Yav albüm falan bahane, hatun şahane. Dün beyaz şovda bi elbise giymişti aynalı-mini, öldümmmm.
Vücut var ama suratı güzel değil, üstüne bi de saçları sarıya boyatıp salmış daha berbat olmuş.
Hele o saçları bi düzleştirsin ve kızıla boyasın, tadından yenmez.
demet akalının her çektiği klip listelerde 1. olunca ne diiceksiniz çok merak ediyorum
bekleyelim görelim
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
demet akalının her çektiği klip listelerde 1. olunca ne diiceksiniz çok merak ediyorum
bekleyelim görelim
çatlane dicekler bekle bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
bekleyelim görelim
Olmadı mı daha yav, bu albümü gerçekten kötüymüş o zaman.
quote:
Orjinalden alıntı: Mushmula
hangi pop albümü güzel olmuş ki?
sertab erener, tarkan, kenan doğulu, yalın gibi gerçek pop yapan isimlere hakaret olarak algılıyorum bu sözü. aslında pop bile yapmayan (bakkal tarzı) ama müziğine pop denilen o kadar çok isim var ki sakın ola o isimleri yukarıda dediklerimle bir tutmayın.
Bu gidişle müzik piyasası batıcağa benziyor.. İbrahim tatlisesin son albümünü duyan gören oldumu ??? Berbatında altında
valla ben demet akalın ile ilgileniyorum şarkısıyla değil....
önceki albümünde 1 şarkısı mı ne kulağıma hoş geldi diğer türlü dinlediğim de yok böylelerini gerçi o da kendi şarkısı değil zaten birinden almış
zaten ses yok bişey yok bakıyolar bişey olmaz sesinden orasını burasını açıyolar böylelerine