Şimdi Ara

DELUXE EDITION MULTIPLAYER ORJINAL RANKED SERVER IMDAAAAAAAAT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    battlefield 2 deluxe edition orjinal cdkeylerim var ve adima registerli, orjinal cdlerim yok netten cektim. 1.41 patch yukledim, fakat gamecopyworld.com da sadece Battlefield 2 v1.41 SP [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE mevcut ve orjinal ranked serverlar punkbuster ile korundugu icin crack yuzunden hata veriyor ve 2 dakika sonra oyundan atiyor!!! :( bunun icin special forces 1.41 patch'in exe'sinin image dosyasi lazim, nette cok aradim ama bulamadim, bi bilgisi olan varmi ne yapabilirim ?

• special forces o kadar gerekli bir eklenti değil bence kurulumu nasıl yaptın sıralamayı yazarmısın
  • olur mu abi inanilmaz ii :(

deluxe edition kurdum, ustune 1.41 update ettim(530mb) fakat mount image deyip bf2 yi koydugumuzda deamona oyuna girince kosedeki version 1.1.2963-795.0 oluyor yani yaptigim update'i gecersiz sayiyor update'lenince 1.1.2965-797.0 olmasi gerekiyor, crack yapmiorum punkbuster atiyor, oyun istedigim versiona girmedi 1.41 olan mount image bulmam gerekli sanirim ???
  • Dostum senin special forces image dosyasına değil, deluxe edition dvd'sinin mini image'ına ihtiyacın var.
    Bu şekilde araman gerekiyor. Orjinal cd key'e sahip olduktan sonra punkbuster hiçbir şekilde atmaz.
    Zaten mini image daha çok orjinal oyuna sahip olan fakat dvd'si bozulan yada kaybolanlar için hazırlanıyor.
    Mini image'ın nasıl hazırlandığını bilsem yardımcı olabilirdim, deluxe edition orjinal dvd'si var elimde.
  • @ maverick_z3
    bir web sayfası buldum umarım işine yarar burdan veremiyorum PM den ataçagım sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.