Şimdi Ara

Delonghi Ec200 Espresso Makinesi 178 tl- Boyner.com.tr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tchibo cafissimo classic den daha iyi gibi duruyor. tchiboya bağlı kalmıyorsunuz. siz ne dersiniz?
  • tchibodaki makineler hazır kapsul kullanır 1lira civarına geliyor 1kapsulu
    bu makine anladıgım kadarıyla cekilmis kahvenizi kullanabilirsiniz cunku resimde press tamponu gozukuyor
    yani anlayacagınız starbucks vb dukkanlardan paket cekirdek cektirip burda kullanabilirsiniz...
    makine guzele benziyor
    caffisimo m olmasa bunu alırdım
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    makina 1 fincan kahveyi kaç dakikada hazırlıyor?
    bir fincan kahve için kaç gr kahve gerekiyor?
    tüm malzemesini doldurup düğmeye bastığında ek müdahaleye gerek kalmadan (bu düğmeye bas, şu kolu 3 dakika sonra çevir gibi...) fincan kahveyi direk hazır şekilde sunuyor mu?

şimdilik bunlar
  • Tüh, hediye çeki bu üründe geçerli değil. Boyner indirim kuponu nerden buluruz acaba? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvso

tüm malzemesini doldurup düğmeye bastığında ek müdahaleye gerek kalmadan (bu düğmeye bas, şu kolu 3 dakika sonra çevir gibi...) fincan kahveyi direk hazır şekilde sunuyor mu?

şimdilik bunlar

Aynı sorular da benden, +

-temizlik sorun oluyor mu?

- satın alanlar " süt hazırlarken kahve soguyor" gibi laflar etmiş, önce sütü hazırlayıp sonra üzerine kahveyi dökemiyor muyuz?
    Süt bardakta yada cezvede hazırlanabilir pekala, önce kahveyi yapmak şart mı bu cihazda?

- buhar ıslak deniyor yani çok fazla su bırakıyormuş süte, acaba buhar nozülü ayarı ile yada sütü köpürtme tekniği ile ilgili olabilir mi? ve bir de buhar ilk açıldığında ıslak verebilir bir süre boşta çalıştırmak lazım acaba yorum yapanlar bunu dikkate almıyor mu?

- kahve öğütücü mü almak lazım yoksa hava geçirmeyen bir şekilde öğütülmüş kahve mi almak lazım? hava almayan plastik poşet yada kavanoz nerden buluruz? öğütücü alıp her seferinde çeksek daha taze kahvemiz olur mu?

Hadi ikna edin de alayım şu makinayı, tchibo alacaktım neye niyet neye kısmet, bununla istediğim marka- çeşit kahveyi kullanabilirim, daha avantajlı duruyor makina :)

Not: Soru istedin al sana sorular... :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

tchibodaki makineler hazır kapsul kullanır 1lira civarına geliyor 1kapsulu
    bu makine anladıgım kadarıyla cekilmis kahvenizi kullanabilirsiniz cunku resimde press tamponu gozukuyor
    yani anlayacagınız starbucks vb dukkanlardan paket cekirdek cektirip burda kullanabilirsiniz...
    makine guzele benziyor
    caffisimo m olmasa bunu alırdım

1+1 kampanyası ile ucuza geliyormuş kapsüller + kapsül ile anında prtaik kahveniz hazır.

Fakat genel yorumlara baktığımda tüm kapsül çeşitlerinin birbirine yakın hatta aynı lezzet olduğu ve diğer markalara göre aromalarını zayıf olduğu yönünde. Bu sebeple delonghi almayı düşünebilirim eer çok fazla zorluk çıkartmayacaksa

• quote:

şimdilik bunlar

İlk soru: Eğer sütsüz sadece kahve istiyorsan (espresso, americano vs) 2-2.5 dk diyeyim (cihazı açmak, ısınmasını beklemek dahil), latte vb gibi sütlü yapacaksan üzerine 2 dk daha ekle (süt köpürtmesi ve temizlik dahil)

ne kadar kullanacağın biraz sana kalmış, sert mi yumuşak mı, ama genel olarak bir fincan kahve için 5-6 g kahve gider, zaten cihazın yanında kahve ölçeği geliyor, onunla ölçüp koyuyorsun

prosedür şöyle, cihazı açıyorsun, potun içine kahveyi koyup sıkıştırıyorsun, hazneye takıyorsun hazır olduğunda ışığı yanıyor düğmeye basıyorsun, o kadar. İşin içine süt girerse biraz daha zahmetli tabi

