Şimdi Ara

@@!!!!DELL XPS-M1330/M1530 KULLANICILARI BURAYA!!!!@@ (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
5
Favori
178.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun zaman oldu yazmayalı. Sivastayım şuan ve gecenin yarısında bu saatte -5 derecede bilgisayarı test için balkondayım ve bitaraflarım donmak üzere Neyse çok uzatmadan -5 derecede Test Driver Unlimited oynadım 1440x900 çözünürlük 4x ve Medium Full özelliklerde yani. Ve ekran kartının çıktığı max sıcaklık 61 derece fan değiştirilmeden önce oda sıcaklığın 92 dereceyi görmüş biri olarak 2 buçuk saatten fazla oynayıp 61 derecenin üzerine hiç çıkmadığını görmek büyük zevk verdi. Tabi herzaman -5 derece nerden bulcaz demi kışın -38 dereceyi görmüşya burası acaba -38 derecede çıkarsam makinayı ne gibi bi sıcaklık değerine ulaşırdım merak ediyorum ama öyle bir fırsatı yakalarmıyım hatta bidaha böyle bir sırsat bile yakalarmıyım bilmiyorum. neyse normal çalışma koşulunda yani bilgisayarı kendi haline bırakınca 46 dereceye kadar düşüyor. fan durunca tabi sıcaklık artıyor. altta bir koyup soğuk hava üflemeye devam etsem ne kadar düşer mrak ediyorum ama elimde şuan öyle bir imkanda yok oda sıcaklığında bu değeri görmek rüya zira benimki 55 60 derecenin altına inmiyor normaloada sıcaklığında

• arkadaşlar benim bir sorunum var bilgisayarım xps 1330 serisi kablosuz bağlantıda bir sorun yaşıyorum.
    sorun şöyle ki : kablosuz bağlantı kurarak arkadaşlarla kendi aramızda Counter oynuyoruz. İşin can sıkıcı tarafı
    herkes çöpe atacağı bilgisayarı ile ağa bağlanır saatlerce oyun oynayabiliyorken ben oyunun server ında hiçbirşey
    göremiyorum. olaki gördüğümde oyuna girsem bile bir süre sonra hata verip beni oyundan alıyor ve tekrar bağlanmama izin vermiyor.
    Ta ki bağlantımı kapattıktan sonra yeniden açıp oyuna girene kadar ne gibi bir sorun olabilir sizce yazılım olarak çözüm var mı ???
  • ip yi statikle bendede olmuştu bir ikiker o ağ kartlarının farklılığından kaynnaklanıyor 3945 abg var bizde onlarda 802.11 vardır muhtemelen. Bende kardeşimle ağ kurmaya kalktığımda bi saat uğraşıyorum
  • Bu arada 1530 için neden hala windows7 driverlarını yayınlamadılar isyan edicem dell e
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmumitatalay

arkadaşlar benim bir sorunum var bilgisayarım xps 1330 serisi kablosuz bağlantıda bir sorun yaşıyorum.
    sorun şöyle ki : kablosuz bağlantı kurarak arkadaşlarla kendi aramızda Counter oynuyoruz. İşin can sıkıcı tarafı
    herkes çöpe atacağı bilgisayarı ile ağa bağlanır saatlerce oyun oynayabiliyorken ben oyunun server ında hiçbirşey
    göremiyorum. olaki gördüğümde oyuna girsem bile bir süre sonra hata verip beni oyundan alıyor ve tekrar bağlanmama izin vermiyor.
    Ta ki bağlantımı kapattıktan sonra yeniden açıp oyuna girene kadar ne gibi bir sorun olabilir sizce yazılım olarak çözüm var mı ???

konuyla alakalı dell teknik servisi aradım ve onun yönlendirmesi ile yeniden driver ı kurdum ne kadar sürer bilemem ama şu an sorun düzeldi...

• selamlar. arkadaşlar bende xps m1330 var. pilin arkasındaki sim cart yuvası ne işe yarıyor. kimi arkadaşlarım 3g kullanmak için modeme ihtiyacın yok diyolar ama ben 3g modemin içindeki sim cartı taktım hiç bişey fark etmedi. bunu nasıl çalıştırabilirim. yardımcı olursanız çok makbule geçer gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

selamlar. arkadaşlar bende xps m1330 var. pilin arkasındaki sim cart yuvası ne işe yarıyor. kimi arkadaşlarım 3g kullanmak için modeme ihtiyacın yok diyolar ama ben 3g modemin içindeki sim cartı taktım hiç bişey fark etmedi. bunu nasıl çalıştırabilirim. yardımcı olursanız çok makbule geçer gerçekten.

