BLUETOOTH Dell Bluetooth 3.0 edit
    MOBILE BROADBAND No Mobile Broadband Selected edit
    Personalize
    DATASAFE ONLINE BACKUP DataSafe 2.0 Online Backup 2GB for 1 year edit
    My Accessories
    ALSO INCLUDED WITH YOUR SYSTEM
    XPS 15 XPS 15
    Integrated Network Adapter Integrated 10/100/1000 Network Card
    Adobe Reader Adobe® Acrobat® Reader 9.0
    SOUND OPTIONS JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3

• Merhaba arkadaşlar xps M1530 bilgisayarım arızalandı ve hic açılmıyor :( sadece ışık yanıyor ekranda hic işıldama yok malesef. Tahminimce Anakart gitti :S Garantiside bitmiş durumda.

Sizden istediğim İstanbul içi Kadıköy taraflarında önerebileceğiniz güvvenilir bir servis varmıdır? Birde Anakart fiyatı tahmini ne kadardır?

Anakart: XPS M1530 CORE 2 DUO T7500 2.20GHZ, 800MH
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyas

Merhaba arkadaşlar xps M1530 bilgisayarım arızalandı ve hic açılmıyor :( sadece ışık yanıyor ekranda hic işıldama yok malesef. Tahminimce Anakart gitti :S Garantiside bitmiş durumda.

Sizden istediğim İstanbul içi Kadıköy taraflarında önerebileceğiniz güvvenilir bir servis varmıdır? Birde Anakart fiyatı tahmini ne kadardır?

Anakart: XPS M1530 CORE 2 DUO T7500 2.20GHZ, 800MH

Şu mesaja bir bak galiba ekran kartı arızasında ücretsiz değişim yapılıyor

quote:

Orijinalden alıntı: MaxutuzuN

3 gün önce ekran kartı eskiden olduğu gibi tekrar gümledi. Dell'i aradım, garantimin 10 ay önce dolmuş olmasına rağmen anakartı tekrardan değiştirdiler.

Tekniker dün geldiğinde anakartın kutusuna gözüm çarptı. Üzerinde 'refurbished' yazıyordu. Adamlar bozulan anakartların ekran kartı chipsetlerini değiştirip o anakartları değişimlerde kullanıyorlar.

• selam Arkadaşlar

Aciiillll dell vista 64 bit (oem) cd

Foruma yeni kayıt yaptım ve sizden bir ricam olucak, vista 64 bit işletim sistemi cd' sini kaybettim ve format atmam gerekiyor. dell i aradım ama garanti süresi çok önce bittiği için yeni bir işletim sistemi cd sini gönderemiyeceklerini söylediler. Ben xps m1530 kullanıcısıyım rica etsem eğer bir arkadaşta 64 bit versiyonu mevcutsa bu model için benimle paylaşması mümkünmüdür?
    şimdiden çok teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.