Oyuna girerken %31 de takılıp kalıyor ara sıra tekrar başlattığımda oyuna devam edecek misiniz uyarısı çıkıyor evet diyorum giriyor bu sefer, bunu yaşayan var mı aranızda? |
Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} (15. sayfa)
-
-
Web'de Reddit ve diğer kanallarda derin bir araştırma yaptım, operator görünüm eklentileri için fazlaca harcama yapmak gerekiyormuş. Daha önce BF V ve BF 2042 için de görünüm için harcama yaptım, ama böyle bir uygulama ilk defa bu oyunda gördüm.
Team Jade DICE'dan daha çakal çıktı, oyun paralı olsaydı satın alırdım. Eklenti için bu kadar para harcanacak olması aşırı saçma olmuş, anca namecard'ı değiştirebildim. Support'da ticket açtım doğru düzgün cevap gelmedi, 10$ boşa gitti Team Jade gibi senin ...................... ben.
Oyun güzel diye oynuyorum nedeni sadece bu, BF V'deki killstreak ve fortification gibi özelliklerin aynısı bu oyunda da var. Bakalım yeni Battlefield için playtest ne zaman yapılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Ocak 2025; 12:58:24 > -
Karakter eklentileri ne işe yarıyor ki almak elzem mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır değil, Delta Force'da sadece farklı görünüm olsun diye almak istedim. Yanlız BF 2042'deki farklı kıyafetleri kamuflaj için aldım hep, karlı harita için beyaz giysi gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X