Dostum o normalde sim kartla internete bağlanmak için kullanılıyor ama içini açıp bakarsan modemini koymamışlar(en azından benimkinde öyleydi).. yani WWAN kartı olmadan sim kart yuvası bir işe yaramıyor...
  • Arkaradaşlar günaydın,

M1330 için wireless sinyal kuvvetlendirici kullanan var mı? Marka verebilir misiniz? Gerçekten işe yarıyor mu? 1. kattaki modem yayınını 3. kattan artırır mı?

Teşekkürler
  • YARDIIIIIIIM,
    merhaba arkadaşlar. Ben ikinci el Dell xps M1330 aldım. Çok memnunum. ancak cd veya dvd yazmayı ilk kez denemeyi akıl ettim ama yazmıyor. cd ve dvd okuyor ama boş cd veya dvd görüp yazamıyorum. Writerım mı bozuk anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim????
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraky88

Bu arada 1530 için neden hala windows7 driverlarını yayınlamadılar isyan edicem dell e

Win7 kendi driverlerini kuruyor pek sorun yok ama Dell Win7 için kendi driverlerini yayınlasa süper olacak gerçekten zira web cam verimli çalışmadı. 1 gün kullanıp ertesi gün Vistama geri döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxutuzuN

Dell olsun, çamurdan olsun.

Aklı kelden, bilgisayarı Dell'den alacaksın.

ehehe iyiymiş :)
  • Abi yayınlasın tabi ya. Tanıyoda vista driverini kullanıyı meret. Chipsetin driverini yayınlasınlar en zaından, oyunlar için optimize edilmesi lazım şu an en uyumlu sistem vista 32 bit denemediğim şey kalmadı ilginç bunun dışında hiç bi işletim sisteminde performansı beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyilmaaz

Abi yayınlasın tabi ya. Tanıyoda vista driverini kullanıyı meret. Chipsetin driverini yayınlasınlar en zaından, oyunlar için optimize edilmesi lazım şu an en uyumlu sistem vista 32 bit denemediğim şey kalmadı ilginç bunun dışında hiç bi işletim sisteminde performansı beğenmedim.

• bir arkadaştan 2.el dell aldım lakin format atarken kapanma yaptı sistem hatası veriyor cd de içinde kaldı tuşlar çalışmıyor çıkaramıyorumda usb den denedim yine olmadı bir yardım bu cihaza nasıl format çekeceğim...yada recovery cd si olan arkadaşlar ücret karşılığı gönderebilirlermi tşk ederim ilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: imuratk

bir arkadaştan 2.el dell aldım lakin format atarken kapanma yaptı sistem hatası veriyor cd de içinde kaldı tuşlar çalışmıyor çıkaramıyorumda usb den denedim yine olmadı bir yardım bu cihaza nasıl format çekeceğim...yada recovery cd si olan arkadaşlar ücret karşılığı gönderebilirlermi tşk ederim ilginize..

sistem çalışmasa bile cd yi çıkartması gerekir.
    bu arada detaylı bi pm attım dostum.
  • Hp DV4 serisi olan laptopum çalındı.

Yeni laptop olarak Dell xps serisi 13" lik bir laptop dusunuyorum
    Piyasada nerden alabilirim uygununu ?
    Teknosaya baktım bulamadım
    Bir de ısınma problemi vs si var mıdır ?
    teşekkürler
  • selamlar arkkadaşlar xps 1530 laptopumun hıi-klm alfabedeki tire koyulu sıradaki harfi basmıyor .. sanki altında bişi kalmış gibi baktım tuşun altında bişi yok ama basmıyor şimdi o tuş...

acaba kendim acsam laptopu sorunu çözebilirmiyim ... açarsam rahat toplar mıyım... bi tuş için servisle uğraşmak istemiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelegend1907

selamlar arkkadaşlar xps 1530 laptopumun hıi-klm alfabedeki tire koyulu sıradaki harfi basmıyor .. sanki altında bişi kalmış gibi baktım tuşun altında bişi yok ama basmıyor şimdi o tuş...

acaba kendim acsam laptopu sorunu çözebilirmiyim ... açarsam rahat toplar mıyım... bi tuş için servisle uğraşmak istemiyorum :(

altına bir şey sıkışmıştır büyük ihtimal tuşu çıkarıp bakılabilir. ama dikkatli olmak lazım, içinde küçük plastik oluyor, çapraz giren bir sistemi var. kırılabilir.
    bu durum iş büyüyebilir.
  • selamlar,

çok yakın bir arkadaşımın m1330 u açılmıyor, yeniden system kurmak için cd lerinide bulamadı.
    Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
    m1330 un üzerinde Vista kurulu

şimdiden tesekkürler
  • XPS için Windows7 Creative Webcam driveri çıktı mı? Gören duyan bilen var mı?
    Verimsiz çalışıyor şu an...
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.