arkadaşlar bu aksesuarları sanayide demircide yaptık ben tarif ettim adam yaptı ama takılınca gözüme bir garip göründü... yan demir marşbiyeli korumak için ön demirde tamponu korumak için
not : tabi bu trafikte kullanılması yasak olan şeyleri ve sisleri hiçbir zaman yolda kullanmıyorum arkadaşlar...
10 numara olmuş hocam demircinin işçiliği güzelmiş gerçekten arabada çok hoş duruyor güle güle kullan.
çakma xenonu olanlara kullanın bunları
Çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
yol üstüm Antalya sanayi karakolunun karşı çaprazı arabayla geçerken bir bakayım ..........
beklerim tanışalım
Bence de gayet güzel olmuş.
Son derece basarili olmus...
quote:
Orijinalden alıntı: hellman
10 numara olmuş hocam demircinin işçiliği güzelmiş gerçekten arabada çok hoş duruyor güle güle kullan.
quote:
teşekkür ederim biraz pahalıya patladı ama işçilik güzel dediğiniz gibi
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
çakma xenonu olanlara kullanın bunları
Nedense çok güldüm
Ben beğendim.
Araçta tam arazi aracı.
quote:
Orijinalden alıntı: darktreys
quote:
teşekkür ederim biraz pahalıya patladı ama işçilik güzel dediğiniz gibi
Evet ayrıca parasına değmiş gibi duruyor aracınızı T-rex'e benzettim. Hayırlı uğurlu olsun :)
çok güzel olmuş ama o sisleri sakın yolda açmayın çok hayır duası alırsınız
Bu Hella lambalar nasıl ışık veriyor?
Ön tarafı tamamen beyaz kaplı. O beyaz Hella yazan koruyuc kapak mı?
Onu çıkarınca mı farlar yanıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Bu Hella lambalar nasıl ışık veriyor?
Ön tarafı tamamen beyaz kaplı. O beyaz Hella yazan koruyuc kapak mı?
Onu çıkarınca mı farlar yanıyor?
onlar çıkıyor ve çok güzel ışık veriyor onlar sadece görüntü , onları takıyorum otoyolda açıyorum sadece hella yazısı belli oluyor birde sarı yanıyor ama ışık vermiyor ve göz almıyor. yani görünmek içinde kullanılabiliyor kapaklı olursa... kapağı çıkarttığınızda zaten heryer gündüz gibi
quote:
Orijinalden alıntı: darktreys
Vuu, Vampirlerin hiç şansı yok
Güzel olmuş, demir kısımlar hoşuma gitti. Aslında şehir içinde binek otolara lazım böyle, hatta arabanın her yanını saracak şekilde olmalı, özellikle Ankara/Siteler'e bol girip çıkan ben gibiler için (!) sağolsun kamyonetler tam kasap..
orjinal sisler çakma xenon mu yoksa resimden dolayımı öyle görünüyor