Şimdi Ara

Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
25
Favori
11.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Smoke var hocam betaya özel maplerde mesafeler kısaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 9 Ağustos 2024; 12:8:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Steam den istek yapınca 9 saat sonra mail geldi bana. Dün indirdim, bugün işten sonra anca denerim. Twitch de izlediğim bir eleman, takır takır adam vuruyordu. bana bot gibi geldiler ve sonrada buradaki çok bot var yorumları da hevesimi kırmadı değil. Deneyip göreceğiz.

• Bugün yine deneyebildim, ranked girmeme ragmen maçın yarısı bot geliyor yine. Bot azalması için belki akşam girmek gereklidir prime time da. Release'de de böyle olursa bu oyun kendini bitirir.

• Silah özelleştirme bölümünde details e tıklayıp hangi değerin ne anlama geldiğini okumak gerek.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Smoke grenade var kullanımı operator'e göre değişik tarzda olabiliyor, örneğin medic smoke'u belirli düz bir mesafe boyunca gadget olarak da kullanabiliyor, aynı zamanda grenade olarak da atıyor.

Revive için BFV'de smoke'u ben de çok kullanırdım, bu oyunda kullanmaya gerek kalmıyor fazla. Etrafta diğer Battlefield oyunlarındaki gibi kampçı sniper'lar yok ve haritalarda cover iyi yapılıyor, fazla açık hedef olunmadığı için oynanış keyifli oluyor.

Haritaların boyutu dengeli ne ufak çok büyük, Delta Force'daki mod Breakthrough yani bölgeyi ele geçirme şeklinde. Şahsen Breakthrough'u Conquest'den daha çok severim, çünkü koşturma olayı daha azdır, bakalım release date'i ne zaman açıklayacaklar.

• Medic ile 2 tür smoke da işe yaramıyor sürekli smoke arkasından vuruluyorum.

• ilk gün hiç problem yokken bugün sürekli oyundan attı herhangi bir hata da vermedi

• oyun çıktığında botlar ile karşılaşmayacağımız kesin sayılır

Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe}
  • Valla dostlar hiç plan da yokken oyuna tutuldum iyimi uzun zamandır türden uzaktım bf beni küstürdüğú için oynamıyordum yorumlar iyi olunca deneyeyim dedim ve bayıldım çok bot var deniyor fakat ya ben denk gelmedim ya da bana gelen oyuncular harika oynuyorlar. Konsola gelsin orada oynayacağım parayla çıksın gider satın alırım bilen bilir BF4 metro Kaosu var oyunda müthiş

• Starborn kullanıcısına yanıt

Smoke içinde ben de vuruldum işe yaramıyor, indirilmiş birinin bulunduğu bölgeye smoke atmak, rakibe vurulmak için davetiye çıkarmakdır aslında. Revive edeceğini anlar, smoke içinde herhangi bir yere mermi atarak rastgele atışlarla vurabilir. Bir de yapılan hata olarak revive edilecek poziyon var, edilmeyecek pozisyon var.

Bot ise normal düştüğü yerde revive ister, bazen gerçek oyuncular da büyük hatalar yapıyor. Karşı rakip oyuncusunun kötü bir yerden indirdiğini gördüğü halde revive isteyenler var, artık Battlefield olsun hiçbir oyunda medic olursam kimseye yardım etmiyorum, kendime zarar gelmeyeceğinden 100% emin olduğum durumlarda ise başka. Mesela ben pozisyon uygunsa revive isterim, aksi halde yanıma gelen kişinin de vurulmasına sebep olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Ağustos 2024; 22:45:31 >
  • Hazard Ops'u daha çok oynadım. Bir süre acaba bu oyunda çok aim asisst var da kontrol ile oynayanlar bana devamlı headshot atıyor diye düşündüm. Sonra oyunda henüz kontrolör desteği olmadığını gördüm. Enterasan, kimi zaman üst düzey zırh çok farkediyor, kimi zaman 3 kurşunda ölüyorsun.

Stash devamlı doluyor, neyi satacan, neyi tutacan başta zor geliyor. İyi bir takım çok fark yaratıyor.

