Bildirim
demedi demeyin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bu indirim yine yabancılara yarayacak.hem benzinden hemde araç satışından paramız yurtdışına gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 3 Haziran 2009; 10:08:54 > -
Türkiyenin %100 kendi markası olmadığı için eriyen stokların getirisi önce yurt dışına olur . Çok sonraları dolaylı iş kollarından bundan cüz-i bir dönüş olur . Bu bir zincirdir ama bu zincirin hangi ve kaçıncı halkası olmak önemlidir -
Sadece Türkiye'de üretilen araçlarda ÖTV indirimi olsa daha iyi olur. -
bence ötv indirimi devam etmeyecek ama ötv indirimi sırasındaki fiyatlardan daha ucuza araçlar bulunabilecek. -
ötv tekrar artsın, hatta başka vergilerde gelsin, çok ciddiyim -
Vatandaştan çok firmalara yaradığı su götürmez bir gerçek.. Yine de ilk arabasını alabilenler ya da bu sayede 2. el bir aracı çok ucuza kapatabilenler için iyi bir dönem oldu, en çok da TSI'lara yaradı valla -
Demedi deme ibrahim -
kafa karıştırmayın boşuna çakma fikret bey ötv 15 haziran son gün uzayacak muhabbetinede artık bir son verin
-
Uzasa bile bence yapmaları gereken Yerli üretim araçlarda uzatmalarıdır. Kesinlikle ithal edilen otomobillerde ötv indirimi uygulanmamalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 3 Haziran 2009; 15:42:29 > -
çok kurtlar vadisi seyrediyon galiba
-
Aynen katılıyorum Hatta olsa iyi olur değil sadece Türkiye'de üretilenler bu avantajdan yararlanmalı.Kanunu çıkaranların halkı düşündüklerine inanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: PaşaTuning
Sadece Türkiye'de üretilen araçlarda ÖTV indirimi olsa daha iyi olur.
-
Arkadaşlar hurda indirimi gündemde..Bu konuda Özellikle Koç Grubunun hükümete baskısı var..Amerika'ya ihraç edilen Connect'lerin töreninde ciddi bir istek olarak dile getirildi bu Koç Grubu tarafından.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Eswod
çok kurtlar vadisi seyrediyon galiba
hiç kimse anlamadı ,sadece sen vardın farkına.valla çok ileri zekalısın
-
bana uzayacak gibi geliyor ama inşallah uzamaz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- opel astra en çok tutulan modeli
- bmw 520i yakıt tüketimi
- ehliyet sertifika süresi doldu ne yapmalıyım
- dsg ıslak kavrama hangi modellerde var
- büyük jant muayeneden geçer mi
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- ford focus 2024 fiyat listesi
- kia picanto 2024 fiyat
- citroen c4x özellikleri
- byd 7 kişilik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X