< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} (4. sayfa)
-
-
Tekrar düşündümde😂 oyun f2p. Bedava bir oyun olarak çok büyük iş başarmışlar. Bf açlığını giderir ve hatasız, sorunsuz güzel gözüken online bir oyun. Gideri var yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elinde fazla keyi olan varsa seve seve alabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Shifte 2 kez basınca hızlı koşuyor izlediğim videolarda kimseyi görmedim kullanırken bilen yok heralde.
Server tick rate hakkında bilgi varmı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam steamde oyunun sayfasına gelince biraz aşağıda play alfa test katılım diye buton var. Ona tıklayıp talep gönderiyorsunuz onlar direk kütüphanenize ekliyorlar. Key olayı yok yani. Bende önceleri key ile sanıyordum. Sonra tesadüfen fark ettim. Başvurdum dediğim yerden, akşamında mail geldi kütüphanenize eklendi diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 7 Ağustos 2024; 11:47:1 >
Bilgi için teşekkürler hocam yaklaşık 2 saat önce başvurdum henüz mail gelmedi akşama gelir umarım evdeyken oynayayım baya güzel duruyor bf sever olarak aşırı hoşuma gittiquote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der LindeHocam steamde oyunun sayfasına gelince biraz aşağıda play alfa test katılım diye buton var. Ona tıklayıp talep gönderiyorsunuz onlar direk kütüphanenize ekliyorlar. Key olayı yok yani. Bende önceleri key ile sanıyordum. Sonra tesadüfen fark ettim. Başvurdum dediğim yerden, akşamında mail geldi kütüphanenize eklendi diye.
Rica ederim. Muhtemelen bu akşam gelir.
Bende bir heves indirdim gece ama iş var tabi gündüz. Akşam deneyeceğim, inşallah son gün falan değildir.
Delta force çoook eski bir markadır. PC ile tanıştığım ilk yıllarda saatlerce otururduk başına. Umarım bu oyun tutar da seri eski günlerine dönmeye başlar.
Kesinlikle hocam sadece veteranlar bilir deltayi o yüzden başarılı olmasını istiyorum bu oyunun umarım haftasonuna kadar uzatirlar oyunun boyutu ne ?quote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der LindeRica ederim. Muhtemelen bu akşam gelir.
Bende bir heves indirdim gece ama iş var tabi gündüz. Akşam deneyeceğim, inşallah son gün falan değildir.
Delta force çoook eski bir markadır. PC ile tanıştığım ilk yıllarda saatlerce otururduk başına. Umarım bu oyun tutar da seri eski günlerine dönmeye başlar.
40 küsurdu hocam
Cracked haritasından kaydettiğim video. Nick StrikeForce 1440p olarak izleyin. Alpha'nın bitiş tarihi hakkında bir bilgi verilmedi henüz, zaten dün başladı 1 hafta yaparlar en az belki daha fazla. Oyunun sevdiğim bir tarafı da BFV'deki gibi killstreak var, BFV'de yanlızca squad lideri kullanabiliyordu, bunda belirli skoru alan herkez belirli bir bölgeye top ateşi veya roket attırabiliyor.
Cpt. MilleryoutubeDelta Force Hawk Ops Alpha Test 2024 08 06 15 18https://www.youtube.com/watch?v=rgkwPHEMl0A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Ağustos 2024; 13:55:25 > -
Performans da güzel. 4070 laptop da 2K high ayarlar sabit 120 fps alıyorum
Bekliyoruz mail gelecek diye 😅
Hocam ben 24 saat önce yaptım bana gelen giden yok :D
-
Pek çok oyun, bu oyuna oyuncu kaptıracak. Hem toplu savaş hem extraction shooter olan kısmı, gayet güzel. Bu oyun kesinlikle iş yapacak, Arena Breakout'dan da ümitliyim, o da Tarkov'un aç gözlü kafasına çakacak bence.
-
Bana da gelmedi bir umut bekliyoruz 😅quote:
Orijinalden alıntı: run...rabbt
Bekliyoruz mail gelecek diye 😅
Kayıt mı oluyor nerden alınıyor test keyi
RBJ0?-GPR9K-XN3VR
QKFD?-VJWN8-IXFCA
5I0M?-DHF8T-0WZI5
hepsi kullanılmışta olabilir ama soru işaretine rastgele bir rakam yazın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Ağustos 2024; 22:34:45 > -
Unreal Engine open source değil. Ayrıca oyun Unreal Engine 4 ile yapılma. Singleplayer kısmı UE5 olacak.
-
Havoc Warfare modu için konuşuyorum. Görünüşte Battlefield, oynanış Cod gibi.
Oynanış fena değil. Optimizasyon iyi.
Karakterler çok aptalca ve oyundaki askeri tema ve görsel tasarımla alakasız. Bf1'de ki savaş atmosferi var denmiş güldüm :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 8 Ağustos 2024; 1:51:3 > -
Benim onaylanmış akşam denerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X