< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 18 Kasım 2019; 17:24:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 18 Kasım 2019; 17:24:27 > |
Demirdöküm tarafından hazırlanmış ve raporlanmış Nitromix Kombiye P24/P28/P35 ait SERVİS KÜY BÜLTENİ'ni paylaşıyorum. Servis Personelinin kullandığı gizli menüler ve detaylı açıklamalarını bulabilirsiniz. Bilgilerinize, docplayer.biz.tr P 24 & P 28 & P 35 NITROMIX KOMBİ - PDF http://docplayer.biz.tr/30138209-P-24-p-28-p-35-nitromix-kombi.html |
Ben kendi evimde tecrübe kazandım annemin evine ben çizdim nereye kaç metre konacak. Şuan annemin evi apartmanda en az yakan daire açık ara hemde 7/24 22.5 derece. Aynı apatmanda hemde güney cephe bakır borulu sistem olan iki daire dünyanın parasına yaptırdılar zamanında tasarrufun t si yok nitromix kombi.trv var oda termostatına gerek yok diyen bir mühendis arkadaş. Soğuk havalarda balkona girip çıkıyorlar kombinin derecesini artırmak için. Şimdi burda çıkacaktır bakır boru savunucuları polemiğe girmek istemiyorum zamanında girdim gerek yok. Yaptırdıysanız hayırlı olsun tez zamanda fazladan ödediğiniz parayı çıkartırsınız umarım.
|
Kelin ilaci olsa basina surermis. Hocam egri ile istedin kadar oyna 15 gun sonra degisecrk. Yani 1 egri herzaman ayni kazan derecesini yakmaz. Tamam dersin egri degerini oturttum bir bakmisin tekrar deger degistirmis. Servis bu durumdan bir haber oldugundan sana egrin cok yuksek demis. Yeri gelir 0.5 egri bile cok gelir. Yeri gelir 5 egri bile yetmez. Hocam bu cihazla anlasmak istiyorsan ellemeyeceksin. Yeri gelir seti asiri gecer yeri gelir ev isinmaz bunlar bu cihazda normal durum.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 4 Aralık 2018; 9:9:18 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faatih -- 3 Şubat 2018; 0:2:28 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BART SIMPSON -- 14 Kasım 2018; 12:15:21 > |
|
|
|
|
|