< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djilkeruslu -- 30 Aralık 2024; 22:49:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (237. sayfa)
-
-
Sorun düzeldi bende kendiliğinden
Yaptığım tek değikilik şu farklı program modu vardı çok soğuk havalar için sabit 22.5 derece o programı aktif ettim 3 gün sonra ileri seviyeye geçti ve tahmini kapattım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar.
Bende aranıza yeni katıldım. Demirdöküm Nitromix p24 + Migo oda termostatı ile aranızdayım.
Servis kurulumu yaptı. Fakat bendeki uygulamada grafik tarzı gösterge bulunmuyor. Migo Link uygulaması yüklü. Ekran görüntülerini paylaşıyorum. Servis ısınma eğrisini 1.70 yaptı sadece ileri seviye veya bir grafik bu uygulamada bulunmuyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum. Farklı uygulamamı kullanıyorsunuz?
Modlar arasında Sıcak su takviyesi, Devamsızlık modu, Kuvvetli havalandırma var bunlar ne anlam ifade ediyor acaba. ,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahsiyet -- 2 Ocak 2025; 16:20:8 >
-
-
Merhaba
2. görseldeki yuvarlak ayar düğmesi olan model kurulumu yapıldı.
-
O yeni model ikinci resimdeki, ilk resimdeki eski model, genelde çoğu kişinin kullandığı o eski model olan, yeni modelin uygulaması farklı çalışma prensibi de farklı olabilir tam bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnılTek XY1BQ -- 3 Ocak 2025; 12:1:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abilerim evim 2+1 ve 3 tane petek var. Oturma odası, salon ve yatak odası. Oturma odasındaki petek sona kadar açık sıcaklık 40 derece ayarlı ve yatak odası bir tur açık sadece, yetiyor çünkü ve salon kapalı kullanmadığımız için. Benim sorum ise daha verimli kullanmak için ne yapmam gerekiyor? Kimisi yoğuşmalı da tek petek zarar veriyor kimisi her peteği açman lazım özellikle uzaktakini diyor. Verimli kullanmak için ne yapmam gerekir? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bende aynı durumla karşılaştım ve demirdökümden aldığım cevap bu cihazla bahsettiğiniz verilerin sadece isomix kombilerde görüntülenebileceği oldu.
-
İlginç yeni cihaz aslında, ağ ayarlarından EEBUS özelliğini açtım. Ama değişen bir şey olmadı.
-
Servis eğriyi 1.70 yaptı demişsiniz hocam, sizin yerden ısıtma mı petek mi?
Petek hocam
-
Çoluk çocuk, yaşlı , hasta yoksa çok soğuk memlekette değilsen , evden çıkarken yaz moduna al. Akşam gelince kış moduna al
Hocam öyle tamamen kapanmıyor mu? Sizce bu 3.petek.daha doğrusu zorunlu olmayan 3. Petekte açılmalı mi?
Petek kapanır, sıcak su da tek çalışır.
min 3 petek önerilir, öteki türlü sirkülasyon pompa çabuk yıpranır.
ama şu da yapılabilir belki : 2 petek açıp, sirkülasyon pompa kademesini 1 e getirtilebilir
Bu konu hakkında bilgilendirici video veya yazı var mı hocam. Çünkü reglaj ayarını bilmiyorum üst ve alt vana farklı ayarlanması gerekiyormuş.
reglaj ayarı youtube da video vardı, izlemiştim bi ara… k bakmayın geç yazdım..
-
Tamamdır hocam teşekkürler. Sanırım petek sayisinin faturaya bir etkisi yok izlediğim kadarıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X