İstanbulda Demirdöküm servis ağı ve hizmet kalitesi nasıldır?Demir döküm kombi almayı düşününen biri olarak deneyimlerinizi rica ediyorum.
Baymak Deneyimi : Komşumun baymak kombisi hafta sonu bozuldu Dr. Baymaktan perşembe yani bu güne servis gelir denmiş ve geldi. Yani İstanbul gibi bir yerde 5 gün servis beklendi.
Slm... 444 lü bir numaradan bütün Türkiye idare edilmeye çalışılıyo....Geçen cumartesi kombimin ilk çalıştırılması için defalarca aradık....En son 13.3o dediler....Eleman geldiğinde 16.3o olmuştu...Şirkete konu ile ilgili mail attım geri dönmek lütfunda bile bulunmadılar.... DD şikayet varda 2. sırada..
Bölgenizde DD kullanıcı varsa bilgi alın, hangi marka olduğu önemli değil tüm servisler kötü çıkabiliyor. Bende Baymak var, servisten çok memnunum söz verdikleri saatinde gelyorlar, herhangi bir olumsuzuklarını görmedim henüz. İstanbulda G.O.Paşa de küçük teyzemde İmmergas var, onlarda servisinden memnun.
quote:
Orijinalden alıntı: Zebza
Bölgenizde DD kullanıcı varsa bilgi alın, hangi marka olduğu önemli değil tüm servisler kötü çıkabiliyor. Bende Baymak var, servisten çok memnunum söz verdikleri saatinde gelyorlar, herhangi bir olumsuzuklarını görmedim henüz. İstanbulda G.O.Paşa de küçük teyzemde İmmergas var, onlarda servisinden memnun.
DD'de servise direkt başvuru yok...444 lü numarayı arayıp, servis istiyosunuz...Tabii ordaki elemanın tüm şehirleri bilmesi mümkün değil...Bana gelen eleman,benim evi geçip 1o KM uzakta bir tamir yapıp bize uğramıştı..Bizim işlem 5 dk sürdü...Pek organize değiller...Ayrıca yazdığım gibi şirkette pek ilgili değil.Zaten kombi evi aldığımda takılı idi...Hayırlısı...İnşallah bir arıza çıkmaz....
quote:
Orijinalden alıntı: expert****or
DD'de servise direkt başvuru yok...444 lü numarayı arayıp, servis istiyosunuz...Tabii ordaki elemanın tüm şehirleri bilmesi mümkün değil...Bana gelen eleman,benim evi geçip 1o KM uzakta bir tamir yapıp bize uğramıştı..Bizim işlem 5 dk sürdü...Pek organize değiller...Ayrıca yazdığım gibi şirkette pek ilgili değil.Zaten kombi evi aldığımda takılı idi...Hayırlısı...İnşallah bir arıza çıkmaz....
Baymak öyle değil, her servisin kendisine özel 444'lü numarası var.
DD türkiyede en çok satılan kombi marklarından biri olduğu için servislerin yetişemediği oluyor ancak yedek parça konusunda sorun çıkarmayan ender markalardan...
Demirdöküm kalisto kombi arıza yaptı bugün sabah bende çok bigim olmadığı için internetten bir servisi aradım yetkili misiniz dedim evet dediler eve gelince yetkili olmadığını anladım karta bir yıl garanti verdiler bende taktırdım kartı acaba herhangi bir olumsuzluk yaşar mıyım? Özel servislere kombi yaptıran var mı?