Eski bir Knight Online oyuncusu olarak, acaba Hero Online'da da aynı takıdan üç tane koyup yükseltme yapılabilir mi? Yani, diyelim elimde aynı özellikte 3 tane Black Pearl Yüzük varsa, bunları birleştirip +2 (%40 HP recovery özellikli ürün) elde edebilir miyim? Eğer mümkün değilse, HP ya da Chi Recovery özelliği olan +5 +6 gibi takıların en çok hangi kutulardan çıktığını ya da hangi yaratıklardan düştüğünü bilen var mı?
bak sana tavsiem love set kullan belli bi lvla kadar zaten yeter sonra 75 te bd falan alırsın +5 +6 istiosan vala ben bilmiom kutudan bana en cok +4 cıktı o da dağınık ozellikli.bence love set al yeni char ac bi tane daha love set al (al dediğim gorevi yap) sonra + bas bunlara.....
nicksizadam tavsiye için teşekkür ederim. Elimde +5 Black Pearl Yüzük var. Piyasadan 1.5 milyona aldım. Ama diğer ürünlerle toplam %128 HP recovery (yara iyileştirme özelliği (injury değil tabii)) oluyor ve bu seviyeme yakın yaratıklarda yeterli olmuyor. Yani, hp potu kullanmak zorunda kalıyorum. Düşüncem olabildiğince yüksek HP recovery elde ederek bu zahmetten kurtulmak. Herneyse zaten kullandığım takılar şunlar: +3 Holy Dragon küpe (kutudan +2 halinde çıktı bir de 1.2m verip +3'e yükselttim :) ) (30'ar poison (zehir), confusion (şaşkınlık) ve paralysis (felç) savunması veriyor ve 56 Chi bonusu var) +3 Silver amulet HP recovery 27 +3 Ring of Sky +3 basana kadar 1m falan param gitti +4 Gold_bracelet Hp recovery %36 ve 15 skill defence (yetenek savunması) veriyor (bunu piyasadan almıştım). Hepsine Jadeite ile +HP bastım. Şimdilik takılarım fena değil. Giysilerim +3 Blood Eagle seti halinde ki oradan da % 80 Hp recovery bonusu geliyor. Aslında madendeki Great Spider'i öldürebilsem madencilik için de iyi bir Chi Recovery takısı alırım ama ne hikmetse seviyem 53 ve seviyesi 55 olan Heyvetli Örümceği öldüremiyorum! Acaba level kaçta onu yıkabilirim? Str:175 İnt:181 Dex:10 Skill Damage:1359 (+4 %16 Skill attack rate bonuslu Great Axe sayesinde bu kadar yüksek) Skill Def:528 Meslek: Musa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme