Şimdi Ara

DELTA FORCE Serisi devam edecek mi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar devam edermi acaba yani bi kaç versionu güzeldi ama acep serisini çoğaltır mı??

• sanırım etmiyecek
  • novalogic amiral gemisi shooter i mutlaka edicektir başka shottor ı yok gibi
  • İnşallah dewam eder ben hastasıydım özelliklede 1 in mulpilayerının counter ında atasıdır.
  • İnşallah devam eder...Bence Süper bir oyun hiçbirşeye değişmem diyecek kadar seviyorum
    DELTAFORCE
  • Konuyu upluyor gibi oluyorum ancak demin bende wikipedia'da Novalogic'in yapımlarını inceledim gelecek olan yeni seriisi de eskisi gibi aynı grafik motorunda olacak gibi görünüyor, şahsen eskisi gibi zevk verirmi orasını bilmem ama hayatım boyunca oynadığım en iyi oyunlardan biriydi.

Yeni konu açıp boşuna yormak istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Konuyu upluyor gibi oluyorum ancak demin bende wikipedia'da Novalogic'in yapımlarını inceledim gelecek olan yeni seriisi de eskisi gibi aynı grafik motorunda olacak gibi görünüyor, şahsen eskisi gibi zevk verirmi orasını bilmem ama hayatım boyunca oynadığım en iyi oyunlardan biriydi.

6.5 yıllık hort tebrikler , şaka bir yana delta force efsanedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DEATHANGEL*

İnşallah dewam eder ben hastasıydım özelliklede 1 in mulpilayerının counter ında atasıdır.

counter in atası half life hatta counter tek bir oyun olmadan önce half life in bir moduydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

quote:

Konuyu upluyor gibi oluyorum ancak demin bende wikipedia'da Novalogic'in yapımlarını inceledim gelecek olan yeni seriisi de eskisi gibi aynı grafik motorunda olacak gibi görünüyor, şahsen eskisi gibi zevk verirmi orasını bilmem ama hayatım boyunca oynadığım en iyi oyunlardan biriydi.

Yok gerçekten amacım bu değil sadece konu açıp soracaktım bunu buldum buradan devam edeyim dedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

quote:

Yok gerçekten amacım bu değil sadece konu açıp soracaktım bunu buldum buradan devam edeyim dedim.

Biliyorum orda şaka bi yana yazdım zaten

• Beyler bu delta force oyunlarını online nasıl oynayabiliriz bilginiz varmı ? Elimde olan delta force serileri şunlar ;
    Delta Force Land Warrior
    Delta Force Black Hawk Down
    Delta Force Xtreme

şu üç oyundan bir tanesini nasıl online oynayabilirim..Hamachi ile falanmı olcak , yoksa oyun içinden serverlara falanmı gircez..Yardım ederseniz çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

Beyler bu delta force oyunlarını online nasıl oynayabiliriz bilginiz varmı ? Elimde olan delta force serileri şunlar ;
    Delta Force Land Warrior
    Delta Force Xtreme

şu üç oyundan bir tanesini nasıl online oynayabilirim..Hamachi ile falanmı olcak , yoksa oyun içinden serverlara falanmı gircez..Yardım ederseniz çok memnun olurum

Hocam novalogic server sunucusunu kapatmışsa hamachii yoluyla oynayabilirsin ama pek oynayanı kalamdı oyunun bu aralar.Bende orjinal arşivi mevcut 4 5 lira zaten orjinalleri bile.
    Ben bir atak bekliyorum novalogicden.Fps tabanlı bir ırak iran amerika üçlüsü ve günümüzde yaşanan arap son baharı israil seneryolu bir delta force. Hiç unutmam Lise yılların da okuldan kaçıp cafelere dalıp arkadaşlarla delta force kapışmayı.Yaş 27 delto force serisi 13 yıldan fazladır var ama 5 6 yıldır ses seda yok novalogicden.

• quote:

Orijinalden alıntı: naklan

quote:

Beyler bu delta force oyunlarını online nasıl oynayabiliriz bilginiz varmı ? Elimde olan delta force serileri şunlar ;
    Delta Force Land Warrior
    Delta Force Xtreme

Hocam novalogic server sunucusunu kapatmışsa hamachii yoluyla oynayabilirsin ama pek oynayanı kalamdı oyunun bu aralar.Bende orjinal arşivi mevcut 4 5 lira zaten orjinalleri bile.
    Ben bir atak bekliyorum novalogicden.Fps tabanlı bir ırak iran amerika üçlüsü ve günümüzde yaşanan arap son baharı israil seneryolu bir delta force. Hiç unutmam Lise yılların da okuldan kaçıp cafelere dalıp arkadaşlarla delta force kapışmayı.Yaş 27 delto force serisi 13 yıldan fazladır var ama 5 6 yıldır ses seda yok novalogicden.

novalogicin serverlerinden oynamak için orjinal falanmı olması gerekyo..novalogic serverlerinden nasıl oynanır bilgin varmı ?

• Delta Force, FPS'a mouse bakışı getiren ilk oyun değil miydi?
  • Ben sevıyorum ya cocuklugumda bıle vardı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naklan

quote:

Delta Force Land Warrior
    Delta Force Xtreme

novalogicin serverlerinden oynamak için orjinal falanmı olması gerekyo..novalogic serverlerinden nasıl oynanır bilgin varmı ?

Fınd Server seçeneği olcak ancak öyle oynanıyor.Boş gözüküyorlarsa da oynayanı kalmamışdır hocam.

• vayy be eski günlere gittim bir an
  • etmesin etmemeli
    delta force zamanında hakkını vermek lazım harika bir oyundu ama artık çok güçlü ve başarılı rakipleri var
    o rakipler altında ezilmekten başka bir şey yapamaz bu yüzden artık bir nostalji olarak kalmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necot23

etmesin etmemeli
    delta force zamanında hakkını vermek lazım harika bir oyundu ama artık çok güçlü ve başarılı rakipleri var
    o rakipler altında ezilmekten başka bir şey yapamaz bu yüzden artık bir nostalji olarak kalmalı

Öyle deme hocam.Total war serisine ilkten öyle deniyordu ama sonradan çıkan oyunlarla strateji kralı oldu.Büyük ihtimal novalogicin istediği bütçe elinde tamamlanmadı ve para biriktirip yeni bir oyun motoryula yapacaklar oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necot23

etmesin etmemeli

etsin ve etmeli. rakiplerinin gücü aynı formülü defalarca tekrarlamaktan ibaret. yapılabilecek dengeli ve yenilikçi bir df oyununun karşısında kolay kolay hiçbir askeri shooter duramaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.