Şimdi Ara

Delonghi Ec200 Espresso Makinesi 178 tl- Boyner.com.tr (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sinangin

tchibonun süt köpürtmesi bunun kadar iyi değil yalnız

İkisini de denemeden yorum yapmamalı bence. Ben ikisini de denedim bir fark göremedim aralarında. İkisi de son derece iyi. Benim beklentim de düşüktü ikisinden de tabi ama sonuç olarak en ufak fark görmedim hissetmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de denemeden yorum yapmadım, ikisini de şu anda kullanıyorum. Biri işyerinde biri evimde. Emin ol Tchibo'nunki bununkinden çok daha kötü.
  • quote:

Onu yazacaktım ama arada kaynadı yazamadım, Delonghi ec200 modeli için özellikle süt köprtme kıvamı çok iyi denilmiş bir çok yorumda.
    Hatta youtube'da ki kılıkırk yaran kahve uzmanı hatun bile kıvamına şaşırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

quote:

Orijinalden alıntı: selcukay

n11 den 100 liralık kupon ile 104 liraya gelmişti

BU 100 liralık kuponlar nasıl elde ediliyordu hocam?

100 lira indirim çeki 200 tl ve üzeri alışverişte geçerli
    +n11.com daki makine fiyatı 255 tl
    +100 lira indirim çeki için 50 tl ücret talep ediliyor
    +üstelik indirim çekini kod olarak almıyorsunuz, satan kişinin hesabından alışveriş yapıyorsunuz. şifre kullanıcı adı nasıl paylaşılır benim aklım almaz.

Bence en hızlısı enpara kart çıkarttırın benim gibi, 179 liralık cihaz 145 tl ye gelsin size. enparacard %20 kampanyasını araştırın forumda.

aleti ben aldığımda 239 tl idi ama şimdi 249 olmuş,
    http://www.n11.com/delonghi-ec200cd-espresso-cappuccino-makinesi-P14478716
    önceden kazandığım 100 tl çek vardı onu kullandım
    7 tl avantajix
    28 tl de enpara
    yaklaşık 104 lira gibi bir paraya geldi,ama çek yoksa arkadaşın dediği gibi bu sitenin fiyatıda enpara ile alınırsa gayet güzel

• Bir ay önce niyetim vardı böyle bir cihaz almaya, fakat kararsız kalıp vazgeçmiştim sonrasında.
    Fiyat sıcak gelince aldım bir tane ben de. Umarım beklentilerimi karşılar.
  • Tchibo'dan Cafissimo Classic aldım, Enpara ile 160 liraya geldi. Kapsülleri istediğim çekirdeği çektirip tekrar dolduruyorum, çok memnunum.
  • quote:

quote:

Onu yazacaktım ama arada kaynadı yazamadım, Delonghi ec200 modeli için özellikle süt köprtme kıvamı çok iyi denilmiş bir çok yorumda.
    Hatta youtube'da ki kılıkırk yaran kahve uzmanı hatun bile kıvamına şaşırdı.

Bu teyze beğendiyse alınabilir

Bende karfur makinası vardı hem espresso hem filtre kahve bölümü bozuldu. 55 liraya almıştım.

İadereten french press kulanıyorum. Sütü biraz ısıtıp french pressle de köpürtebilirsiniz bilginiz olsun.

• carrefour un makinası efsanedir yanlız :) hsaen kullanıyorum filtre kısmıda espresso kısmıda gayet güzel çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stokta kalmamış.
  • Artık kararımı verdim ileride delonghi'nin tam otomatik makineleri var çekirdekten kahve yapanlar paraya kıyıp onlardan almak istiyorum imkanı şimdi öyle olanlar öyle yapsın bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz bugün teslim alındı. Nescafeye alışık damak tadım için önemli bir gelişme oldu benim için :)
    Bugün tchibodan kahve çektirdim ve sütlü kahve yapmaya çalıştım. Maalesef videolarda aynı cihazla yaptıkları kadar kalın kıvamlı bir süt elde edemedim henüz ama pes etmek yok.

