Şimdi Ara

Deminki mesaj neden silindi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaş kendince sorular sordu, bizde saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde yardımcı olmaya çalıştık. Neden sildiniz, aynı durumda belki yüzlerce insan var? Yazılanlar, karmaşa içerisinde olan arkadaşlara bir nevi ışık tutacak. Siyaset mi yapıldı ya da hakaret mi edildi?

Bir açıklama yaparmısınız?

• konu neydi?
  • evet gayet makul ve akılcı bir soru yöneltmişti...

ben bu forumu hala neden bırakamıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

evet gayet makul ve akılcı bir soru yöneltmişti...

soru neydi?
  • bence de konu gayet dzgn gidiodu
  • din konusuysa kalkması doğruydu...dini konuların sorulacağı ve cevaplanacağı yer burası değil..her şey Kur'an da yazıyo..net anlayamayanlar diyanetin kitaplarını okusun ya da oraya soru sorsun..din bilgini değiliz yanlışımız olabilir..peki yanlış yaparak kardeşimizin hakkına girmek olur mu?bu kul hakkına girmez mi?öbür tarafta bana öyle öğretilmişti dese kim verecek hesabını?Allah (c.c) bana her şeyle gelin ama kul hakkıyla gelmeyin dememiş midir?lütfen arkadaşlar zaten forumda bu tür olaylar kıvılcımlanmayı bekleyen barut gibi...bile bilmeyen yazarsa ne olur halimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GregoR_MendeL

quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

evet gayet makul ve akılcı bir soru yöneltmişti...

soru neydi?

kısaca, dini bazı mevzuları sorgar nitelikte, ama asla saygısız ya da suçlayıcı deil yapıcı tarzda idi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    niye cevap yazamıyorum
    13 yıl önce açıldı
    cevap gelmedi silinebilir.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm

bence de konu gayet dzgn gidiodu

yav konu neydi arkadaşşşş
  • tüh kaçırdım biri açıklasın yada pm atın konu neydi??
  • oda doğru..konu uzun yha biri açıklasın
    quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

din konusuysa kalkması doğruydu...dini konuların sorulacağı ve cevaplanacağı yer burası değil..her şey Kur'an da yazıyo..net anlayamayanlar diyanetin kitaplarını okusun ya da oraya soru sorsun..din bilgini değiliz yanlışımız olabilir..peki yanlış yaparak kardeşimizin hakkına girmek olur mu?bu kul hakkına girmez mi?öbür tarafta bana öyle öğretilmişti dese kim verecek hesabını?Allah (c.c) bana her şeyle gelin ama kul hakkıyla gelmeyin dememiş midir?lütfen arkadaşlar zaten forumda bu tür olaylar kıvılcımlanmayı bekleyen barut gibi...bile bilmeyen yazarsa ne olur halimiz

• İllaki yanlışımız olabilir. Birde şöyle olaya bakabiliriz? Arkadaşımız burada konuyu açtı bizde nacizhane yardımcı olmaya çalıştık şimdi konu silindi ve belkide arkadaş içinde rafa kalktı. Maksadımız ufakta olsa kafasındaki soruları cevaplayıp, kendisini araştırmaya sevk etmek.

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

din bilgini değiliz yanlışımız olabilir..peki yanlış yaparak kardeşimizin hakkına girmek olur mu?bu kul hakkına girmez mi?

Ameller niyetlere göredir.
  • zeus

aynı duyarlılık, burayı dini propaganda alanı olarak kullananlara karşı neden gösterilmiyor?

bu nalıncı keseri hep kendine mi yontar??

• quote:

Orjinalden alıntı: GregoR_MendeL

quote:

Orjinalden alıntı: m_e_t_a_l_ysm

bence de konu gayet dzgn gidiodu

yav konu neydi arkadaşşşş

• trafik de kırmızı ışıkda geçip de ''hiç bir sakıncası yoktu çok dikkatli ve saygılı bir şekilde geçiyorduk'' demek gibi bir şey bu...
    sayın üye kurallarımızı okuyup sonra hesap sorun lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.