Şimdi Ara

Dell XPS mi HP Pavilion mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir labtop alacağım. 15.4'' ekran boyutu, Core 2 duro (2,2 ve üstü işlemci), 3GB ram ve 256MB ekran kartı istiyorum. Bu özelliklere sahip iki marka arasında kaldım. Belki kullananlar yardımcı olabilir, Dell XPS mi önerirsiniz HP Pavilion mu? Ekran parlaklığı, kalite ve sorun çıkarma açısından hangisi üstündür?

• Yok mu hiç fikri olan?

quote:

Orjinalden alıntı: takgun

Yeni bir labtop alacağım. 15.4'' ekran boyutu, Core 2 duro (2,2 ve üstü işlemci), 3GB ram ve 256MB ekran kartı istiyorum. Bu özelliklere sahip iki marka arasında kaldım. Belki kullananlar yardımcı olabilir, Dell XPS mi önerirsiniz HP Pavilion mu? Ekran parlaklığı, kalite ve sorun çıkarma açısından hangisi üstündür?
  • açıkçası hp önermem bu forumdaki pek fazla kimsenin de önereceğini zannetmiyorum dell xps varken hp alınmaz en büyük nedeni hp lerin servisleri ile ilgili sabıkalı olması. ama şunuı da belirteyim dell xps ler piyasanın üzerinde fiyatlara satılırlar aynı özelliklerlde daha uygun fiyatlı asus veya acer da düşünebilirsin, özellikle asus laptop konusunda kalite olarak aşmış durumda mesela bunu bir incelehttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2995

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 15 Nisan 2008; 11:11:48 >
  • O bildiğiniz büyük elektronik mağazalarının birinde teknik servis personeli olarak HP' nin servisi hizmeti ile insanları nasıl delirttiğini hergün görüyorum. Dell ise çok eski modelleri dışında geldiğini görmedim
  • piyasada en fazla olan cihazın arıza durumuda o kadar fazla olacaktır.

o kadar eleştirilen casper ve fujitsu kullanma şansım oldu kasa yapıları fazla kaliteli olmasalarda buralarda belirtilen hiçbir sorunla karşılaşmadım. 2.5 yıldır dell kullanıyorum kasa yapısına söylenecek laf yok paran varsa zaten dell alacaksın kullanılan plastik çok kaliteli o hissi size fazlasıyla veriyor.

paranız varsa dell tek tercih. ama aynı özellik daha ucuz olsun dersen hp toshiba casper acer asus önemli değil çünki kasaları 3 aşağı 5 yukarı aynı. bazı üst seviye modelleri var o modellerinde kasa yapıları kaliteli. dell tüm modellerinde kasa ve ekran kalitesini ön planda tutuyor.

hp hdx modeli ile kendini bu aralar aştı çok güzel kasa yapılı bir üst seviye notebook piyasaya sürdü. kasa yapısı inci siyahı çizilmez olması harika.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackened

O bildiğiniz büyük elektronik mağazalarının birinde teknik servis personeli olarak HP' nin servisi hizmeti ile insanları nasıl delirttiğini hergün görüyorum. Dell ise çok eski modelleri dışında geldiğini görmedim

şu durumda var kardeş kaç kişi dell alabiliyor ki?
    çevremde görüyorum çok nadir dell kullanabilen var pahalı diye kimse tercih etmiyor. herkeste toshiba hp asus casper var bu markalardaki özellikte 2000 ytl'ye alacağın bir pc dell adı altında olunca 3000 ytl'yi aşıyor o yüzdende çoğu kimse tercih etmiyor. piyasada az olan ürün servisede az gelecek haliyle.
  • dell xps ile hpyi karsilastiriyosaniz notebook konusunda bayaa acemisiniz demektir... zira ufak bi arastirmayla hplerin kullanicilarini oyle ya da boyle memnun etmeyen aletler olduklarini ogrenebilrdiniz.

dell'in xps serisi bilgisayarini oyun agirlikli kullananlar icindir, benim sizin gibi acemi bi kullaniciya tavsiyem acer, asus yonunde olur. uygun fiyat ve performansli urunleri var sizin ihtiyaclarinizi karsiliycaklardir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

O bildiğiniz büyük elektronik mağazalarının birinde teknik servis personeli olarak HP' nin servisi hizmeti ile insanları nasıl delirttiğini hergün görüyorum. Dell ise çok eski modelleri dışında geldiğini görmedim

çevremde görüyorum çok nadir dell kullanabilen var pahalı diye kimse tercih etmiyor. herkeste toshiba hp asus casper var bu markalardaki özellikte 2000 ytl'ye alacağın bir pc dell adı altında olunca 3000 ytl'yi aşıyor o yüzdende çoğu kimse tercih etmiyor. piyasada az olan ürün servisede az gelecek haliyle.

dell pahali falan degildir!! Piyasanin en iyiside degildir!! ama verdigin parayi en cok hakeden dell'dir... en pahali olanlar sonyler, yine en ikaliteliler de sonylerdir. Ayrica toshiba laptoplarda "en az" dell kadar kalitelidirler, yanlis bilgilendirmeyelim.

• bana göre sony fiyatını hak eden bir ürün değil kuzen sony vaio aldı 1 sene olmadan klavye tuşları silinmeye başladı bu durumu sonyden hiç beklemezdim. ben 2.5 senedir dell kullanıyorum kasa ve tuş takımında en ufak bir sorun söz konusu bile değil.
    kasa ekran ve ses konusunda dell tek tercih. özellik konusunda markalar başa baş gidiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

dell pahali falan degildir!! Piyasanin en iyiside degildir!! ama verdigin parayi en cok hakeden dell'dir... en pahali olanlar sonyler, yine en ikaliteliler de sonylerdir. Ayrica toshiba laptoplarda "en az" dell kadar kalitelidirler, yanlis bilgilendirmeyelim.

• HP kullanıp arıza nedeniyle geri iade etmiş biri olarak şimdi geri aldığım param ile Dell almayı planlıyorum.
    Hp yeni ürünlerde eski sorunları aştı diyorlar ama bunu söylemek için bence biraz erken çünkü çıkabilecek sorunlar öyle üç günde oluşmuyor.
    Bir 6 ay geçsin ki akla karayı ayıralım.
    O zaman deriz sorunlar gitmiş ya da devam ediyor diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.