• Satın aldım , almamdaki neden genel olarak yurtdışı yurtiçi yorumların iyi olması. Fiyatına göre iyi kahve sunan bir makinaymış.
    Ayrıca ay sonuna kadar almam gerkiyordu zira enparacar ile %20 iade şamsım da oldu, cihaz 145 tl ye geliyor bu şekilde :)

Kargo ücretsiz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

şimdilik bunlar

İlk soru: Eğer sütsüz sadece kahve istiyorsan (espresso, americano vs) 2-2.5 dk diyeyim (cihazı açmak, ısınmasını beklemek dahil), latte vb gibi sütlü yapacaksan üzerine 2 dk daha ekle (süt köpürtmesi ve temizlik dahil)

ne kadar kullanacağın biraz sana kalmış, sert mi yumuşak mı, ama genel olarak bir fincan kahve için 5-6 g kahve gider, zaten cihazın yanında kahve ölçeği geliyor, onunla ölçüp koyuyorsun

prosedür şöyle, cihazı açıyorsun, potun içine kahveyi koyup sıkıştırıyorsun, hazneye takıyorsun hazır olduğunda ışığı yanıyor düğmeye basıyorsun, o kadar. İşin içine süt girerse biraz daha zahmetli tabi

Bu tamper denilen pod sıkıştırıcıyı nerden buluruz?

Birde yukardaki sorularıma cevap verirsen çok güzel olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

şimdilik bunlar

Aynı sorular da benden, +

-temizlik sorun oluyor mu?

- satın alanlar " süt hazırlarken kahve soguyor" gibi laflar etmiş, önce sütü hazırlayıp sonra üzerine kahveyi dökemiyor muyuz?
    Süt bardakta yada cezvede hazırlanabilir pekala, önce kahveyi yapmak şart mı bu cihazda?

- buhar ıslak deniyor yani çok fazla su bırakıyormuş süte, acaba buhar nozülü ayarı ile yada sütü köpürtme tekniği ile ilgili olabilir mi? ve bir de buhar ilk açıldığında ıslak verebilir bir süre boşta çalıştırmak lazım acaba yorum yapanlar bunu dikkate almıyor mu?

- kahve öğütücü mü almak lazım yoksa hava geçirmeyen bir şekilde öğütülmüş kahve mi almak lazım? hava almayan plastik poşet yada kavanoz nerden buluruz? öğütücü alıp her seferinde çeksek daha taze kahvemiz olur mu?

Hadi ikna edin de alayım şu makinayı, tchibo alacaktım neye niyet neye kısmet, bununla istediğim marka- çeşit kahveyi kullanabilirim, daha avantajlı duruyor makina :)

Not: Soru istedin al sana sorular... :D

- Temizlik 1 dk sürüyor, çok gözde büyütülecek birşey değil

-istediğin sırayla yap, tamamen sana kalmış

- buhar nozülü ilk açılışta biraz su çıkar, onu boşaltmak lazım, burayı atlıyor olabilirler, kesintisiz buhar çıkışı başlayınca süte daldırmak lazım

-imkan varsa kesinlikle kahve öğütücü almalı, hava geçirmeyen poşet te olsa birkaç gün sonra aromanın uçup gittiğini farkediyorsunuz, bu işi küçük el değirmeni ile çözenler var, ben daha denemedim ama

Şunu söyleyebilirim, kahve işi biraz zevk işi, bu cihaz güzel bir giriş seviye cihaz, bunu alıp gerçekten bu işe meraklımısınız onu görün, ileride yetmezse daha iyi modellere geçersiniz

sonuç olarak alın alın, güzel kahve içmenin tadına varın

• kahveyi çekirdek olarak aldık evde duruyor. aromasında eksilme olmuyor mu? bir de nasıl bir kahve çekici almak lazım link verir misiniz? teşekkürler.
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    cevapların için saol kaptım bi tane evdekilere hediye niyetine.
  • Tchibo varken onu almalıydınız bence kaçırılmayacak bir fiyata 140 a aldım ben 20 kapsül de hediye geldi. Ayrıca kapsüllerin refill ( tekrar doldurma) işlemi o kadar basit ve etkili sonuç veriyor ki anlatamam. Ki caffe cream gibi özel kapsüller var ki sırf onun için bile alınırmış. Ama kaçıranlar için bu da güzel fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

şimdilik bunlar

Bu tamper denilen pod sıkıştırıcıyı nerden buluruz?

