Şimdi Ara

Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
23
Favori
9.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Karakter hareketlerinin yavaş olması iyi bişiy. Çok hızlı olsa idi eğer arcade tarafa kayardı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 4 Aralık 2024; 23:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki açık betaya katılmıştım,bakalım gelişmeler olmuş mu indirip bakacağım.

• Animasyonlari duzeltmeleri lazim akici degil hic

• Teknik aksaklıkların olması beni korkutmuyor, düzelebilecek şeyler onlar. Oyunun hamuru gayet iyi, hile hurdayı en aza indirgerlerse uzun süre oynatır kendini.

• AMD kartlı oynayan arkadaşlar FPS drop alıyordum baya. En güncel sürücüden bir öncekine 24.8.1 e düşürdüm sürücüyü oyun yağ gibi akıyor. Suçu sürücüye mi oyuna mı atsam bilemedim.

• Dün capture modunu denedim. Güzel fena değil. Aynı iki harita o kadar zaman A/D oynadıktan sonra fene gelmedi.

Dün performans daha da kötüydü. Bir şey mi yapıyor bunlar server tarafında anlamadım FPS 180 den 52 lere düşüyor çıkıyor düşüyor çıkıyor.

İlk kapalı detaya göre benim beklentim düştü. En fazla yeni BF çıkana kadar arada girmelik oyun olur.

Tarkov gibi olan modu için oynayacak olan varsa bilemem.

• Tam sürümde bu kafayla giderlerse erkenden patlar gider bu oyun.Demo diye daha sorunlu alpha sürümü önümüze koydular.map desen insan 1 tane yeni ekler onunla bile uğraşmamışlar.dayanamadım direk sildim.tam sürüm çıkarsa yine şans tanırız.

• demo da birisi ile karşılaşmam ile yere düşmem bir oluyor. Hemen ölmemin sebebi ekipmanlar olabilir mi? Yüksek seviye ekipmanlar mı tercih etmeliyim, yoksa ucuz seviye ekipmanlar ile de kapışabilir miyim. Siz ne önerirsiniz. (Bu tür oyunlara aşinalığım var.)

• Botlar bu oyunu kafadan bitirdi zaten, bu elemanların amacı mobil platformu başka bir şey değil.

• Beta olarak bakıldığında fena değil. Extraction modu ilgimi çekti ama oyunculardan daha çok botlar vardı. Havoc Warfare ise Battlefield oyunlarından geride kalmış. Kötü değil ama oyuncular belli bir süre sonra Battlefield oyunlarına geri döner diye düşünüyorum. Farklı modlar geldiğinde duruma bakılır. Ücretsiz bir oyun olarak idare eder. Ayrıca iyi bir optimizasyon gerekiyor.

• Global Open Beta 5 Aralık'ta yayınlanacak.

x (formerly twitter)
    Delta Force Game (@DeltaForce_Game) on X
    https://x.com/DeltaForce_Game/status/1848408914028876209
  • Demo sonamı erdi arkadaşlar

• Oyun çıktığı gün TR desteği de verecekmiş arkadaşlar  

• Evet, Steam Next Fest için açılmıştı. Aslında oyunun alpha sürümünü diğer oyunculara açmışlar gibi düşünebilirsiniz. 5 Aralık'ta ise daha kapsamlı bir açık beta oyunculara sunulacak.

• tactical turmoil'da baya ilerledim ben şimdi 5 aralıkta çıkınca oyun sıfırlanacak mı topladığım her şey

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.