Şimdi Ara

Delta Force Black Hawk Down Türkçe Yama Çalışması Başlamıştır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Delta Force Black Hawk Down Türkçe Yama Çalışması

Aşama: %50

Delta Force Black Hawk Down Türkçe Yama Çalışması Başlamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 14 Ağustos 2013; 21:46:10 >

• Çok eski oyun ama mutlaka bekleyeni vardır

NOT: Ben Sniper Ghost warrior 2 çevirinizi bekliyorum. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 1 Ağustos 2013; 19:44:33 >
  • Yav Sene 2013 ve bu oyun çıkalı kaç sene geçti siz anca bu oyunun yamasını yapıyonuz. Bu oyun çıktığında ben daha 7-8 yaşlarındaydım o zamanlar en sevdiğim oyundu.

Bak şimdi bana naaptın
  • Bazı arkadaşlardan bu oyunun türkçe yama isteği aldığımız için çeviriye başladık.
  • Üstadım Blckeye nin yazdığında anlam karmaşası oluşmuş gibi başta kötülüyor sandım ama aslında övüyormuş ve bekliyormuş yamayı bundan kötü bir anlam çıkarmayın veya anlamama ihtimaline karşı belirteyim dedim :)
  • Bu oyunu hala online oynuyorum. efsane oyundur.
  • Oyunun başında helikopterden iniyorduk değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunu oynarken çok küçüktüm hele ki o helikopterli bölüm orda biraz ilerledikten sonra kamyona biniyoruz kamyondan indikten sonra mayınlı bir yer var orayı küçükken hiç geçemiyordum
  • Yahu bu oyunu oynayacağınıza filmi izleyin daha iyi. Kör olursunuz valla şaka bi yana çocukluğumun efsane oyunudur yatıp kalkıp aynı bölümleri oynardım. IRENEEEEEEEE ! FUKING IRENE !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.