Şimdi Ara

Dell XPS M1710 & HP Pavillion DV9000 serisi (tercih)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar notebook almayı düşünüyorum.
    Dell XPS M1710 ve HP Pavillion DV9000 serisi arasında kararsız kaldım.Aslında ikiside farklı türde modeller biri oyun için üretilmiş fakat HP ninde performansi ona yakın düzeyde.HP almayı düşünüyordum fakat sorunlar çıkabiliyormuş bu da beni biraz soğuttu.Ama Klavyesinde rakamlar kısmının bulunmasıda bi artı...
    Sizin fikrinizide almak istedim.Siz olsanız ne yapardınız ve neden tercih ederdiniz?

Yazan herkese şimdiden tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iosono -- 26 Şubat 2007; 19:23:42 >

• xps in ekran kartı çok güzel ancak o parçaları teker teker fiyattan düşersen hp ye nazaran kasası için çok daha fazla fiyat biçildiğini görürsün . hatta aynı özelliklerdeki dell 9400 ile dell xps için bile yurtdışında 300 dolar fark oluyor genelde . hp nin ekranı kesinlikle bir numara sonyler kıskanır desem yeridir . hp daha hafif ve daha ince . dell in ses çıkışları daha güçlü . hp nin hdd si daha fazla . (9097 modeli için 240gb ) dell de yanında mause geliyor . hp de kullanırmısın bilmem ama HD TV çıkışları var bunlardan ihtiyacın olanları seçip hangisinin sana daha uygun olduğunu bulabilirsin umarım . bence dell harika bir oyun aracı ama hp aynı zamanda taşınabilirlik ve multimedia detaylarıyla da önplana çıkıyor tabi bunu yaparken de xps e oyun konusunda geçiliyor . gerçi bende hp 9097 var oynayamadığım oyun yok . nfs carbon hariç hepsini full detayda açıyorum . arkadaşımda dell 9400 var (geforce 7900gs ile ) aynı paraya aldık , bence ben karlı çıktım .

• biz seninle özel msj da konuşuyorduk sesin kesildi orayada bi baksana:)

bende hp daha kullanışlı olur diye düşünüyorum...
    bi de hp deki ekran kartı shader model 3.0 değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iosono -- 26 Şubat 2007; 19:55:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion Notebook [Hediyeli]
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.