Şimdi Ara

Demirdöküm Nitron garanti uzatma…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DD Müşteri temsilcisi garanti süresini uzatmaktan bahsetti ve +2 yıl ek garanti için peşin 265 TL (yada 295 TL / 12 taksit) talep etti. Hediye olarak ta 2 adet bakım verebileceğini söyledi. Sizce süreyi uzatmaya gerek var mı? Verilen fiyat makul mü? Bakım ücreti 65 TL. iki bakım yaptırsam zaten 130 TL vereceğim, +2 yıl garanti 135 TL ye gelecek. Yorumlarınız nelerdir...

• aynı işlem için bende aradım ve aynı fiyattı verdiler. ben yaptıracağım ve bugün gelip garanti süresini 2 yıl daha uzatacaklar ayrıca kış bakımını da ücretsiz yaptıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikula

DD Müşteri temsilcisi garanti süresini uzatmaktan bahsetti ve +2 yıl ek garanti için peşin 265 TL (yada 295 TL / 12 taksit) talep etti. Hediye olarak ta 2 adet bakım verebileceğini söyledi. Sizce süreyi uzatmaya gerek var mı? Verilen fiyat makul mü? Bakım ücreti 65 TL. iki bakım yaptırsam zaten 130 TL vereceğim, +2 yıl garanti 135 TL ye gelecek. Yorumlarınız nelerdir...

aslında taksitle 300lira pahalı
    4 yıl garantinin fiyatını sordunuz mu? peki 2 yıl ilave garanti herşeyi kapsıyor mu? mesela kombinin anakartı yandığı zaman ücretsiz değiştiriliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

quote:

Orijinalden alıntı: ikula

DD Müşteri temsilcisi garanti süresini uzatmaktan bahsetti ve +2 yıl ek garanti için peşin 265 TL (yada 295 TL / 12 taksit) talep etti. Hediye olarak ta 2 adet bakım verebileceğini söyledi. Sizce süreyi uzatmaya gerek var mı? Verilen fiyat makul mü? Bakım ücreti 65 TL. iki bakım yaptırsam zaten 130 TL vereceğim, +2 yıl garanti 135 TL ye gelecek. Yorumlarınız nelerdir...

aslında taksitle 300lira pahalı
    4 yıl garantinin fiyatını sordunuz mu? peki 2 yıl ilave garanti herşeyi kapsıyor mu? mesela kombinin anakartı yandığı zaman ücretsiz değiştiriliyor mu?

Bene bugün atron h24 kombimin ilk kurulumunu yaptım 4 sene kasko 2 senede bakım paketi kaskonun açılımı kullanıcı hasarları tuş takımı olsun kart olsun onları karşılamak amacıyla zaten bakımda 100 lira oldu dediler 2 bakım 200 yapar zaten garantide arkadaşın dediği gibi 135 e geldi geçen sene nitron ekran gitti kart yanmıştı 250 lira ben cebimden vereceğimi sanıyordum Allahtan ev sahibi uzatmış öyle bir tecrübem var

• Arkadaşlar çok taze olduğu için paylaşayım dedim.
    2005 yılından beri kullanmakta olduğum Demirdöküm Aden kombi için 2012 yılında 265tl ye 2 yıl garanti yaptırtmıştım içinde 2 de bakım vardı. Şimdi telefonu kapattım 2 yıl garantim yarın bitiyormuş, yeni garanti uzatma paketini satınaldım artık yapacak bişey yok.4 Yıl + 4 bakım 640 küsür TL. İyi mi yaptım kötü mü bakıp görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AddAms -- 18 Temmuz 2014; 16:14:39 >
  • AddAms A kullanıcısına yanıt
    ayrı konu açmak istemedim,

