Şimdi Ara

Dell yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Model: Inspiron N5110 Core i3-2310M 2.1GHz 3GB 500GB 15.6

Ürün özellikleri:

511031H35B-DELL INSPIRON N5110 i3-2310M 2.1 3GB 500G 15.6"W7B
    Aile: INSPIRON
    Işlemci Cinsi: Intel Core i3-2310M Işlemci (2,10 GHz; 3M Cache)
    Ön Bellek: 3MB
    Bellek: 3.072 MB (2.048 + 1.024) 1333 MHz DDR3 Dual Channel
    Maksimum Bellek ( MB): 8192
    Bellek Slot Sayısı: 2
    Sabit Disk: 500GB SATA 5400RPM
    Ekran Boyutu: 15.6''
    Ekran Tipi: WLED
    Ekran Çözünürlüğü: 1366 X 768
    Optik Sürücü: 8x

Inspiron N 5110 Core i 3 2310 M 2 1 GHz 3 GB 500 GB 15 6, InspironN5110Corei32310M21GHz3GB500GB156, Inspiron N5110 Core i3 2310M 2.1GHz 3GB 500GB 15.6, InspironN5110Corei3-2310M21GHz3GB500GB156, Inspiron N5110 Core i3-2310M 2.1GHz 3GB 500GB 15. 6 olarak da bilinir.

arkadaşlar dell ınspıron n5110 kullanıyorum 3 aylık bir laptop. benim sorunum bilgisayardan müzik dinlerden veya film izlerken bir anda sesin ve görüntünün kasması. yani değişik bir ses ile kasma yaşıyorum oyun oynayan biri değilim yeğenim internet üzerinde küçük oyunlar oynerken bile ilginç bir şekilde kasma oluyor sebebini anlıyamadım. tam oarak kasmada değil bi anda yavaşlıyor ses tizleşiyor. garantisi devam ediyor bu tarz sorun yaşayan arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun ne yapmalıyım.

• sistemi tekrar kurup güncel driverları vs kurun aynı sorunu çıkartırsa servise verin servis halleder.
  • Servise verin hatta yerinde servis hizmeti var, arayın gelsinler.
  • servis kağıdına nasıl bir şey yazmam lazım bu konuda =)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcvbnm77

servis kağıdına nasıl bir şey yazmam lazım bu konuda =)))

Durduk yere kasıyor diyorsun da antivirüs ile tarattırdın mu bilgisayarı? Yeğenim oyun oynuyor demişsin, belki de girdiği sitelerden zararlı yazılım bulaştı.
  • ısı degerlerınız yuksekse bahsettıgınız sorunu yasayabılrsınız .. bunun dısında vırus olabılr ..wındows optımsyonu bozulmus olabılr..

..combofıx + marlwarebytes ıle sıstemı taratabılrsınız ... yazılım ıle ılgılı sorun yasıyorsanız sanırım ısınızı gorur bu programlar.. advanced sıstem care ıle wındowsu optımıze edebılırsınız... ama sorun ısı degerlerınde ıse servıse gondermenız gerekır..

..servıs kagıdına bısı yazılıyormu bılmıyorum ama sıstemın yavas calısdıgınız donma ve takılmalar oldugunu belırtebılrsınız ..teknık servıs zaten gereknı yapacakdır ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 24 Nisan 2012; 13:38:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tavsiye lütfen
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

ısı degerlerınız yuksekse bahsettıgınız sorunu yasayabılrsınız .. bunun dısında vırus olabılr ..wındows optımsyonu bozulmus olabılr..

..combofıx + marlwarebytes ıle sıstemı taratabılrsınız ... yazılım ıle ılgılı sorun yasıyorsanız sanırım ısınızı gorur bu programlar.. advanced sıstem care ıle wındowsu optımıze edebılırsınız... ama sorun ısı degerlerınde ıse servıse gondermenız gerekır..

..servıs kagıdına bısı yazılıyormu bılmıyorum ama sıstemın yavas calısdıgınız donma ve takılmalar oldugunu belırtebılrsınız ..teknık servıs zaten gereknı yapacakdır ..

Hocam merhaba, tavsiyeme uymayacak mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

ısı degerlerınız yuksekse bahsettıgınız sorunu yasayabılrsınız .. bunun dısında vırus olabılr ..wındows optımsyonu bozulmus olabılr..

strese sokma beni üstad .. küçükken sol elle yemek yerdim zar zor alıştırdılar .. şimdi bu i ler ü ler nasıl olacak bilemiyorum .. ..konu mu açsam ne yapsam teknik yardım falan aliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 24 Nisan 2012; 13:45:50 >

• quote:

quote:

quote:

strese sokma beni üstad .. küçükken sol elle yemek yerdim zar zor alıştırdılar .. şimdi bu i ler ü ler nasıl olacak bilemiyorum .. ..konu mu açsam ne yapsam teknik yardım falan aliyim.

