Bildirim
Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bu Arada DD Migo Akıllı Termostat ile ilgili Yapılan Programın Doğru işlemesi adina saat ayarlarından saat dilimini Aşısı/Kuwait olarak işaretleyin. İstanbul olarak seçerseniz +3 Luk zaman diliminde bulunmadığından 1saat geriden geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: faatih
Bu Arada DD Migo Akıllı Termostat ile ilgili Yapılan Programın Doğru işlemesi adina saat ayarlarından saat dilimini Aşısı/Kuwait olarak işaretleyin. İstanbul olarak seçerseniz +3 Luk zaman diliminde bulunmadığından 1saat geriden geliyor
Aslında telefonuna daha doğrusu telefon ve tabletin android sürümüne göre değişiyor. Ben telefonda İSTANBUL seçebiliyorken Tablet'de MOSCOW seçmek zorunda kalıyorum. -
Bugün fark ettim kombide acayip bir ziriltili ses geliyor. Bu sesi d01 ayarını yaptıktan sonra fark ettim aslında. Kombi yanmıyor fakat kombi kapandıktan sonra pompa 1saat daha çalışsın diye ayarlamistim. Ses gelince kombiyi kontrol ettim kombi yanmıyor ama birşeyler çalışıyor ve zırıltı var hatta cızırtı diyeyim ona. Hiç bişey yapmadım biraz araştırayım dedim. Herkes sıcak su musluğunu aç kesilir diyor. Aynısını yaptım tak diye ses kesildi. sonra evden çıktım bir daha yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum. Bir kişide pompa uzerinde bulunan güç ayar dugmesinden bir kademe düşür şeklinde diye yazmıştı ama onu yapmadım. Acaba bu sorunun sebebi nedir?@osenemoglu
quote:
Orijinalden alıntı: faatih
Bugün fark ettim kombide acayip bir ziriltili ses geliyor. Bu sesi d01 ayarını yaptıktan sonra fark ettim aslında. Kombi yanmıyor fakat kombi kapandıktan sonra pompa 1saat daha çalışsın diye ayarlamistim. Ses gelince kombiyi kontrol ettim kombi yanmıyor ama birşeyler çalışıyor ve zırıltı var hatta cızırtı diyeyim ona. Hiç bişey yapmadım biraz araştırayım dedim. Herkes sıcak su musluğunu aç kesilir diyor. Aynısını yaptım tak diye ses kesildi. sonra evden çıktım bir daha yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum. Bir kişide pompa uzerinde bulunan güç ayar dugmesinden bir kademe düşür şeklinde diye yazmıştı ama onu yapmadım. Acaba bu sorunun sebebi nedir?@osenemoglu
UsTa değilim ama anladığım kadarı ile sirkülasyon pompası çalışırken çıkıyor ses. İlk etapda, elinizden geliyor lütfen filitreleri kontrol edebilir misiniz? Pompa devrini düşürmeniz belki fayda sağlayabilir ama sorun kaynağını ortadan kaldırmaz. Servis çağırmanızı öneririm.
-
filtreleri bı ara kontrol edeyim en iyisi. teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar,
Mart ayı başında su şebeke tesisatına ECA Basınç Düşürücü taktırdım ki, normalde Kombi, Çamaşır, Bulaşık, Kurutma gibi şebeke suyu ile çalışan cihazlara 1,5 basınç şebeke su gelmesi gerekmektedir. Ancak özellikle hidroforlu binalarda hidrofora ne kadar yakınsanız dairenize gelen basınç da bir o kadar kat ve kat fazla olmaktadır. Bu da zaman içerisinde şebeke suyu ile çalışan cihazlarda pompa blokaj, vb. pek çok soruna neden olmaktadır. Ölçümlerde benim daireye 5 bar basınçta su geldiği görüldü. Şimdi ise şebeke suyu tüm musluklardan çok dingin bir şekilde akmaktadır. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
-
DEMİRDOKUM Nitro Condense modelini almayı düşünüyorum. Migo termostat ile uyumlu olan tek model Nitromix mi acaba? Bu Migo ile ayarlamanin bir km sınırı yok sanırım. Ve aldığı hava durumu bilgileri nem ve sıcaklığa göre kendisi de ayarlamalarda bulunabiliyor sanırım. Sadece düzenleme veya kendi programımiz dışında da uygun tasarruf seçeneklerini kendisi belirleyebilir değil mi? Migo yu kombiye en uzak yere mi koymamız gerek? Diyelim evdeki internet gittiği zaman bizim yaptığımız düzenlemeleri aynı şekilde uygulamaya devam ediyor degil mi ve aldığı hava durumu bilgileri bazen yanlış derecede yakmaya sebep olmaz mı çünkü net hava durumu bilgisi almak zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woeyy -- 27 Mayıs 2018; 20:8:36 >
Demirdokum NITRON Condense ile aranıza katildim. Ev 2+1 güneydoğu cephe 4 petek var İzmirde kombi balkona takılacak termostat önerisi istiyorum kablosuz modeller var AMA Migo gibi değil sanırım.
selamualeyküm bu bağlantıyı nitromix p24 ile migo arasında ben yaptım ancak eBUS hatası veriyor kazan ile eBUS arasında iletişim hatası diye uyarı veriyor yardımcı olursanız sevinirim. -
vealeykümselam, Migo bağlantısını servis yaptığından bu konuda size yardımcı olamayacağım. Teşekkürler,quote:
Orijinalden alıntı: supradyn57
selamualeyküm bu bağlantıyı nitromix p24 ile migo arasında ben yaptım ancak eBUS hatası veriyor kazan ile eBUS arasında iletişim hatası diye uyarı veriyor yardımcı olursanız sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: BART SIMPSON
Konuma ilk önce detaylı Demirdöküm Nitromix-P28 Kombi + MiGo Akıllı Oda Termostat yakın görselleri ile başlamak istiyorum.
