Şimdi Ara

Delphide acil program lütfen yardim......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben delphide bir dersane prorami yazmak istiyorum içinde iste kac ogrenci kac hoca kac calisani olsun bide faturalar girdiler ciktilar... vesaire vesaire ayriyeten bide sql veri tabani ile baglamam gereekiyo delphi programini...bide yaninda hesap makinasi veya ajanda gibi bi ofis araci olursa cok iyi olur yardimlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxxl -- 12 Aralık 2012; 17:48:55 >

• Veri tabanı ile delphi de uygulama geliştirmek çok kolay. Bunun için TQuery SQL için kullanabilirsin(Delphi 6). Fazla zorlanmassın.Veri tabanı içinde Visual Dbase yada Paradox öneririm kullanım olarak gayet pratik. Hesap makinelerini felanda windows' tan çağırdımmı tamamdır . Yazma safhasında takıldığınız yerleri sorabilirsiniz ...
  • adam yapın mail adresime gönderin diyor bence...
    yanında da birkaç toolkit gönderelim bence kuru kuru derhane programı gitmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: system32
    adam yapın mail adresime gönderin diyor bence...
    yanında da birkaç toolkit gönderelim bence kuru kuru derhane programı gitmez...

Hocam çok espirilisiniz ama arkadaş

quote:

Merhaba arkadaslar ben delphide bir dersane prorami yazmak istiyorum
    Demiş

iyi niyetle yaklaşmak her zaman iyidir derim ben..
  • yok hocam kesinlikle yanlış anlaşılmasın..
    elbette iyi niyetle yaklaşıyoruz.
    eğer arkadaşımız nerelerde takıldığını daha net anlatabilirse elimizden geleni yapmaya hazırız..
  • kardeşler haklısınız ben bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim yani programın kendsini istiyorum nasıl yazılır nasıl yaoılır hiç bilmem delphide ben c+ ve fortran biliyorum ama hiç delphi görmedim yardım olabilecek varsa çok sevinirim çünki hiç bilmiyorum ve ödev acil lazım...
  • aqqxxl@yahoo.com olacak yanlış yazmışım.... pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxxl -- 12 Aralık 2012; 17:49:40 >
  • @qxxl hocam,
    okullarda öğretilmeyen birşeyden ödev vermezler..

www.delphiturk.com a bi gözatmanı öneririrm orda hazır kodlar ve örnekler mevcut..
    Elinde Delphi sürümü varsa kodları indirip düzenleyebilirsin.
  • kardeş haklısın da sen derse gitmezsen onlar ne verirse versin senin elinde birşey olmaz yine de saolun bu bilgiyi verdiğiniz için yeni birşey öğrendim sizden...
  • walla zamanında ben de çok çektim..
    halden anlarım

DelphiTurk de 2-3 tane işine yarar örnek gördüm..Onları alıp bi gözatmanı tavsiye ediyorum...
    Yok işini görmezse yabancı sitelere de bir gözat..

Bu arada illa Delphi olması şart mı?Yani kaynak kodları da vermen gerekiyor mu?
  • Abi bizde üç tane bil dersi c , fortran , delphi iksinde kontenjan dolmuş bunu alamk zorunda kaldım olayın kötü yanı da diğerleri hakkında bilgim var ama hiç delphi bilmiyorum sadece geçeyim diye birşeyler yapmak istiyorum tama ben o verdiğin siteye bir göz atayım....
  • Görünüşe göre sorun çözülmüş. Ama bir konuda sana katılmıyorum. @qxxl
    Madem bilmiyorsun hiç olmassa bu konuda biraz çaba sarfet C ve Fortran biliyorsan Delphi çok daha kolay gelecektir bence.

Küçük olsun ama alıntı olmasın kendinin olsun bence. Kolay Gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.