Şimdi Ara

Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
23
Favori
9.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jackfrags'in bu videosunda gameplay haricinde grafikler de güzel görünüyor. Oynanış BF4 gibi ve yapı olarak World War 3'den tartışmasız daha iyi. Ücretli yapsalarmış hak edermiş, ayrıca Hazard Operations gibi battle royal modu da var, single player görevleri de co-op olarak oynanabilecekmiş.

Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe}jackfragsyoutube
    Delta Force Hawk Ops is actually pretty good and will give Battlefield fans something to play. I'm pleasantly surprised. More New Delta Force Gameplay, exploring guns, vehicles and more. Leave a LIKE and a comment, thanks for watching.
    https://www.youtube.com/watch?v=mOZ3L0jxoZc&t=809s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Temmuz 2024; 14:50:4 >
  • Takip.

• Bf çöpünden iyi duruyor. CS'yi de zulaya çevirdiler buna bir şans verilir.

• Hazard Operations Extraction mod'dan yeni bir video geldi.

Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe}jackfragsyoutube
    Delta Force Hawk Ops has an extraction game that is solid and fun on first impression and will be free to play. Let's play with @GeekyPastimes Leave a LIKE and a comment, thanks for watching.
    https://www.youtube.com/watch?v=9wSZAGzMrN8
  • Takipteyim.

• Oyunda BF2042'nin Exposure haritasına benzer bir harita var, denizden çıkartma yaparak başlıyor tepede kullanım için Anti Air silahlar var, kısaca BF2042 gibi değil savaş atmosferi daha başarılı. DICE bunları görsün nasıl oyun yapılır öğrensin, gerçi eski Battlefield oyunları başarılıydı BF4'de deniz gücü de vardı, nasıl bu hale getirdiler inanılır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Temmuz 2024; 6:50:2 >
  • 6 Ağustosta alpha test başlıyor

• Ben oyun tanıtıldığında hikaye tabanlı bir oyun sandım ama multiplayer bir oyunmuş galiba ve ücretsiz mi olacakmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok havalı. paylaşmak istedim.

Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe}

Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe}Delta Force Game (@DeltaForce_Game) on Xtwitter
    Sneak-peek at our new Operator...maybe too OP? 🤔 #Congrats #YusufDikec
    https://x.com/DeltaForce_Game/status/1819299378169106916
  • Kayıtlar başladı bugün Steam üzerinden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Delta Force Gameyoutube
    Delta Force: Hawk Ops | Experience Havoc Warfare During PC Alpha on AUG 6
    https://www.youtube.com/watch?si=YjUV5f6bEg40_Zp6&v=PCU9HMwYJ3U&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 3 Ağustos 2024; 17:26:15 >

• theKing_ kullanıcısına yanıt

alphaya kabul edilmişiz Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} 

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Aynen abi bi deneyelim bakalım konsol versiyonu gelene kadar

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Bugün Steam'e girdiğimde benim de katılımıma onay vermiş olduklarını gördüm, bugün indirip oynayacağım.

• serverlar bu gece 03:00 itibariyle açılıyor (6 Ağustos UTC 00:00)

@theKing_ ben PC de başlar, PC de bitiririm gibi geliyor.

• Cpt. Miller kullanıcısına yanıt
    Katılım onayını nerden görüyoruz ? Sanırım geç yaptığımdan onay verilmedi bana.

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt

Ben önceden yapmıştım herhalde avantajlı çıktım, Steam'de oyunun olduğu yerde yeşil olarak Play the Delta Force Playtest now! diye bir kısım oluştu. Alpha testin başlangıcının 6 Ağustos olduğunu unutmuşum, dolayısı ile indirdim ama oynayamadım. Dert edilecek birşey değil, zaten sene sonuna doğru tam sürümü çıkar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Ağustos 2024; 16:21:28 >
  • Grafikler extreme ayarlarda güzel, vuruş hissi iyi, silah özelleştirmeleri detaylı. Açıkçası beni şaşırttı, bağımsız Çinli oyun geliştiricilerden F2P olarak bu kadar iyi oyun beklemiyordum. Sevmediğim tarafı silahların atış hissiyatları Battlefield oyunları kadar başarılı değil, bu konuda zayıf kalmış.

792 saat BF2042 oynadığımdan hareketler aşırı yavaş geldi ama alışılmayacak birşey değil, ben beğendim umarım fazlaca içerik gelir, ileride geliştiriciye destek amacıyla eklenti paketlerinden dahi alabilirim. Battlefield'a rakip olacak kadar iyi bir oyun olmasa da, vakit geçirilebilecek bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Ağustos 2024; 10:55:47 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.