Birde yukardaki sorularıma cevap verirsen çok güzel olacak

cihazın üzerinde çok iyi olmazsa da bir tamper var, daha iyi birşey isterim dersen barista ürünleri satan web siteleri var (barista sepeti, kahve fabrikası vb) oralara bakabilirsin, hatta ebay da da vardır kesin bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: selcukay

n11 den 100 liralık kupon ile 104 liraya gelmişti

BU 100 liralık kuponlar nasıl elde ediliyordu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

kahveyi çekirdek olarak aldık evde duruyor. aromasında eksilme olmuyor mu? bir de nasıl bir kahve çekici almak lazım link verir misiniz? teşekkürler.

tabi ki oluyor, kavrulan kahve 1 ayda, çekilmiş kahve birkaç günde bayatlar der işi bilenler,

internette kahveyi sipariş üzerine kavurup gönderen siteler var (barista sepeti mesela) ama bunlar daha ileri seviye,

siz hele cihazı alın, en basit tchibo dan taze çektirip için, damak tadınız alışsın, diğerlerine sonra eksikliğini hissettikçe geçersiniz, malum bunların hepsi ekstra maliyet demek

çekmek için sözen marka el değirmeni çok meşhurdur, hatta şarjlı matkap ile kombine edenler var internette, biraz araştırın isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

quote:

Orijinalden alıntı: selcukay

n11 den 100 liralık kupon ile 104 liraya gelmişti

BU 100 liralık kuponlar nasıl elde ediliyordu hocam?

100 lira indirim çeki 200 tl ve üzeri alışverişte geçerli
    +n11.com daki makine fiyatı 255 tl
    +100 lira indirim çeki için 50 tl ücret talep ediliyor
    +üstelik indirim çekini kod olarak almıyorsunuz, satan kişinin hesabından alışveriş yapıyorsunuz. şifre kullanıcı adı nasıl paylaşılır benim aklım almaz.

Bence en hızlısı enpara kart çıkarttırın benim gibi, 179 liralık cihaz 145 tl ye gelsin size. enparacard %20 kampanyasını araştırın forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 29 Ekim 2013; 12:16:28 >

• bilgiler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Tchibo varken onu almalıydınız bence kaçırılmayacak bir fiyata 140 a aldım ben 20 kapsül de hediye geldi. Ayrıca kapsüllerin refill ( tekrar doldurma) işlemi o kadar basit ve etkili sonuç veriyor ki anlatamam. Ki caffe cream gibi özel kapsüller var ki sırf onun için bile alınırmış. Ama kaçıranlar için bu da güzel fiyat.

tchibo 'da tchibo marka kapsüle bağlı kalırım diye tereddüt etmiştim ama kapsüller istediğiniz kahve ile doldurulabiliyorsa o da iyi bir seçenek. Yurtdışı yurtiçi yorumlara baktığımda kapsüller arasında tat farkı olmamasına ve aromalarını zayıf olduğuna değinilmiş.

Tchibo cafissimo da kapsül harici nasıl kahve yapılır anlatılıyor bana zahmetli prosedür geldi , ALINTI:

" hararettin (kullanıcı adı)

bu cihazın kapsülleri 3 türde. farklı bir tür içmek istediğimde sorunu ben şöyle çözüyorum. cihazın kullanılmış kapsülünü atmayın. üstündeki plastik kapağı bir bıçakla sökün. altından filtre çıkacak. yıkayın kenara koyun. filtrenin altından kahve posası çıkacak. temizleyin. en son dipte bir filtre daha çıkacak. onu da çıkarın yıkayın ve kenara koyun. en son plastık kabı bir güzel yıkayıp kurulayın.
    şimdi tam tersden hareket ederek; önce dip filtresini, sonra istediğiniz kahveyi tepeleme koyun. üst filtresini koyun. dolum bitti.
    şimdi bir alüminyum folyodan yuvarlak (üstünü kapatacak ve bir kaç milim taşacak kadar) yuvarlak parça kesin. kapsülün üstüne bu alüminyumu koyup kenarlarını sıvazlayın. güzelce kapatın yani. işte yeni istediğiniz cinste kahva kapsülünüz hazır. maliyetine gelince 10 lu pakete verdiğiniz paraya en az 50 kapsülü bu şekilde doldurusunuz. 1 senedir böyle kullanıyorum. cillop gibi çalışıyor. eliniz alışınca çok kısa zamanda yapabildiğinizi göreceksiniz. bu cihazların asıl satış bedelinin cihazın kendisi değil, satın aldığınız kapsüller olduğunu hatırlatır, afiyet olsun derim. "

Bence enparacard %20 iade kampanyası ile bu cihaz (delonghi) tchbio nepresso vb. tüm alternatiflre göre daha iyi bir seçenek.

indirim biterse üzülürsünüz.

Amerika ürün kodu Delonghi bar32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 29 Ekim 2013; 12:36:20 >

• tchibonun süt köpürtmesi bunun kadar iyi değil yalnız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.