haydaaa bu ne saçmalık. ben de aynı şekilde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 5 Aralık 2024; 11:14:20 > |
Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} (12. sayfa)
-
-
Selamlar, kapalı betada sorunsuz bir şekilde oynamakta idim fakat şuan resimdeki hatayı almaktayım, aynı hata ile karşılaşan ya da çözümünü bilen var ve yardımcı olursa teşekkür ederim.
-
Kol desteği tam sürümde gelecek diye yazmislardi -
5600x rx7600 sistemde fps droptan oynanmıyor -
Hocam hangi servera bağlandığınızı görebiliyor musunuz? Almanya serverına bağlanabiliyorsanız daha az sorun yaşarsınız diye tahmin yürütüyorum.
-
Almanya seçmistim ping iyi. Fps yi 100 e sabitliyorum aslında sistem zorlanmıyor ama fps birden 15-20 lere düşüyor 2 saniye sonra tekrar 100 oluyor belki driver güncellemesi ile düzelir -
Neden kol tercih ediyorsunuz aim desteği mi oluyor? -
oyunu çok takip etmedim. free to play olarak mı piyasaya çıkacak bu oyun?
EDIT: biraz bakındım FtP olarak çıkacakmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 5 Aralık 2024; 22:26:10 > -
Oyun iyi de klasik insanlar oyun zevkinin içine ediyor. Her yerde pusan adam kaynıyor. Oyun oynuyorsun koş saldır ateş et bir yere oturup beklemek nedir hiç anlamıyorum.
-
Hocam COD gibi hızlı oynanan bi oyunda bile pusuyorlar bu daha geniş alanda geçiyor pusmaları normal :)
-
COD da bile pusuyorlar 6v6 olmasına rağmen bunlar da olması anormal gelmiyor bana adamlar sniper sevip pusurak oynamayı seviyorsa yapıcak bir şey yok. Ben direk güm güm girerim diğer türlü zevki çıkmıyor.
Bu arada Yeni BF gelene kadar oynayacağım sanırım. O çıkana kadar baya keyifle oynanır bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 5 Aralık 2024; 23:38:24 > -
çok geç giriyor oyuna çözümü varmı
-
Betadaki silah hassasiyeti ve vuruş hissi çok değişmiş. COD gibi silah kullanım hissiyatı vardı. Onu azaltmışlar. Sanki boncuklu tabanca sıkıyorum hissiyatı veriyor.
-
Yeni mapleri güzel.2025 sonunda yeni bf ye kadar idare eder.cod black ops 6 yı denedim aşırı hızlı baş edemedim : )
-
Oyun beni içine almadı, vuruş hissi yok support karakter neden kaymıyor mesela assault karakter hızlı olup kayarken. Support oynayayım dedim savaşın ortasında sağına soluna bakınan asker gibi takılıyorum :) her yerden bi bomba bi stan saçma sapan granade çeşitleri her yer sis, 1-2 al atıp diğer modlara da baktım yok yine çekmedi içine oyun beni performansı da cabası low ayarlarda hiç stabil değil fps, ne kadar kötü olsa da 2042'den devam yeni bf gelene kadar.
-
COD da artık movement oyunun %80'i olduğu için, kurtulma şansın yüksek. Zaten pusan adam oyunu iyi oynayamıyor %90. Stim basıp 2 hareket ile işi bitirme şansı yüksek oluyor. Bunda malesef hem karakter hareketleri yavaş, hemde hızlı ölünüyor. Şahsen 1 2 kere daha denerim silerim oyunu diye düşünüyorum.
-
Medicde scar h oynuyordum adamlar kaldırmışlar sınıftan
Oynama sebebim kalmadı. -
Yoo scar h var şuanda oyunda gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 7 Aralık 2024; 11:30:34 > -
Eski bir bf ciyim. Oyunu beğendim. Cod ve bf karışımı olmuş. Haritalar güzel ve dengeli.
-
Oyun bence iyi şuanda. Support karakterinin kaymaması normal.
Üzeri diğer sınıflara göre daha ağır ve rpg taşıyor.
Bu gayet mantıklı.
Vuruş hissiyatı konusunda evet haklısınız bir cod değil fakat ücretsiz bir oyuna göre gayet yeterli. Zamanla dahada düzelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 7 Aralık 2024; 11:34:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X