Şimdi Ara

Delta Servis'in Sony Xperia Z3 Teklifi. Ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2014 Eylül'de Sony Xperia Z C6603 almıştım 1040 liraya. Paralel ithalat, Deltaservis bakıyor. Ben bu telefonu çok kez garantiye gönderdim. En son sinirlenip Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim. Sonuçlanmasını bekliyorum. Ama dün beni Deltaservis'ten aradılar. Dediler ki 300 lira karşılığında Size Sony Xperia Z3 verelim, Hakem Heyetinden geri çekilin. Kulağa güzel geliyor. Dedim bir araştırayım, siz bana yarın döner misiniz dedim. Bugün aramadılar ama elbet ararlar. Z3 iyi telefon ama bugün kendilerini aradım sordum, eski telefonumun garantisinden devam mı ediyor yoksa yeni bir telefonmuş gibi tekrardan 2 sene garanti mi vereceksiniz dedim. Eskisinden devam edecek dedi.

Benim anlamadığım şu. Para veriyoruz, yeniden 2 sene vermeleri gerekmiyor mu? Hani eski cihazımın sıfırını verseler tamam diyeceğim de 300 lira vereceğiz. Cihazı alırsam garantisiz olacak yani(eski cihazımın garantisi Ocak'ta bitecek) Ne yapmalıyım? Ya da bu süreç normalde nasıl işliyor? Deltaservis uyanıklık mı yapıyor? Ne düşünüyorsunuz? Özellikle garanti süresi olayını aydınlatırsanız sevinirim.

• Paranı al hocam delta servis konusunda yorumlar iyi yönde değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lScofieldl kullanıcısına yanıt
    Z5 filan iste hocam bence :), şaka bi tarafa garanti süresini bence bu kadar takma telefonda sıkıntı çıkınca her türlü uğraştıyor zaten, öbür türlü zaten bi sıkıntı yok

• yerinde olsam alırdım z3 .aldıgım gun satar garantılı telefon alırdım basın agrımaz.
    www.sonyxperiaservis.com
  • celalceren C kullanıcısına yanıt
    almayı düşünüyorum zaten hocam. ama satma fikri hoşuma gitmedi. ben de düşündüm onu ama mantıksız. satınca z3 ten iyi telefon alamıyosunuz malesef.
  • Butce uygunsa tabıkı x A serısı fılan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalceren -- 10 Aralık 2016; 19:56:46 >
  • Paranı al. Git üzerine ekleyecegin 300 TL ile 1300-1350 TL oluyor. Z3 eskidir artık. Hiç olmazsa güncel bir cihaz alırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurtaran_ali kullanıcısına yanıt
    1300 liraya z3 kadar iyi bir cihaz yok. hala önerilere açığım.
  • lScofieldl kullanıcısına yanıt
    Sıfır mı almak istiyorsun yoksa ikinci el düşünüyor musun ? Sıfır alacak olursan mi5 gibi muhteşem fiyat performansa sahip telefon var. İkinci el düşünürsen de Lg G5'ler (garantili temiz) o fiyat aralığında. İki telefonda z3'ten iyi.

• z3 alma sorunlu telefon.
  • Aklimda mi5 zaten vardi ama hazir adamlar benle ugrasiyorken ben hakem heyetiyle ugrasmayayim 300 lira verip z3 alip kurtulayim diye dusunmustum. Adamlari ariyorum dilekce yazmam gerekiyormus,ariyorum eposta atin diyorlar. 3 defa eposta attim 1 haftadir cevap yok. Bugun aradim yine eposta atin dedi sinirlendim. Mi5 te karar kildim. Neredeyse ayni ozellikte. Fiyati da uygun. Guzel telefon. Hakem heyeti karari ciksin alacagim. Gonul z5 istiyor da cebimiz pek istemiyor herhalde 😁😁

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.