Şimdi Ara

Demba Ba kaç gol atar(Sadece Ligte) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başlığa neden "Sadece Ligde" yazdın ki başka nerede atacak adam ?

• 17

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urjiko

Mozambik ampute liginde

• quote:

Orijinalden alıntı: GülleciFaruk

quote:

Orijinalden alıntı: Urjiko

Mozambik ampute liginde

yok ben Beşiktaş'ın Avrupa Liginde ilerleyeceğini düşünmüyorum da, ondan dedim

şaka bir yana Gerçekten iyi bir transfer bence ve Beşiktaş'ta inşallah Avrupa Liginde başarılı bir konuma gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

16 17 tane kesin atar. Çok iyi santrafor bence. Türkiye Ligine aşırı fazla ve Musa Sowdan 3-4 gömlek üstün. İsteyen istediğini desin bu benim görüşüm. İsteyen karıyerlerınede bakabılır. Gs ye gelsin isterdim

Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış anlamasın Demba Ba müthiş bir forvet. Ama ne yazık ki Sow'dan 3-4 gömlek üstün değil. Hani bir tık önde olur o da en uçta oynadığından, Sow da kanatta oynadığından. Yoksa fazla fark görmüyorum. Sow zamanında Liverpool'a gidecekti hatırlatırım. Neyse ligde göreceğiz inşallah kimin daha iyi olduğunu.
  • 3 tanesi penaltidan 26, sene sonu gorusuruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 atar holoskodan iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Orijinalden alıntı: EmooN

quote:

İngilterede 33 maç 7 gol chelsea da, süper ligde 29-30 maçta en fazla 12-13 atar..

33 maçın hepsinde ilk11 başlayıp 90 dakika oynamış zaten.

Boş konuşuyorsunuz.

Bence bir kaç takviye daha yapılırsa kadroya 20 civarı atabilir.

boş sen konuşuyorsun bu ülkeye chelseanin yıllarca 1 numara forveti geldi 20 gol atamadı demba ba mı atacak ? kim mantıklı konuşuyor acaba zaten atsa atsa erciyese felan atar golleride.. emenike ne kadar iyi olmasada geçen sene fb nin birçok maçını döndürdü 3 puan aldırdı öyle yada böyle ben buna bakarım
    20 civarı en fazla taş yarılsın 15

adamın totosunu kaldırdığı mı vardı kaç yaşında geldi sırf birşeyler yazabilmek için vırvır dırdır adam rahat rahat 2 sene paranızı yedi gitti.

• 23 Gol 17 Asist
  • Almeida kadar pozisyona girebileceğini sanmıyorum.Max 11-13 arası atar. Ama eğer Almeida kadar pozisyona girebilirse 20-25 arasını rahat görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dora The Explorer

quote:

quote:

quote:

İngilterede 33 maç 7 gol chelsea da, süper ligde 29-30 maçta en fazla 12-13 atar..

Boş konuşuyorsunuz.

boş sen konuşuyorsun bu ülkeye chelseanin yıllarca 1 numara forveti geldi 20 gol atamadı demba ba mı atacak ? kim mantıklı konuşuyor acaba zaten atsa atsa erciyese felan atar golleride.. emenike ne kadar iyi olmasada geçen sene fb nin birçok maçını döndürdü 3 puan aldırdı öyle yada böyle ben buna bakarım

adamın totosunu kaldırdığı mı vardı kaç yaşında geldi sırf birşeyler yazabilmek için vırvır dırdır adam rahat rahat 2 sene paranızı yedi gitti.

drogba 2 sezon önce devre arası gelmeseydi umut-burak ikilisi ile biz şampiyon olamazdık, adam tek başına akhisardan vs 3 puan aldı.. çeyrek finale çıkmadaki payı tartışmasızdır schalke defansını yıprattı felan..bu senede sneijdere kafa topu çıkarmasa cl tur atlayamazdık..sizin gibi bonservisine bide maaşına para vermedik ve göreceğiz kaç maça etki edip bjk ı şampiyon yapıcak

benim kıyaslamamı anlamamışsın drogba 29 yaşındada chelsea'da birinci forvetti demba ba kaçıncı forvet?hadi karşılaştır bilelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dora The Explorer

quote:

quote:

quote:

Boş konuşuyorsunuz.

bunu söyleyen takımın taraftarına bak ben sizden para alıp gidenleri yazarsam harf karakteri yetmez be..tabata, alves, ferrari, q7 ve çetesi yaz yaz bitmez..
    hangisi şampiyonlukta pay sahibi etti?hangisinin asistiyle cl liginde tur geçtiniz?drogbanın sayesinde juve ile berabere kaldık son juve maçındada sneijdere asist yaptı senin hangi oyuncun bunları yapabildi dentinho 10dk oynamadı parayı cukka yaptı gitti bide bıdı bıdı konuşuyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Sadece ilk yari demek istedin herhalde

Hayir ligin ilk macinin ilk devresinden bahsediyor.

• 22
  • Kaç gol atacağının belirleyicisi transfer edilecek 10 numara ile ve kanatlarla uyumuna bağlı. Demba Ba bitiriciliği yüksek bir forvet, topu alıp rakip kaleye çalımlarla gidecek bir oyuncu değil.

3-4-2-1 sisteminde yada Cenk ile birlikte 4-4-2 sisteminde oynarsa verimli olur. Geçen sezonlarda Almeida'yı oynatmaya çalıştığımız gibi oynatmamız zor Demba Ba'yı çünkü Almeida cüssesi ve hava hakimiyeti ile ilerde topu tutabiliyordu şnsına gol olursa oluyordu. Ceza sahasına topu besleyebilecek kanat ve 10 numaramız olursa en az 26 gol atar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: misakikun07

9 golü geçmez.

• Bi cok insan feci madar olmus. Sesleri cikmiyor su an :)

• Konu fail dolu
  • İşte forumun ne kadar boş insanlarla dolu olduğunu gösteren bir konu daha.

Demba Ba 5 gol atar diyeni bile gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.