Şimdi Ara

Demirdöküm A2 12HP tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klima almayı düşünüyorum muğlada kullanacağım
    fiyat olarak bu ürün dikkatimi çekti birde rubenis dediler ama pek cazip gelmedi

kullanım amacım %90 soğutma olacak oda 26 m2
    680/12 fiyata göre ürün sizce nasıldır varsa kullanan arkadaşlar eksilerini bildirirseniz çok memnun olurum.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaxxl -- 18 Mart 2011; 9:24:52 >

• up
  • Bende ŞAnlıurfada eve 1 veya 2 adet klima alacağım. Soğutma amaçlı olarak kullanılacak. Çok yüksek meblalarda elbette kaliteli ürünler var ama o kadar para vermek içimden gelmiyor. Bende demirdöküm ve samsung klimalardan düşünüyorum.
  • hiç kullanan yok galiba forumlarda.
  • Hiç korkmayın alın.
    Bende ve komşularımda değişik serilerden 8 tane var ve sorunsuz kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaxxl

hiç kullanan yok galiba forumlarda.

satıcıları var hemen cevap verirler merak etmeyin süper diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt07 -- 23 Nisan 2011; 12:45:48 >

• Bahsettiğiniz ürünle ilgili hiç fikrim yok
    Ancak Demirdöküm müşteri hizmetleri gibi ilgisiz adeta tüketici ile dalga geçen bir başka müşteri hizmetleri yoktur
    Beceriksiz yetkili servis elemanları klimamı çalışmaz hale getirdi, yetkili servisi şikayet için müşteri hizmetlerini 4 (dört) ay içinde 16 kez aradım, 3 kez durumu açıklayıcı mail gönderdim, talebim bana bir başka servis yönlendirmeleri ve durum tespiti yapmaları idi, her seferinde "tabi beyefendi en kısa sürede sorununuzu çözücez" dediler ama nafile, şimdi mahkemede hakkımı aramaya çalışıyorum.
    Şikayet sitelerine bir göz atın derim
    İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor-xx

Bahsettiğiniz ürünle ilgili hiç fikrim yok
    Ancak Demirdöküm müşteri hizmetleri gibi ilgisiz adeta tüketici ile dalga geçen bir başka müşteri hizmetleri yoktur
    Beceriksiz yetkili servis elemanları klimamı çalışmaz hale getirdi, yetkili servisi şikayet için müşteri hizmetlerini 4 (dört) ay içinde 16 kez aradım, 3 kez durumu açıklayıcı mail gönderdim, talebim bana bir başka servis yönlendirmeleri ve durum tespiti yapmaları idi, her seferinde "tabi beyefendi en kısa sürede sorununuzu çözücez" dediler ama nafile, şimdi mahkemede hakkımı aramaya çalışıyorum.
    Şikayet sitelerine bir göz atın derim
    İyi forumlar.

geçmiş olsun.övenlere kapak olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.