Şimdi Ara

DELTA FORCE Serisi devam edecek mi?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2000 yilinda arkadaslarala kafede manyaklar gibi oynardik. Cikarttigi butun oyunlari bitirmistim son extreme haric. Oyun iyi de grafik ve modelleme olarak cagin cok gerisinde. Novalogic bu oyunu soyle cryengin gibi yeni nesil bir motorla yapsa eminim yine ayni basariyi yakalar.
  • Konuyu biri hortlatmış ben ikinci defa hortlatıyorum.Gerçekten çok güzel bir oyun serisi en son oyunu 2009 da yapılan Delta Force Xtreme 2 idi bu seri fazla beğenilmedi ve zaten bu oyun çıkmadan önce sanırsam 4 yıllık bir ara vardı.Bu oyunda fazla beğenilmeyince bence devam ettirmediler.Ama aslında sırf yeni diye oynarım bir sürü oyununu ama çıkmıyor işte.Bir atak bekliyoruz ama olmaz gibi.aradan 2-3 gün sonra 8 yıl geçmiş olucak.Çok güzel bir seri idi.

Bu arada 4 yıllık hort :D
  • ThêRev.SuLLivan kullanıcısına yanıt

hocam şu 6.5 ğu 18 sene yapalım oyunu özledim geçen yükleyim dedim ekran kartı yetersiz felan bişeyelr yazdı girmedi oyuna ekran kartıda 1030 anasını  

• Old ların gözü yaşlı 😭

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000'li yılların başında birkaç delta force oyunu oynadım ancak serinin en iyi oyunu sanırım delta force black hawk down idi.

• Evet şu anda delta force serisi devam ediyor ve 05.12.2024 itibari ile steamde cıkıyor 2005 den beri beklenen bu oyun cıkışını yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.