demirdöküm nitromix kombim var. 2 yıl garantiye ilaveten 2 yıl garanti uzatımı için 445 tl tejklif verdiler, bunun içinde ücretsiz 2 adet bakım var. ben normalde de her yıl bakım yaptırırım, demirdöküm yetkili servislerinin yıllık bakım ücretleri 130 TL dendi, bu durumda garanti uzatımı 185 TL'ye geliyor. normalde garanti bittikten sonra özel servislere bakım yaptırırdım, o da herhalde 100 TL civarıdır, aslında bana maliyeti 245 TL gibi, bana mantıklı geldi ne dersiniz? sonuçta kombi arızaları oldukça tuzlu oluyor.
  • konu hortlamış yine
    Şimdi otomatik mesaj gelince gördüm, aradan 4 yıl geçmiş. Garanti uzatma yaptırmadım, kombi aldığım günden bu yana sıkıntısız çalışıyor. Oda termostatı ile kullanıyorum. Kombiyi termostat taktığım günden bu yana hiç yaz konumuna almadım. Hep kış konumunda duruyor, termostat kombinin çalışmasını engelliyor zaten. Bugüne kadar hiç bakım da yaptırmadım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikula İ kullanıcısına yanıt
    Hortlasın konu : )

Yeni alanlar için...

Aldık bakalım. Oda termostatınız ne marka? Yeni kullanıcılara bir iki tavsiye de verirseniz seviniriz.
  • konuyu hortlatıyorum nitromix p28 kombi için +2 yıl 2 adet ücretsiz bakım 410 liraya aldık iyimi sizce bu bakımları yaptırmak için kendimiz mi cağıracağız yoksa onlar mı geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 22 Temmuz 2017; 13:58:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

konuyu hortlatıyorum nitromix p28 kombi için +2 yıl 2 adet ücretsiz bakım 410 liraya aldık iyimi sizce bu bakımları yaptırmak için kendimiz mi cağıracağız yoksa onlar mı geliyor ?

merhaba,

Demirdöküm temsilcisi olarak öncelikle hayırlı olsun iyi bir karar vermişsiniz,bu süre zarfında oluşabilicek arızalarda ek bir ücret ödemeden ücretsiz bir şekilde hizmet alabiliceksiniz,bakım ile ilgili zamanı gelen kombiler için bizler sizlere dönüş sağlıyoruz yinede detaylı bir bilgi için 444 1 833 arayabilirsiniz.Burdan garanti yaptırmak isteyen ve ya farklı bir konuda bilgi almak isteyen olursa yardımcı olurum.
  • Merhaba
    Nitromix24 için +2 yıl garantiyi 12 taksitle 408TL olarak fiyatlandırdılar. İki adet de bakım bu ücretin içinde olacakmış. Eğer tüm hasarları karşılıyorsa bana mantıklı geldi. Sizce nasıl?
  • VaiDdPro V kullanıcısına yanıt
    Merhaba bugün arandım. Demirdöküm bitron plus kombinin garanti süresi artık uzatılmayacak bu son günler denildi. 2 yıl garanti + 1 bakım 400tl. Ne yapalım? Bu arada önceden yaptığım garanti uzatmam 2020 ocakta bitecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirdöküm neva kombi için 2 yıl + 2 bakım için 470 tl istediler yaptırmalımıyım sizce

• Neva kombi için Mevcut bakımı ücretsiz yapmak şartıyla 4 yıl garanti + 4 bakım 1.220 TL, 2 yıl garanti + 2 bakım 610 TL dediler. Dolayısıyla 4 yıllık garanti ve 5 bakım için 9 taksit 1.220 TL verdim. Fiyatlar oldukça artmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

konuyu hortlatıyorum nitromix p28 kombi için +2 yıl 2 adet ücretsiz bakım 410 liraya aldık iyimi sizce bu bakımları yaptırmak için kendimiz mi cağıracağız yoksa onlar mı geliyor ?
    Size bir şey soracağım. Aynı model kombi kullanıyorum w kombi 30 derecede kaloriferleri çok çok az ısıtıyor. Bu sizce normal mi? Bir de oda termostatı kullanımı önerir misiniz?

• Doğrudur biz 35 dereceden aşağı yakmıyoruz en fazlada 40 yakıyoruz genelde soğuklarda 24 saat calısıyor iş görüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.