İç ve dış ünite ve donanımlarını merak eden arkadaşlar yakından inceleyebilirler.
Vaktim elverdiği ölçüde, tecrübe ve deneyimlerimi sizin ile paylaşmaya çalışacağım.
Teşekkürler, -
Merhabalar öncelikle bu faydalı paylaşımları yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum bir çok özelliği sayenizde öğrenmiş bulunmaktayım. Ancak problemlerim var sizlerle paylaşmak istedim.
Bende bu hafta sonu nitronx 30kw lık yoğuşmalı bir kombi ile migo termostatını kullanmaya başladım. yaz ayında bağlandığından kış gelmediği kullanmamıştık, yeni kullanmaya başladım harika bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.
Ev sıcaklığım 20 derece, dışarısı 17 derecede ancak ben evin 24 derece olmasını bir türlü sağlayamadım. ısınma eşiği vs. ayarları hep denedim, oda sıcaklığını da yüksek tutmama rağmen evdeki ısı derecesini yükseltemiyoruz. Evimiz 3 katlı büyüklüğünden dolayı mı, dış sıcaklıktan dolayı mı anlayamadım.
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. -
Dış sıcaklık. Isı eğrisini yükselt -
Öncelikle @talipb arkadaşın önerdiği ısı eğrisini "5" yapın.quote:
Orijinalden alıntı: 100er
Merhabalar öncelikle bu faydalı paylaşımları yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum bir çok özelliği sayenizde öğrenmiş bulunmaktayım. Ancak problemlerim var sizlerle paylaşmak istedim.
Bende bu hafta sonu nitronx 30kw lık yoğuşmalı bir kombi ile migo termostatını kullanmaya başladım. yaz ayında bağlandığından kış gelmediği kullanmamıştık, yeni kullanmaya başladım harika bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.
Ev sıcaklığım 20 derece, dışarısı 17 derecede ancak ben evin 24 derece olmasını bir türlü sağlayamadım. ısınma eşiği vs. ayarları hep denedim, oda sıcaklığını da yüksek tutmama rağmen evdeki ısı derecesini yükseltemiyoruz. Evimiz 3 katlı büyüklüğünden dolayı mı, dış sıcaklıktan dolayı mı anlayamadım.
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Daha sonra oda termostatın olduğu lokasyona farklı bir ısı ölçer koyun ve MiGo'ya oda ısı algılama kalibrasyonunu yapın. Odanız gerçekten kaç derece....
Şunu da unutmayın konfor ısısını arttırdığınız her 1C, yakıt maliyetinizi ortalama %10 arttıracaktır.
Bu derece büyük bir evin her odasında ısı konforu sağlamak için çok ince ve detaylı hesaplama yapılarak tesisatın döşenmiş olması lazım. Aksi halde isterseniz 100kw kazan kullanın, evin her odasında sabit ısı konforu beklemek hata olur.
Örnek:10m2 büyüklüğünde kuzey ve güney cepheye hakim odaya aynı metrajda yerden ısıtma veya radyatör konamaz.
Çok çabuk ısınan tesisat ile çok geç ısınan tesisat hattınız var ise ki bu büyüklükteki evde olacaktır. "REGLAJ" yapmanızı öneririrm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 14 Kasım 2018; 12:6:21 >
-
Burdaki forumu okuyarak demirdokum nitromix p24 ve migo akilli termostat aldim. Bu kombinin servis menusune girip dediklerinizi nasil ayarlayacagim acaba. Servis menusune nasil girebilirim.
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın inşALLAH.quote:
Orijinalden alıntı: abcd_1234
Burdaki forumu okuyarak demirdokum nitromix p24 ve migo akilli termostat aldim. Bu kombinin servis menusune girip dediklerinizi nasil ayarlayacagim acaba. Servis menusune nasil girebilirim.
Demirdöküm tarafından hazırlanmış ve raporlanmış Nitromix Kombiye P24/P28/P35 ait SERVİS KÜY BÜLTENİ'ni paylaşıyorum. Servis Personelinin kullandığı gizli menüler ve detaylı açıklamalarını bulabilirsiniz.
Bilgilerinize,docplayer.biz.trP 24 & P 28 & P 35 NITROMIX KOMBİ - PDFhttp://docplayer.biz.tr/30138209-P-24-p-28-p-35-nitromix-kombi.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 19 Kasım 2018; 14:34:10 >
-
Ustadim ben mugo uygulamasinda ayarlanan sureyi 12 saat olarak goruyorum. Benim ayarladigim dereceyi 24 saat tutma ayari yok mu ? Isi ayar alani isi egrisi bunlar tam olarak ne ise yariyor acaba?
Migo termostad modulasyonlu eca confeo plus kombiye uyarmi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X