Benim tavsiyelerim, öncelikle stash arttırmaya ve buna ammo/medic/gear vs kutuları eklemeye ihtiyaç var fakat bunlar için gerekli kimi eşya ciddi pahalı ve az bulunuyor. Oyunda stash yükseltme için gerekli parçaları inceleyin, bunları tek tek source seçip, açık arttırma evindeki fiyatlarına bakın, eğer sizin için çok pahalı bir eşya varsa onun sağ üstünde yıldıza basın, böylece bu eşya karşınıza çıkınca direk inceleme ekranında tespit edip, secure kutunuza koyabilirsiniz. 3-5 binlik tüm eşyaları (dikkat tek tek source auction yapıp oradaki fiyatına bakacaksınız, merchant satış fiyatı değil) satabilirsiniz. Mümkün olduğunca, size verdiği standart ekipman jetonları ile oyuna girin. Yanınızda sağlam adam yoksa, yada kendiniz çok iyi değilseniz çok pahalı bir set ile maça girmeyin, hile derecesinde iyi adamlar var, tek yerseniz üzücü olur. Pahalı ekipmanları bulduktan sonra, diğer ucuz olanları direk müzayede evinden alıp, stash/inventory yükseltemelerinizi yapabilirsiniz.

Oyun hakkında tam olarak olmuş diyemiyorum, acaba çok iyi setler çok üstün mü karar veremedim. Tier 1 mermi, tier 1 zırh şeklindeki sistem çok hoş değil, mobil oyunları andırıyor sanki. Tarkov da bu şekilde mi bilmiyorum, mesela tier 1 mermi ile tier 3 zırha sıkıncı girmiyor, bacaklar ve kollar ve surat hasar alabilir ama tam emin değilim.

Oynanır mı, kesinlikle oynanır.

• gamepad desteği olmaması üzdü ya. k/m işine iyice uzaklaştım Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 10 Ağustos 2024; 9:50:6 >
  • Keşke alfa testlerinde conquest modu olsaydı :( 2 bayrak arası tutmaktan ciğerimiz soldu kaç gündür

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

anlık gamepad kullanıcıları (ben de Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} )

Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe}
  • Botlar çok garip şeyler yapıyor dağın üstünden alttaki kapıdan içeriye el bombası atmalar tepenin arkasında vurmalar şimdilik yetti botları kaldırsalar daha iyi.

• 2-3 gündür bekliyorum giriş yapamadım hala eklenmedi kütüphaneme

• Bot harici bir konuya değinecek olursam o da nuke. 14k ya alınan nuke oyunun gidişatını çok değiştiriyor. Mesela son yeri savunuyorsunuz, nuke olmadan son yeri almak neredeyse imkansız çok çok zor. Sayı yetmiyor saldıranlar daha hızlı ölüyor, ama saldıranlardan biri nuke attığı zaman herkes ölüyor, point rahatlıyor saldıranlar kuruluyor. Savunanlar pointe yakın spawn oluyor zaten, silah gücü ile geri alma şansları var ama karşıdan da birisi nuke attığı zaman geçmiş olsun, saldıranlar bir daha nuke atmadan asla başarılı olamıyor.

Genel olarak büyük bir balance sorunu var, bunun bi şekilde dengelenmesi lazım. 10 saldıranlarda oynadıysam 1 tanesini kazandım o da nuke sayesinde. 32v32 oyunda, nuke kordiasyonu da yapamazsın millet kafasına göre tank, smoke vs atıp puanlarını harcıyor zaten. Çok iyi oynayamazsan nuke puanına hiç erişemiyorsun, haliyle 32 kişi içinden çok az kişi nuke açabiliyor, onlarda 20-25dakikalık oyunun kaderini belirliyor, bana saçma geldi biraz.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Evet kullandım bugün nukeu baya iyi doğru info ile doğru yere atmak aşırı iyi kill aldırıyor ve savunmacıların bunu kullanması saçma olmuş kimse kendi üssünü bombalamaz bence savunma odaklı bir skill gelmeliydi

• Günler oldu key gelmedi, kütüphaneye de gelmedi ne yapmalı dostlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.