bir de bunlarin haricinde 400 euroya acerin 1210ha si var o nasildir??? karsilastirmak adina
cook tesekkurler
n450 işlemci çıktı yokmu seçeneklerde.
o daha ıyı oluyor yanı ya aslında ben bılgısayardan 3 yıl oncesıne kadar anlıyordum masaustunden hala anlıyorum da netbook a hıc kafam basmıyor...n 450 dahan ıyı yani
ozellıklerı bunlar bır de bu netbookları evımızdekı monıtore kablo ıle baglayabılır muyuz o mavı delıklı televızyon tarzı gırısı var mıdır acaba??? goruntu aktarımı yapılabılır mı??
VGA çıkışı mevcut bu cihazlarda.
N450 işlemcili ve yeni intel grafik kartı ile 720P videoları sorunsuz oynatabiliyor.
yanı bu modelgozume cok kucuk gelırse takabılecegım monıtore..
NEU Mini 10 Intel® Atom™ N450 Single-Core-Prozessor (1,66 GHz, 667 MHz FSB, 512 KB L2-Cache) Original Windows® XP Home Edition SP1 -Deutsch Reflexionsarmes 10,1-Zoll-WSVGA-Breitbild-Display (1.024 x 600) Integrierte Intel® NM10 Express Grafikkarte 1.024 MB 800 MHz Single-Channel DDR2 SDRAM [1 x 1.024] SATA-Festplatte mit 160 GB (5.400 1/min) Obsidian Black mit Hochglanzoberfläche 1 Jahr Schutz im Lieferumfang des PCs mit enthalten Ohne Sicherheit/Virenschutz - Deutsch
SIZCE ınternete gırmek fılm ızlemek skype bıt torent ıcın yeterlı olur mu bu ozellıkler...???