Şimdi Ara

Demirdöküm Nitron #ACIL#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demirdöküm nitron 20000 kcal/h kombi almak istiyorum. Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Fiyat konusunda da nereden ucuza alabilirim bu kombiyi bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Bu kombinin artıları eksileri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br@yn -- 26 Ekim 2009; 11:32:14 >

• hayırlı olsun ...ben de yaklaşık 1 ay önce ayno kombiden aldım..açıkçası o kadar çok araştırma yapma fırsatım olmadı ama öven çok oldu forumda da..bana toplam 1500 e geldi montaj proje dahil...ankara rüzgarlıdan aldım...
  • erro kardeşim yorum için teşekkürler sıcak su olayı falan nasıl çabuk ısıtabiliyor mu? Herhangi bir problem yaşadın mı?
  • Arkadaşlar yorum yapacak bu modeli kullanan kimse yok mu?
  • koçtaşta 1250 lira 12 taksitle üstelik

hatat bi ara kartal koçtaş 100e veriyordu

ama montaj vs dahilmi bilmiyorum

büyük ihtimallede dahildir

yorumları iyiydi hatta bi arkadaşa aldık bi tanıdıktan

ama ödeme problemi olduğu için aldığımız yere iade edip viessman vitopend 100 aldık 1300e peşin

viessmanında yorumları iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: br@yn

Arkadaşlar yorum yapacak bu modeli kullanan kimse yok mu?

Aradığın tüm cevaplar Doğalgaz kombisi önerisi Topiğinde mevcut.
    Not:Ürün fiyat performansa göre alınabilecek ürünlerin içinde eca confeo plus la berebar en iyi üründür.
  • daha önceki konuları takip etmemişsin :)

demirdöküm nitron kombi süper fiyat

direk sitenin linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heykali -- 1 Kasım 2009; 15:27:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    viessmann - demirdöküm
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım o konuyu sonuna kadar okudum merak etme. Sadece kullanıcıların yorumlarını almak bilgilenmek istiyorum. Mesela nitron kombinin içinden oda termostatı da çıkıyor diyorlar doğru mu?

quote:

Orijinalden alıntı: heykali

daha önceki konuları takip etmemişsin :)

demirdöküm nitron kombi süper fiyat

direk sitenin linki

• arkadaşlar ben de evimde demirdöküm nitron kullanıyorum çok sessiz bir kombi ama soğuklar fena bastırınca biz de kış moduna geçtik 34dereceye ayarlayıp hiç kapatmadım makineyi ama o ne bir baktık bozuluvermiş
    makine kendiliğinden açılıyor kapanıyor filan hata mesajları veriyor baktım ki şikayet var.com da aynı problemden başkası daha muzdarip olmuş
    bence geçin demirdökümü filan ucuz etin yahnisi yavan olur
  • Peki servis bu sorunu çözemiyor mu? Sonuç olarak her alette arıza olabildiği gibi bununda elektronik parçaları olduğundan arıza verebilir.
  • Termostad çıkmıyor içinden .
    Arıza karttan olabilir. Müşteri hizmetleri 0800 211 33 33 ararsanız size yardımcı olurlar.

İyi Çalışmalar.
  • Valla ben 3 yıldır Nitron kullanıyorum ama bana biraz fazla yakıyor gibi geldi hatta forumda bununla ilgili bir konu bile açtım bakalım bilirkişiler ne yazacak merak ediyorum.
  • Nitron kombi aldim anakart yandi servis Anakart garentiye girmiyordiye 340 tl para istedi durumu genel merkeze bildirdim yardimci olmadilar 5aylik yeni kombi kendi paramla tamir yaptirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • br@yn kullanıcısına yanıt
    Tavsie etmem baska marka al anakarti garantiye sokmuyorlar 340 tl servis ucret istedi 5 aylik yeni kombiye madur oldum @br@yn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.