Şimdi Ara

Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
23
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Revive yapmak için yere bakıp hareketsiz kalmak kötü birde tüm takımı duvarların arkasından duman içinden gösteren yetenek gitmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Doğru tespit, BF2042'de support oynarken hiçbir zaman ayakta revive etmem, ayrıca silahda dürbünü açınca sabit kalması kötü, normale dönmesi için ikinci kez mouse sağ tuşa basmak gerekiyor. Hareket esnekliğini sınırlıyor bu iki şey, feedback ile bildirmek lazım böyle şeyleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Ağustos 2024; 10:0:8 >
  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

Dürbün için tuş atamaları bölümünden aim karşısındaki ayarı hold olarak değiştirmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 8 Ağustos 2024; 10:5:14 >
  • Teşekkürler, çok yararlı oldu. Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe} BF2042'de default hold olarak geliyor, hiç aklıma gelmedi herhalde böyle yaptılar dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Ağustos 2024; 10:19:6 >
  • Delta Force Xtreme ile Delta Force adıyla tanışmıştım. Beta isteği yolladım bakalım. Ücretsiz oyuna göre gayet iyi görünüyor.

• Delta Force: Hawk Ops {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} {Türkçe}

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 3 el attım ve yılların bf kurdu olarak oyuna bayıldım bf2042 felaketinden sonra aktı gitti oyun bedava olmasına rağmen üzerinde uğraşilmiş baya baya beğendim full sürüm çıkınca uzun bir süre oynatır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Oynanış zevkli, oynadıkça daha fazla sarıyor. Renk paletini aşırı canlı yapmamışlar, takım oyunu ve atmosfer BF2042'den daha iyi. Eski Battlefield oyuncularını şimdiden memnun ettiyse, tam sürümü daha güzel olacaktır. Conquest Rush ile başka mod'lar da eklenecektir, önemli olan tek şey harita fazlalığı ve anti cheat koruması, eğer hileyi önleyemezlerse oyunu mahvederler, tek korkum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Ağustos 2024; 11:8:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Oynanış zevkli, oynadıkça daha fazla sarıyor. Renk paletini aşırı canlı yapmamışlar, takım oyunu ve atmosfer BF2042'den daha iyi. Eski Battlefield oyuncularını şimdiden memnun ettiyse, tam sürümü daha güzel olacaktır. Conquest Rush ile başka mod'lar da eklenecektir, önemli olan tek şey harita fazlalığı ve anti cheat koruması, eğer hileyi önleyemezlerse oyunu mahvederler, tek korkum bu.

Hile kaçınılmaz olur hocam yine de üstesinden gelirler umarım bf açığını kesinlikle kapatacak seviye de bir oynayış ve atmosfer var Alpha test olmasına rağmen ufak tefek hatalar dışında çok güzel olmuş ben bf atmosferini kesinlikle aldım

• Sadece bf oynadığım için ilk defa gördüğüm bir aksiyon oldu çoğu kişi kapalı bir alana girerken kapıdan zıplayarak giriyor cod dan gelen bir hareket heralde pekde işe yaramıyor yere cesetleri düşüyor.
    Bf de böyle seviyesiz hareketler yok kapıdan adam gibi girip adam gibi vurulursun.

• Oyunu kendi launcher üzerinden oynuyorum. Oyunda lobi dolu oluyor ama çok fazla bot var. Herkesi vurunca zevkli oluyor ama ileride neler olur bilmiyorum :D

Easy anti cheat'i kullanırlarsa, hileyi bir nebze önleyebilirler. Son iki Battlefield oyunu bunu kullanıyor, sonradan BFV'e de entegre ettiler rahat etti oyuncular.

• Ben tuttum oyunu ilaç gibi geldi. BF'den umudu kestim bunlardan daha bi cacık olmayacak gibi artık. Artık bununla devam. Paralı yapsalar şikayet etmem.

• Oyun harika da, bot kayniyor. Timi zaten Mobil oyun sirketi ve cikardiklari her oyuna bot koyma hobileri var. Ilk gun deli sikayet donuyordu, sonra daha denemeye firsatim olmadi. Bi umut kaldirdilar mi botlari yoksa hala var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Oyun harika da, bot kayniyor. Timi zaten Mobil oyun sirketi ve cikardiklari her oyuna bot koyma hobileri var. Ilk gun deli sikayet donuyordu, sonra daha denemeye firsatim olmadi. Bi umut kaldirdilar mi botlari yoksa hala var mi?
    Ben bota denk gelmedim hocam zaten oyun full çekiyor gören indiriyor zannetmiyorum

• Oyunu deneyimledim betaya özel 2 modu vardı ilk i bfler de sıkça gördüğümüz conquest breakrouth tarzı mod ki ben orta doğu şehrine benzeyen mapi çok beğendim ikincisi ise tarkov modu diyebiliriz mantık olarak tarkovla birebir herşey arkadaş bulursam tarkov moduna sarabilirim fakat diğeri türlü işim olmaz oyun baya keyifli

• Starborn kullanıcısına yanıt

ahahha. alemsin hocam. bunny jumping yapmaktan sıkılmıştık zaten. bize erkek oyunu lazım. inşallah DFHO bu tadı yaşatır. EA dan bize fayda yok çünkü.

Ücretsiz olması seni yanıltmasın. yapımcı firma, oyunu 4 senede geliştirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 9 Ağustos 2024; 12:8:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

Ücretsiz olması seni yanıltmasın. yapımcı firma, oyunu 4 senede geliştirmiş.

Üzerinde uğraşıldíğí çok belli hocam emek kokuyor

• Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

Çok güzel oynanış olmuş. elinize sağlık.

Revive süresi oldukça kısa, bu iyi. yine smoke el bombası var mı? revive için çok kullanırdık.

BF de conquest modu oynarız. bayraklar arası çok mesafe olunca; oynamanın zevki kalmıyor. BFV de çok büyük haritalara girmezdik bile.

bu oyunda nasıl olacak merak ediyorum. dakikalarca koşturmayız umarım. diğeri çekincem ping di. Arkadaşlar bf ile aynı ping değeri alıyoruz deyince, içim bi rahatladı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.