< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
trenle karsa gidecektim demiryolunda %40 indirim diyince sevindim trendyolmuş amk
|
Hızlı olanın var olabildiği vahşi bir ortamdı, maalesef ölenlerdik.
Yararlanamasak da paylaştığın için teşekkürler kral |
50 tl harcama yapınca kazı kazandan en az 3 lira gelir oldu mu %40
![]() |
trendyol muş allah sizin varya
hepsini denedim gece gece |
O değilde az önce fark ettim. Bu hıyarlar farklı hesaplara farkli kargo ücreti çıkarıyorlar. Hep kullandığım hesaba 30 TL diğerine 22 TL kargo çıkarıyor. Gözünden kaçan varsa dikkat etsin
|
1 yıldan fazladır trenyoldan birşey almıyorum. zaten artık sadece plazalardaki kokona kadınlara hitap ediyor.makyaj giyim vs... |
artık yazmayın yau bitmiş gitmiş . |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Azerbaycan indirimlerinden yararlandıktan sonra bu gala daşlı gala türküsünü dinlediğim doğrudur. 25x mehmet efendi türk kahvesi naysla 450ye, 7x torku banada naysla adedi 58e, 4 adet gündoğdu 700 gr kaşar paycell ile 330a geldi. Güzel gece :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
milletin siparişini kargodan çeken site edit: uyarmıştım ama kargoda olanlar sevinmesin geri çekerle. üstüne de hesaplarınız banlanabilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 16 Ağustos 2023; 16:56:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 16 Ağustos 2023; 5:7:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim ben de yararlandım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
uyandılar olmadı bende |
kupon öldü |
ulan tam sipariş verecekken gitti ya. sepeti yapıyordum |