Şimdi Ara

demedi demeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mısınız iddaya,ötv indirimi devam edecek.peki kime yarayacak bu indirim sizce?türkiye ekonomisine mi,vatandaşa mı yoksa bayilere mi.bence otomobil distribütörlerine,geçirirler 2000-2500 lira zam,soyarlar milleti,hani döviz yükseldi ya(onlara göre).bizim millet de koşar bayilere,demedi demeyin.

• bu indirim yine yabancılara yarayacak.hem benzinden hemde araç satışından paramız yurtdışına gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 3 Haziran 2009; 10:08:54 >
  • Türkiyenin %100 kendi markası olmadığı için eriyen stokların getirisi önce yurt dışına olur . Çok sonraları dolaylı iş kollarından bundan cüz-i bir dönüş olur . Bu bir zincirdir ama bu zincirin hangi ve kaçıncı halkası olmak önemlidir
  • Sadece Türkiye'de üretilen araçlarda ÖTV indirimi olsa daha iyi olur.
  • bence ötv indirimi devam etmeyecek ama ötv indirimi sırasındaki fiyatlardan daha ucuza araçlar bulunabilecek.
  • ötv tekrar artsın, hatta başka vergilerde gelsin, çok ciddiyim
  • Vatandaştan çok firmalara yaradığı su götürmez bir gerçek.. Yine de ilk arabasını alabilenler ya da bu sayede 2. el bir aracı çok ucuza kapatabilenler için iyi bir dönem oldu, en çok da TSI'lara yaradı valla
  • Demedi deme ibrahim
  • kafa karıştırmayın boşuna çakma fikret bey ötv 15 haziran son gün uzayacak muhabbetinede artık bir son verin

• Uzasa bile bence yapmaları gereken Yerli üretim araçlarda uzatmalarıdır. Kesinlikle ithal edilen otomobillerde ötv indirimi uygulanmamalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 3 Haziran 2009; 15:42:29 >
  • çok kurtlar vadisi seyrediyon galiba

demedi demeyin

demedi demeyin

demedi demeyin

• Aynen katılıyorum Hatta olsa iyi olur değil sadece Türkiye'de üretilenler bu avantajdan yararlanmalı.Kanunu çıkaranların halkı düşündüklerine inanmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: PaşaTuning

Sadece Türkiye'de üretilen araçlarda ÖTV indirimi olsa daha iyi olur.
  • Arkadaşlar hurda indirimi gündemde..Bu konuda Özellikle Koç Grubunun hükümete baskısı var..Amerika'ya ihraç edilen Connect'lerin töreninde ciddi bir istek olarak dile getirildi bu Koç Grubu tarafından..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

çok kurtlar vadisi seyrediyon galiba

demedi demeyin

demedi demeyin

demedi demeyin

hiç kimse anlamadı ,sadece sen vardın farkına.valla çok ileri zekalısın

• bana uzayacak gibi geliyor ama inşallah uzamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.