Şimdi Ara

Delta Servis hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantisiz Telefon > Delta servis garantili Telefon(En azından garantisiz olunca strese girmiyorsun). 1 yıl önce aldığım Xiaomi Red mi note 4 telefonun şarjı yarım saatte bitmeye başladı. İnternette uzun araştırmalar sonucunda bataryanın garanti kapsamına girdiği ve değiştirileceğini öğrendim.İsmi lazım olmayan firmaya gönderdim telefonu. 10 gün sonunda aradılar. Batarya kullanıcı kaynaklı bozulmuş ve 150 tl verirsem düzelteceklermiş.Bataryayı orijinal şarj cihazı dışında kullanmadım ve bataryanın hiç bir zaman %20 nin altına izin vermedim.Ama yinede kullanıcı kaynaklı.Bu firmanın standardı şu ; "Sıkıntı kullanıcı kaynaklı , şu kadar öderseniz tamir edelim." Garanti falan filan yok yani bildiğiniz uyanık özel servis .İnternet sayfalarını incelediğiniz zaman müşteri memnuniyeti rekorlarını kırıyorlar :)(tamam gülmeyeceğim). Ama sikayetvar,eksisozluk ,donanimhaber gibi sayfalara baktığınızda kazın ayağının hiçte öyle olmadığını görüyorsunuz. Sikayetvar da yaptığım şikayete verilen cevap şu " Sayın xxxx Düzenli şarj etmek veya orijinal şarj aletleri kullanmak, cihazların pil ömrü için oldukça önemli bir konudur. Ancak yeterli değildir. Pil ömrü, üretici kaynaklı olduğu durumlarda cihazı aldığınız tarihlerde ortaya çıkmaktadır. Ancak cihazınızı 1 sene önce kullanmaya başlamışsınız. Bu durumda arka planda çalışan uygulamalardan dolayı pil ömrü azalmaktadır. Pil ömrü kimyasal bir materyaldir ve içindeki kimyasal bittiğinde kapasitesi düşer. Yapılan inceleme sonucunda cihazınızın 1 yıllık batarya ömrünü doldurduğu tespit edilmiştir.
    Şikayet var, şikayet platformudur ve her firma ile ilgili şikayet veya memnuniyet vardır. En güvendiğiniz firma ile ilgili de eminiz yüzlerce şikayet bulunmaktadır. Şikayet var bir firmanın memnuniyet oranını gösterme konusunda doğru bir kaynak değildir. Bu sitede müşterilerimize cevap veriyor olmamızın sebebi; firma olarak her türlü değerlendirmeyi okuduğumuzu önemsediğimizi ve ilgilendiğimizi duyurmak içindir.

Saygılarımızla
    Delta Teknik Servis""

Şimdi benim anlamadığım batarya 2 yıl garantili mi değil mi? Ben bataryaya herhangi bir müdahalede bulunmadım. Benim garantiden anladığım bataryayı kırmadığım , dışarıdan müdahalede bulunmadığım sürece 2 yıl bana o hizmeti vereceğinin beyanı değil midir?
    Neyse çok uzattım .Siz siz olun Delta garantili ürünlerde uzak durun. 100 -200 tl fazla verin ama güvenilir servisleri kullanın.Böyle "merdiven altı" servislerden uzak durun.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 13:10:24 >
  • Evet aynen. Çok bir şey beklemiyordum ama bataryada sıkıntı çıkaracaklarını da sanmıyordum :)
  • Unix3r U kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 13:10:19 >
  • Gerekli açıklamayı yapmışlar bence;

3 ay önce HTC u 11 telefonumun anakartı bozuldu. 20 gün içinde değişimini yaptılar. Geri geldi telefon dokunmatik kalibrasyonu gitmişti tekrar yolladım 15 gün içinde tamirini yapıp yolladılar. Şarj aletim bozuldu yenisini yolladılar. Bilmiyorum belki çok nadir bir örnektir ama benim her problemimi ücretsiz hallettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Telefonda sıkıntı yok . Sıkıntı Serviste. Fiyatına göre güzel telefonları var xiaominin . Bir çok yerde batarya garanti kapsamındadır deniliyor.ama bu servisin dini imanı para .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MistikBaklava

Gerekli açıklamayı yapmışlar bence;

3 ay önce HTC u 11 telefonumun anakartı bozuldu. 20 gün içinde değişimini yaptılar. Geri geldi telefon dokunmatik kalibrasyonu gitmişti tekrar yolladım 15 gün içinde tamirini yapıp yolladılar. Şarj aletim bozuldu yenisini yolladılar. Bilmiyorum belki çok nadir bir örnektir ama benim her problemimi ücretsiz hallettiler
    Emin olabilirsiniz ki istisnasınız. Diğer mecraları incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.(eksisozluk,donanim haber., sikayetvar vsvsvs)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot özel servis tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.