Anan baban yine zorlasa keşke. Şaka bir yana biraz daha dikkat etmelisiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kısmet bir gün onuda hallederiz ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kısmet bir gün onuda hallederiz ..

Yavaş yavaş düzelmeye başlamış.

• seni görünce hatırlıyorum .
  • Driverlari guncelleyip guzel bir virus taramasi yapin. Sorun devam ederse telefon acip yardim isteyin, size bazi testler yaptiracaklar eger sikinti varsa eve servis gelip parca degistirir. Bu dediklerim dell icin gecerli tabi.

Bir de soyle bir uyari yapayim. Benimde yegenim bize geldikleri zaman internetten ufak oyunlar oynuyor. Bilgisayar basindan kalktigi zaman bilgisayar aptallasiyor. Yani nasil beceriyor anlamiyorum. Hic bir reklama ya da onune gelen hic bir seye tiklama dememe ragmen garip garip programlar kuruluyor. Denetim masasindan kurulan programlari kaldirip virus taramasi yaptiktan sonra pc kendine geliyor. O yuzden dikkat et derim.
  • kayıt defterini ve normal şeyleri ccleaner le sil bak olcakmı
  • arkadaşlar dell leptobun yanında çıkan windows7 format cd si kırıldı benim format atamıyorum ne yapacağım yardım edin bu cd yi nereden temin edebilirim. yeşil cd var ya o üstünde installation dvd windows 7 dell operatıng system gibi şeyler yazıyor. nereden temin edebilirim veya sizlerde varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selahattinnn

arkadaşlar dell leptobun yanında çıkan windows7 format cd si kırıldı benim format atamıyorum ne yapacağım yardım edin bu cd yi nereden temin edebilirim. yeşil cd var ya o üstünde installation dvd windows 7 dell operatıng system gibi şeyler yazıyor. nereden temin edebilirim veya sizlerde varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Genellikle o CD/DVD'lerde laptop'un diğer sürücüleri de entegre edilmiş oluyor, aynı laptop'u kullananı bulman zor olabilir en kestirme yol Dell yetkili servisinden iste ücreti karşılığı verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

arkadaşlar dell leptobun yanında çıkan windows7 format cd si kırıldı benim format atamıyorum ne yapacağım yardım edin bu cd yi nereden temin edebilirim. yeşil cd var ya o üstünde installation dvd windows 7 dell operatıng system gibi şeyler yazıyor. nereden temin edebilirim veya sizlerde varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Genellikle o CD/DVD'lerde laptop'un diğer sürücüleri de entegre edilmiş oluyor, aynı laptop'u kullananı bulman zor olabilir en kestirme yol Dell yetkili servisinden iste ücreti karşılığı verirler.

nasıl yani diğer sürücülerde anlamadım yok gibi nerelerde olur ki ? garantim bitmedi daha ücretsiz alabilirim heralde ücretli olsa bile ne kadardır tahminen?

• quote:

nasıl yani diğer sürücülerde anlamadım yok gibi nerelerde olur ki ? garantim bitmedi daha ücretsiz alabilirim heralde ücretli olsa bile ne kadardır tahminen?

Bilgisayarındaki Dell ile ilgili yazılımlar ve tüm sürücüler, kolaylığı sadece bir DVD takarak işletim sistemi ve tüm sürücüleri bir seferde yüklüyorsun. Fiyatı hakkında pek bilgim yok telefon veya mail ile soracaksın. Forumda okumuştum Toshiba Recovery DVD'sini 35 TL ye veriyormuş, demek ki o civarda bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 3 Mayıs 2012; 20:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Bilgisayarındaki Dell ile ilgili yazılımlar ve tüm sürücüler, kolaylığı sadece bir DVD takarak işletim sistemi ve tüm sürücüleri bir seferde yüklüyorsun. Fiyatı hakkında pek bilgim yok telefon veya mail ile soracaksın. Forumda okumuştum Toshiba Recovery DVD'sini 35 TL ye veriyormuş, demek ki o civarda bir fiyat.

teşekkür ederim. ben en iyisi DVD yi almak ama Dell e mail nasıl atacağım bulamadım da

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.