Şimdi Ara

Delta Force Black Hawk Down Yardım(şu kardeşinize yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar delta force black hawk down da river raid görevi varya orada gidiyorum arabayla mayınlı bir yere gidiyorum nası geçicem orayı neye göre geçicem lütfen yardımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baloniya -- 29 Temmuz 2007; 13:24:59 >

• o bölüme gelmeden önce save hakkın olması lazım biraz. sonra adamı takip etcen yavaş yavaş. işte geçiosun biraz zorlaman gerek. bende kaldıydım orda bizim arkadaş bi aldı geçti direk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

o bölüme gelmeden önce save hakkın olması lazım biraz. sonra adamı takip etcen yavaş yavaş. işte geçiosun biraz zorlaman gerek. bende kaldıydım orda bizim arkadaş bi aldı geçti direk

adamı takip ediyorum adam sonra bi yerde durup kalıyor ya
  • bilen yokmu
  • yanlıs hatırlamıyorsam adamı takip etmiceksin.yerde beyaz cubuklar vardı.onların hizasından gideceksin.kırmızı cubukları hizalayıp yurumemen lazım.patlıo yoksa.hafiften bulmaca gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

yanlıs hatırlamıyorsam adamı takip etmiceksin.yerde beyaz cubuklar vardı.onların hizasından gideceksin.kırmızı cubukları hizalayıp yurumemen lazım.patlıo yoksa.hafiften bulmaca gibi.

evet yerde beyaz çubukları takip ederek geçiceksin
  • çok saolun river raid i geçtim daha çok bölüm daha geçtim hepinize teşşekür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Yardım X-Ray Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mayınların arasında beyaz tahtalar var onları takip edersen geçersin
  • sonradan timsahlar var onlara saldırırsan onlarda sana saldırır saldırmasan iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.