Şimdi Ara

Delphi 7'de ekran görüntüsünü alıp form arka planı yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık cubugunu yoketmeyi felan hallederis. Maksadım bi oyun yapıp oyunu masaüstünde oyuyormus gibi yapmak. ama cok tıklama oldugndan masaüstünün resminin üstünde oynatmak daha mantıklı. bir de görev cubugunun büyüklügünü deger olarak alabilecegimis bi fonksiyon varsa da bunu da ögrenmem işin ekstrası olur. Şimdiden bolca teşekkürler...

• Biraz aramayla aradıklarımı buldum.

Drony'nin bi msj'inda tawsiye ettiği bi site var(Sitenin ismi sansürlendi o yüsden düzenledm msji), yardimci oldu cok. Tawsiye ederim herkese. Ayrica meşgul ettiğim için üzgünüm.

Özürlerime ilaveten size yaptigim projeyi yolliyayim, henüz tamamlanmadi ama büyük kısmını geride bıraktım. Ekranı arkaplan yapıp, görev cubugunu zemin alıyor ve görev cubugu üzerinde top sektiriyor. Topa tıkladıkça top sekiyor. Amaç yere düşürmeden topu olabildiğince çok sektirmek. Henüz skor sistemi yok, o yüsden dilediğiniz gibi takilmakta özgürsünüz.

Ahanda Burda:
    http://rapidshare.com/files/10121174/sektirmece.rar.html (173 KB)
    **** lar yerine "r a p i d s h a r e" (aralarda boşluk olmadan)

Gizli linkler de sansürlenior, Yannis yapiosam bare bi host söleyin paylasacaklarımızı oraya koyalım.

Bir de uzantıyı jpeg yapıp resim gibi upload ettm attachment olaraktan, onun uzantisini rar yapin.
    Edit: ehehe taktik işe yaramadi, sildim ektekini.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayQ -- 4 Ocak 2007; 4:44:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.