Sonuçta çok memnunum, iyiki almışım bu makineyi. Kahve fiyatları ise sudan ucuz :D, 100 gr taze çekilmiş kahve 2 lira, granül nascafe gold 200 gr 18 tl olduğu düşünüldüğünde kahve bedavaya geliyor :D
  • quote:

Cihaz bugün teslim alındı. Nescafeye alışık damak tadım için önemli bir gelişme oldu benim için :)
    Bugün tchibodan kahve çektirdim ve sütlü kahve yapmaya çalıştım. Maalesef videolarda aynı cihazla yaptıkları kadar kalın kıvamlı bir süt elde edemedim henüz ama pes etmek yok.

Sonuçta çok memnunum, iyiki almışım bu makineyi. Kahve fiyatları ise sudan ucuz :D, 100 gr taze çekilmiş kahve 2 lira, granül nascafe gold 200 gr 18 tl olduğu düşünüldüğünde kahve bedavaya geliyor :D

Tchibo'da indirim mi vardi hocam?

• quote:

Cihaz bugün teslim alındı. Nescafeye alışık damak tadım için önemli bir gelişme oldu benim için :)

Normal de 100 g 4 tl siz indirime denk gelmissiniz, ama sik sik yapiyorlar bu indirimi,

Kopuk icin öneri isterseniz eger nacizane bildiklerimi yazayim,
    1 süt yarım yağlı olacak
    2 hem süt hem de süt surahisi soguk olacak, hatta surahiyi buzluga atmaniz önerilir
    3 surahi geniş hacimli olacak
    4 nozzle sürün hemen 1 cm altina daldirilacak oyle köpürtülecek
    5 sütun asiri isinmamasina dikkat edilecek

Bu sayede daha guzel ve kopuklu bir kahve yapabilirsiniz

• Evet 2-3 çeşitte %50 indirim vardı. Arabic çekirdeklerden çok kahve kreması çıkar deniliyor ama bizim makineden mi yoksa çekirdekten mi fazla krema oluşmuyor. 170 tl lik makineden çok şey beklememek lazım, lezzet olarak ve kahve maliyeti olarak fiyatını sonuna kadar hak ediyor.
  • Arkadaşlar konu hakkında son mesajımı yazıyorum. Kahve konusunda konu dışı /hobi bölümündeki gerçek kahve severler konusunu takip ediyorum , tavsiye ederim.

180 tl ye bu cihazı 2 adet almadığıma pişman oldum! Süt köpürtme ve kahve "extraction" konusunda 2 günde baya mesafe kat ettim, artık kahveyi kreması ile demliyebiliyorum, süt ise yavş yavaş istediğim kalın kıvama geliyor.

Tchibo bu şekilde %50 indirim yapıyorsa her daim, 2 tl lik 100 gr lık paketten herhalde 12-15 adet espresso çıkacak demektir, makinanın ölçeği ile koyuyorum fazlası ile aroma oluyor fincanda. 2 tl/10 fincan desek (en kötü ihtimal aslında 15 fincan çıkıyor 100 gr 'dan) fincan başına kahve maliyeti 20 kuruş ediyor! Bu kalitede kahve için BEDAVA! Bir daha 3 birarada - granül kahveye elimi sürmem.

Sözün özü eğer indirimde yakalrsanız hem forumu haberdar edin hem de direkt sipariş geçin hiç düşünmeden!

• konuyu hortlatalım,,

Dün hepsiburada.com da fiyatı düşünce haber ver e tıklayınca anında 199,72 TL bana özel fiyat olarak indirim yaptı. Bende makinayı hemen kaptım birde 100 TL üzerine visa card var ise sadece ilk 6 ve son 4 rakamı yazmak yetiyor ücretsiz kargo veriyordu. Makine bugün elime geçti akşam ilk kahvemi yapıcam inşallah.
  • aynı kampanyanın peşindeyim bir daha kampanya olursa haberimiz olsun.
  • bu makinenin ec410 olanını gördüm, basınç aynı duruyor, sanırım pod'da bir değişiklik yapılmış ve su hacmi 2 litreye çıkarılmış, donanımhaber'de bulamadım, bilgisi olan varsa bilgi alabilirim.
  • Arkadaşlar ec200 ile eco 310 serisinin farklarını bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.