İyi akşamlar, MiGo - e-RELAX uygulamasından erişim sağlayabiliyor musunuz şuan? Genel erişim sorunu mu var yoksa sadece ben mi erişim sorunu yaşıyorum? Teşekkürler. |
Demirdöküm Nitromix & MiGo & Vaillant e-RELAX (236. sayfa)
-
-
Bende de çalışmıyor şuan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı sorun var…
Ben de şuan çalışmaya başladı ancak hem Dış sıcaklığı göstermiyor, hem de en son 20:45 verileri var.
-
Sorun devam ediyor
Son durum nedir sizin , sorun devam ediyor benim..
bende sorun yok bağlanmama gibi herşey stabil
-
Merhaba, sorununuz düzeldi mi? Bende bağlantı sorunu olmadı ama dış sıcaklık ile ilgili aşırı bir sapma görünüyordu. Şimdi düzeldi gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migo da bu sene ileri seviyeye geçmiyor varmı başına gelen bu durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen komşuma 3 ay önce kurulum yaptık. 3 ay İLERİ MODA geçmeyince tekrar 1 ay önce cihazı FABRİKA AYARLARINA çekip yenide kurduk ama aradan 1 ay geçmesine rağmen, ISITMA SEVİYESİ her 15-20 günde bir değişmesine rağmen ASLA İLERİ MODE aşamasına geçmedi.
Hedef ısıya ASLA ulaşmıyor. sürekli yanıyor.
Önümüzdeki hafta tekrar FABRİKA AYARLARINA çekip yeniden kurulum yapacağız.
Ama benim kurulu sistem sorunsuz çalışıyor.
-
-
6 senedir migo kullanıyorum çok şükür sıkıntısız kullandım hiç reset atmadım ilk taktığım gibi devam ediyorum ısrarla vede severek kullanan nadir kullaniciyim galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maşallah diyelim o zaman 🙂
Merhabalar nitromix kombi kullanıyorum. Sıcak su ayarı 38 den aşağı düşmüyor acaba düşürmenin bir yolu varmı 38 bile bana sıcak geliyor. Birde yerden ısıtma 55 ayarlamış servis 50 ye nasıl çekebilirim maksimum ayarı yardımcı olabilecek varmı acaba
Banada servis migo taktı yeni versiyonu imiş bağladı gitti. Memnun kalır miyim acaba kullanıcılar memnun mu
Malesef migo uygulamada en düşük 38 derecedir sıcak su
Migonun uygulaması değiştimi acaba, bir migo var birde migo link var hangisini kullanmak mantıklı?
Merhaba, maksimum gidiş suyu sıcaklığını değiştirmek için kombinin d71 parametresini değiştirmeniz gerekmektedir. Parametre ayarlarına nasıl girileceği ve nasıl değiştirileceği ile ilgili videolar youtubede mevcut.
-
Kombi gidiş suyuna göre değilde dönüş suyuna göre ayarlanması daha verimlidir
Ben o şekilde kullanıyorum
Evin tesisat, konum, yalıtım ve pek çok kritere göre değişiklik gösterir.
Dönüş suyu sıcaklığına göre ayarlanması çoğunlukla YERDEN ISITMA sistemleri için önerilmektedir.
Sizin tesisat sisteminiz nedir? Detayları sonradan açıklarım.
Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X