Günümün yarisindan coğu pc başında geciyor.Artik oyun oyun bi yere kadar.Kendimi bir konuda geliştirmek istiyorum.Bir arkadasim bana uzun bi süre önce Delphi ile program ve basit oyunlar yazılabildiğini söylemişti.Delphi öğrenmek istiyorum,başlangıçta birkaç sorum olacak.Yardim ederseniz sevnirim.
Benim kod bilgim 0.İlk olarak hangi Delphi sürümü ile başlamalıyım ve bunun linkini verebilirmisiniz.
Delphi ye 0dan baslayanlar icin bir kaynak varmidir(pdf uzantili olursa benim icin daha yararlı olur)
Bana yardım edecek yada yol gösterecek birileri olursa cok sevinirim.
Yardim edecek kişilere şimdiden tessekürler
up
Kolay gelsin;
Delphi gerçekten de çok geniş bir dil, ben sana son sürümlerini ialmanı ve başlamanı tavsiye edeceğim. delphi 7NT olabilir. Elinde yoksa yardımcı olabilirim.
arkadaşlar delphi kodlarını yazmak için hangi arayüzü kullanıyorsunuz? borland indirmeye çalışıyorum ama 514 mb. daha az yer kaplayan bildiğiniz bir arayüz varsa acil yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim...
Delphi de yazdığın programlar direkt olarak exe uzantılı yapılabiliyor. Bu nedenle bilgisayarına çok fazla yükleme yapmazsın. Fakat bu dosyaların ne kadar uzun olduğuna hiç dikkat etmedim ve ne için ara yüz kullanmak istiyorsun.