Şimdi Ara

Deltadex' ten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün burada büyük bir trade açmayı düşünüyordum ...
    Ancak bir önceki topicte yazdığım gibi yerimin burası olmadığını tekrar gördüm.
    Trade i hepinizin duyması için burada ilan ediyorum ancak buraya tekrar girmeyeceğim için lütfen teklifi olanlar deltadex nickine craterden teklif yazsınlar.
    PokeMArkeT nickindeki 1500 civarı dsmg poke,
    meto3542 nickindeki eski yeni efsaneler ve tamamı 100 lvl 150-200 pokenin tamamı,
    Ö.Z.G.Ü.R nickinin tradesindeki 300-400 tane dsmg unown pokenin tamamı,
    deltadex tradesindeki kasmalık 8-9 levellerin tamamı satılıktır.

TRADE İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

1. Bu pokeler yalnızca exp karşılığı verilecetir.
    2. Alınacak en küçük exp tek pokede 750 k ve üzeri olacaktır.( buna karşılık anlaştığımız kadar poke seçebilirsiniz)
    3. Birebir değişim için ben pokedex eksiklerimi hazırladığımda konuşabiliriz.
    4. Lütfen 250 k. ya şu olurmu, 400 k ya olmaz mı gibi teklifler vermeyin cevap veremiyeceğim.
    5. Son açtığım tradede okunma 5000 mesaj sayısı 1500 civarıydı ,beklemeler için özür dilerim,
    6. Bu forumda bu kafa devam ettiği sürece ben zor dönerim,Allah kalanlara da sabırlar versin

• Kararına saygı duyarız..
  • deltadex abi ne olursun yapma böyle hem siteden yazışmak hem sana hem bize eziyyettir........

sen onları boşver. isteyen gelir yazar.
    istemeyen ne halt yerse yesin..
    bu forumun senin gibilere de ihitıyacı var..
    nolur gitmeeeeeee...................................................................................
  • Tabii ki duyacaksın,
    Duymayıpta ne yapacaksın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oz_bek1905

deltadex abi ne olursun yapma böyle hem siteden yazışmak hem sana hem bize eziyyettir........

sen onları boşver. isteyen gelir yazar.
    istemeyen ne halt yerse yesin..
    bu forumun senin gibilere de ihitıyacı var..
    nolur gitmeeeeeee...................................................................................

arkandayım nolur gitme deltadex
  • deltadex iyi yapmış sın ellerine sağlık
  • Sağol vede gitmeseydin keşke
  • Deltadex merakımdan soruyorum ayıptır sorması kaç yaşındasın.burdan bildirmek istemiyorsanda saygı duyarım iyi akşamllar
  • Deltadex abi gitme yaaa geri dön burası senin andrei abinin FsM gibi iyi insanların yeri kavgacıların yeri değil lütfen gel
    iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.